Investering

Bruidspakketten                    Extra

4 uur         €685                                   You&Me Loveshoot         €150
6 uur         €945                                   Trouwalbum                    €425
8 uur         €1205

Op zoek naar een goede bruidsfotograaf? Ik maak met alle liefde de allermooiste foto’s van jullie tweetjes. Een ongedwongen serie met een vleugje glans en documentaire; een mooi overzicht van jullie dag. Ik ben gevestigd in Haarlem, maar werk in het hele land en zelfs daarbuiten. Nieuwsgierig naar mijn werkwijze? Scroll naar beneden en ik leg je precies uit hoe ik jullie bruiloft aanpak.

bruidsfotograaf-trouwfotograaf-haarlem

Bruidsreportages beginnen vanaf 4 uur. Elk pakket is uit te breiden met losse uren. Per uur ontvang je 25 extra foto’s. Een los uur kost €130.

Inbegrepen

bruidsfotograaf-haarlem-4-uur
- 4 uur fotografie op locatie(s) naar keuze
- 100 foto’s (hoge resolutie) op USB
- Volledige nabewerking
- Eigen fotowebsite met webstore
- Reiskosten en BTW binnen Nederland

bruidsfotograaf-haarlem-6-uur
- 6 uur fotografie op locatie(s) naar keuze
- 150 foto’s (hoge resolutie) op USB
- Volledige nabewerking
- Eigen fotowebsite met webstore
- Reiskosten en BTW binnen Nederland

bruidsfotograaf-haarlem-8-uur
- 8 uur fotografie op locatie(s) naar keuze
- 200 foto’s (hoge resolutie) op USB
- Volledige nabewerking
- Eigen fotowebsite met webstore
- Reiskosten en BTW binnen Nederland

Werkwijze

Voor Enthousiast? Hoera! Mail of bel mij met al jullie ideeën en vragen. Ik nodig jullie graag uit voor een drankje en een kennismakingsgesprek hier in Haarlem. Tijdens dit gesprek bespreken we jullie dag uitgebreid aan de hand van een checklist en maken we samen een lijst van de locaties, momenten en personen waarvan jullie foto’s willen hebben. Dit is ook het moment om elkaar beter te leren kennen. Ik wil van alles van jullie weten en jullie ongetwijfeld ook van mij!

Bij boeking ontvangen jullie van mij een informatiemail met onder andere een factuur voor de boekingsreservering. Deze bedraagt 30% van het totaalbedrag en reserveert jullie datum definitief in mijn agenda. De factuur dient binnen twee weken voldaan te zijn. We houden tot aan de dag contact over jullie dag en jullie plannen. Jullie kunnen mij altijd bellen of mailen met vragen en suggesties. Na boeking stel ik mij ook graag alvast voor aan jullie ceremoniemeester.

Tijdens Op de dag zelf ben ik ruim op tijd aanwezig. Buiten de bruidsreportage zullen jullie haast niet merken dat ik er ben. Ik vind het fijn om in de massa op te gaan, omdat ik dan mooie, ongedwongen foto’s kan maken: alle kleine momenten, grapjes en blikken. Een echte reportage van de dag zoals hij was.

Na Je ontvangt van mij op de dag van jullie bruiloft een tweede factuur voor de resterende 70% van het totaalbedrag. Deze dient binnen twee weken voldaan te zijn. Ondertussen ga ik hard aan de slag met de foto’s. Al een paar dagen na de bruiloft plaats ik op mijn website een preview blog met de eerste foto’s. Zo kunnen jullie de trouwfoto’s meteen delen met al jullie vrienden en familie. Na betaling ontvangen jullie alle foto’s op jullie USB én op de webstore. In jullie webstore is het mogelijk om allerlei leuke dingen met de foto’s te doen. Denk aan afdrukken, een mooi canvas doek of zelfs een case voor je smartphone of tablet! Deel de link ook met jullie gasten zodat zij makkelijk zelf foto’s kunnen nabestellen. Handig, want het scheelt jullie een hoop tijd!

Voor een trouwalbum gekozen? Ik ga er meteen mee aan de slag! Zodra het album klaar is, stuur ik jullie een PDF file ter goedkeuring. Pas als jullie helemaal happy zijn, gaat het album naar de drukker. Als alles mee zit, nodig ik jullie zes weken later wederom uit in Haarlem om het trouwalbum te overhandigen en nog eens bij te kletsen.

Extra

loveshoot-prijzen-fotograaf-haarlem
Trouwen is al spannend genoeg en dan komt er ook nog zo’n grote camera bij kijken. Alvast in casual kleding wennen aan mijn aanwezigheid?

- 10 digitale foto’s (hoge resolutie)
- 60 minuten fotografie in Haarlem, Leiden of Amsterdam: stad, strand, bos of zelfs bij jullie thuis!
- Volledige nabewerking
- Eigen fotowebsite met webstore
- BTW (exclusief reiskosten)
- Cadeautje! Jullie favoriete foto op superdeluxe A4 

Tip: Gebruik de foto’s voor jullie save-the-date kaartjes!

trouwalbum-bruidsfotograaf-haarlem
Een super mooi fotoalbum (25x25cm) met een kwalitatief linnen cover (keuze uit meerdere kleuren) en 40 layflat pagina’s. De ultieme manier om na te genieten van jullie dag! Om jullie foto’s op een veilige en mooie manier te bewaren ontvangen jullie ook een luxe opbergdoos voor het album.

boek-nu-fotoshoot

F a c e b o o k
T w i t t e r