27 Beste iPhone-camera-accessoires om te gebruiken

Volgens het gezegde: “de beste camera is degene die je bij je hebt”, dit zal meestal altijd onze vertrouwde smartphone zijn.

Gelukkig heeft de gemiddelde iPhone niet alleen een geweldige camera, maar kun je ook de smartphonefotografie-ervaring verbeteren met een aantal geweldige accessoires.

Dankzij populaire cursussen zoals de iPhone Photo Academy maken steeds meer mensen geweldige kiekjes met alleen hun telefoon.

Hoewel de smartphonecamera al geweldig is, zijn er een paar manieren waarop je hem nog beter kunt maken.

Laten we de beste iPhone-camera-accessoires voor fotografen dit jaar eens nader bekijken.

Inhoudsopgave

27 Beste iPhone-camera-accessoires in 2023

1. Krijg geweldige productafbeeldingen op je iPhone met de Light Cone

Controleer de huidige prijs

Een van de beste iPhone-camera-accessoires om te gebruiken met smartphonefotografie, de Light Cone is gemaakt van polypropyleen en wordt geleverd in 3 formaten, waaronder een speciaal gemaakt voor iPhones.

Het is eenvoudig en snel te gebruiken en kan vervolgens plat worden opgeborgen voor eenvoudig transport – u kunt het zelfs in uw achterzak stoppen.

Om het te gebruiken, klikt u het samen in een kegelvorm en plaatst u het product er vervolgens onder. Vervolgens schijn je het licht dat je bij de hand hebt op de kegel om een perfect verspreide 360-graden lichtbron te creëren zonder storende reflecties of hotspots.

Ten slotte lijn je de cameralens van je telefoon uit met de opening aan de bovenkant en maak je je foto.

De iPhone Light Cone biedt 360-graden diffusie voor elk licht dat je erin schijnt. Dit kan een enorm verschil maken voor elke e-commerce retailer die prachtige productfoto’s wil maken zoals ze al jaren in catalogi zien.

De lichtkegel werkt met een verscheidenheid aan lichtbronnen – je kunt in de video zien dat zelfs een standaard bureaulamp goed zal werken.

Het is absoluut de meest betaalbare en eenvoudige manier die we hebben gevonden om professionele productfoto’s te maken voor uw website, eBay-vermelding of productfotografiebedrijf.

2. Nooit zonder lading met de Omnicharge Power Bank

Controleer de huidige prijs

Deze draagbare powerbank van Omnicharge is de oplaadbare batterij die u nodig hebt om uw iPhone van stroom te voorzien, evenals alle andere actieve accessoires die u mogelijk hebt. Het is een van de krachtigere draagbare opladers op de markt in 2023.

Het opladen van dit accessoire duurt slechts ongeveer 2 en een half uur. Je kunt zelfs een extra batterij bij de hand houden om uit te schakelen wanneer er een sterft.

De levensduur van de batterij heeft een efficiëntie van 80% en is gemaakt van hoogwaardige componenten zoals zacht aanvoelend rubber, die geweldig in de hand liggen.

Het OLED-display van de powerbank bevat alle informatie die u nodig hebt, samen met hoeveel batterijduur er nog over is. U kunt ook profiteren van het pass-through opladen van deze compacte powerbank.

Omnicharge voorzag deze powerbank van een moderne USB-C in- en uitgang en drie USB-A uitgangen. U kunt ook de ac-uitgang gebruiken.

zorg ervoor dat je iPhone-camera altijd voldoende lading heeft met de Omnicharge.

3. Krijg vloeiendere videobeelden met de DJI OM5 gimbal-stabilisator

Controleer de huidige prijs

Gimbals zijn een geweldige manier om de meeste smartphones te stabiliseren. Bovendien gebruiken de beste gimbals statiefpoten om nog meer ondersteuning te bieden tijdens foto’s en filmen.

Deze specifieke gimbal is draagbaar en kan worden neergeklapt om gemakkelijk op te bergen voor later gebruik. Je kunt het ook gebruiken als selfiestick als je dat wilt.

Als een van de beste iPhone-accessoires voor amateurfotografen volgt de DJI OM5 je terwijl je door je leven beweegt. Je kunt het ook gebruiken om video’s op sociale media te streamen.

Hoewel er geen polsband is ingebouwd in deze gimbal, kunt u de geïntegreerde knoppen gebruiken om eenvoudig de opname te starten, te stoppen en te pauzeren.

Hoewel we het in deze review hebben over Apple-producten, kun je deze gimbal ook gebruiken met de meeste smartphones van Android.

 • Beste selfies sticks
 • Hoe maak je goede selfies

4. Bewerk foto’s onderweg met Lightroom

Controleer de huidige prijs

Als je je afbeeldingen van gewoon naar buitengewoon wilt transformeren, heb je een foto-editor nodig. Hoewel er veel zijn om uit te kiezen, is Adobe Lightroom CC een van de beste mobiele apps voor iPhone-bewerking die er zijn.

De gratis versie heeft het meeste van wat elke fotograaf nodig heeft: belichting, witbalans, enz. De abonnementsversie biedt nog meer – bekijk de Lightroom CC Mobile-handleiding. Als u al een Adobe-abonnement hebt, is Lightroom CC al inbegrepen – zo niet, koop er dan hier een.

Met de abonnementsversie krijgt u cloudsynchronisatie op verschillende apparaten, Raw-ondersteuning, batchbewerking, webdeling, automatische back-ups en handmatige modus via de Lightroom-camera-app.

De gebruikersinterface is volledig mobielvriendelijk, werkt soepel, zelfs op oudere iPhones, en is gemakkelijk te leren. Alles wordt opgeslagen in de cloud en dat maakt uw afbeeldingen toegankelijk vanaf elk apparaat.

Op dit punt is Lightroom CC bijna net zo krachtig als Lightroom Classic, wat echt iets zegt. Het heeft zelfs geavanceerde functies zoals perspectiefcontrole, AI-trefwoorden, automatische tagging, gezichtsherkenning, selectieve aanpassingen, helende penselen en verlopen.

Al met al is het een fotografie-app die zeker de moeite waard is om te bekijken voor nieuwkomers en een must voor serieuze smartphonefotografen.

5. Houd uw iPhone magnetisch opgeladen met de Apple MagSafe-batterij

Controleer de huidige prijs

Als u uw Apple-telefoon onderweg moet opladen, is deze batterij het accessoire dat u nodig hebt om ervoor te zorgen dat u altijd volledig bent opgeladen. Want hoe ga je anders die actiefoto’s op je smartphone krijgen?

Hoewel deze Apple MagSafe-batterij apart van je echte iPhone wordt verkocht, is het een van de beste accessoires waarin je kunt investeren. De uitstekende waarde die u uit deze batterij krijgt, kan de kracht van uw iPhone vergroten om meer van het leven te vangen met die sluiterknop.

De Apple MagSafe Battery Pack kan via speciaal geplaatste magneten aan je iPhone worden bevestigd. Deze magneten houden de oplader uitgelijnd, zodat je telefoon de boost heeft die hij nodig heeft om door te gaan.

Het beste deel is dat je deze batterij niet aan en uit hoeft te zetten. In plaats daarvan laadt het zichzelf op.

6. Print iPhone-foto’s onderweg met de Kodak Step Wireless Mobile Photo Printer

Controleer de huidige prijs

Het vooruitzicht om foto’s rechtstreeks vanaf uw telefoon af te drukken, kan voor sommige mensen levensveranderend zijn. Met de Kodak Step Wireless Mobile Photo Printer zijn uw foto’s dichterbij dan u zou denken.

In totaal weegt deze fotoprinter minder dan een pond. Het kan ook gemakkelijk worden opgeslagen in een kleine draagtas, omdat deze ongeveer zo groot is als je telefoon.

De mobiele fotoprinter van Kodak werkt met de fotobewerkingsfuncties van uw telefoon, zoals intensiteitsinstellingen, functies voor weinig licht en meer.

U hebt geen computer nodig om de app te laten werken en uw favoriete foto’s binnen slechts een paar minuten af te drukken.

Je denkt misschien dat je inkt voor deze printer moet kopen, maar je hebt het mis. In plaats daarvan hoeft u alleen maar op de kleurstofkristallen af te drukken om foto’s te maken die u wilt weergeven en delen.

 • Beste draagbare fotoprinters

7. Breid uw opnamemogelijkheden uit met de Selvim Phone Camera Lens Kit

Controleer de huidige prijs

De afgelopen jaren was het makkelijker dan ooit om je smartphone als cameralens te gebruiken. Misschien wilt u echter nog steeds investeren in een hoogwaardige set lenzen om te profiteren van de technologie die dit veld te bieden heeft.

Of je nu fotografeert bij weinig licht of gewoon wilt profiteren van een fish eye-lens, deze set van Selvim heeft je gedekt. U kunt schakelen tussen de 4 lenzen om de beste te vinden die bij uw telefoon en de gelegenheid past.

Deze lenzen worden op je telefoon gemonteerd, precies waar de camera zit. De meegeleverde clip houdt de lenzen stevig vast, zelfs in je wildste foto’s.

Het meegeleverde statief helpt ook om je foto’s stabiel en scherp te houden. Bovendien worden deze producten geleverd met lenscompatibele hoesjes om ervoor te zorgen dat uw lenzen nooit worden bekrast of gebroken.

 • Beste statieven en standaards voor de iPhone

8. Maak foto’s van veraf met de CamKixBluetooth Shutter Remote

Controleer de huidige prijs

U kunt een timervertraging instellen op uw smartphone als u in positie moet komen voor foto’s voordat u ze maakt. Of u kunt investeren in deze handige Bluetooth-afstandsbediening waarmee u op de sluiterknop op zowel Android- als iOS-apparaten kunt drukken.

De CamKixBluetooth Shutter Remote is bevestigd aan een verstelbare polsband waarmee u de afstandsbediening dichtbij kunt houden terwijl u zich verplaatst. Je kunt de afstandsbediening ook in- en uitschakelen, zodat je niet per ongeluk een heleboel willekeurige foto’s maakt.

De polsband zelf is gemaakt van snoermateriaal waardoor het gemakkelijk is om te weten wanneer je de afstandsbediening bij je hebt. Bovendien wordt het geleverd in een transparante draagtas die gemakkelijk in elke reistas kan worden verpakt.

In plaats van een selfiestick te moeten gebruiken die een deel van je foto in beslag neemt, kun je deze afstandsbediening gebruiken om de beste foto te maken zonder achter de camera te hoeven zitten. Wanneer uw telefoon in de juiste richting wordt gewezen en u een foto wilt maken, klikt u gewoon op de knop op de afstandsbediening.

9. Verlies nooit je iPhone met de Tile Pro Locator

Controleer de huidige prijs

Over Bluetooth gesproken, het is eenvoudig om je smartphone te volgen met de Tile Pro Locator. Dit apparaat kan superhandig zijn als u ooit uw smartphone, portemonnee, sleutels of een ander waardevol item verliest.

Laten we zeggen dat je uren op het strand hebt doorgebracht met plezier met vrienden terwijl je foto’s maakte, in het water speelde en nieuwe herinneringen maakte. Nu ben je vergeten waar je je telefoon hebt neergezet, dus je mist al die Kodak-momenten.

Met Tile Pro Locator is het vinden van uw smartphone eenvoudig. U kunt de Tile Pro Locator laten rinkelen, zodat deze uw telefoon hoorbaar voor u zal lokaliseren.

Het beste deel is dat dit Bluetooth-apparaat waterbestendig is en een bereik van 400 voet bevat. Bovendien kunt u uw verloren apparaat gemakkelijk vinden als een andere Tile-gebruiker het vindt en de QR-code op de achterkant scant.

10. Bekijk al uw beste iPhone-foto’s en -video’s op een groot scherm met de Vamvo Mini Projector

Controleer de huidige prijs

Herinner je je die dagen op school dat de projector uitkwam en je wist dat je een film zou kijken? Hetzelfde kan gezegd worden van de Vamvo Mini Projector.

Onderschat deze kleine projector niet. Het is geschikt voor maximaal 1080p-video en is compatibel met een breed scala aan apparaten die u kunt gebruiken om uw favoriete momenten naar buiten te werpen. Bovendien is het betaalbaar en compact, waardoor het een no-brainer is voor zomerkampeerreizen en vakanties.

Deze miniprojector maakt verbinding met uw telefoon om video’s tot 13 voet te projecteren. U hebt alleen een USB-C-naar-HDMI-adapterkabel nodig om de verbinding te maken.

U kunt deze miniprojector ook op een batterij gebruiken als u dat wilt. Dit kan handig zijn voor die momenten waarop je niet aan de macht kunt komen, maar wilt genieten van foto’s van de dag achter je.

11. Draadloos opladen met de Apple MagSafe draadloze oplader

Controleer de huidige prijs

Het opladen van je iPhone hoeft geen monumentale taak te zijn. In feite maakt de MagSafe draadloze oplader gemakkelijk te gebruiken met een eenvoudige klik.

Deze specifieke oplader is compatibel met de iPhone 12, 13 en 14 basismodellen, evenals de Pro-versies. U kunt iPhone 8-modellen of nieuwer ook draadloos opladen.

Hoewel er magneten in zitten, is deze oplader veilig voor je telefoon. Het is ook geschikt voor gebruik met je AirPods, dus je hoeft niet een heleboel opladers tegelijk mee te nemen.

Deze specifieke iPhone-oplader verbetert niet noodzakelijkerwijs je fotografiespel, maar het kan je op andere manieren helpen.

Als je bijvoorbeeld een korte tijd hebt om je voor te bereiden op een interview, gebruik je je naar voren gerichte camera terwijl de telefoon wordt opgeladen om die last-minute aanrakingen te maken.

Je kunt deze oplader ook gebruiken om een paar uur extra sap uit je iPhone te halen. Dat betekent meer video’s, meer foto’s en nog veel meer te doen.

12. Produceer dramatische bioscoopachtige beelden met de Moment Anamorphic Lens

CHECK PRIJS BIJ AMAZON CHECK PRIJS OP DIT MOMENT

Momentlenzen zijn een nietje voor fotografen die hun spel willen verbeteren als het gaat om kwaliteitsfoto’s. Deze specifieke Anamorphic lens kan het verschil betekenen tussen een inspirerende opname en een die je de adem beneemt.

The Moment Anamorphic Lens met Blue Flare brengt die filmische look uit de vroege jaren 1960 naar je telefoon. Geïnspireerd door JJ Abrams-films, geeft deze lens je die helderdere, sci-fi-uitziende overstraling bij het fotograferen in koplampen, straatverlichting of gerichte lichten

Het wordt rechtstreeks op uw iPhone geklikt en bedekt de cameralens om het leven in filmische kwaliteit vast te leggen. Momentlenzen zijn te zien in GeekWire, The Verge en Gear Patrol.

Moment begon op Kickstarter in 2013 en is de grenzen blijven verleggen als het gaat om het vastleggen van het leven om ons heen. Als je je smartphonefotografie of filmspel wilt verbeteren, is dit een goed begin.

13. Stel sneller dan ooit een statief in met de SwitchPod Camera Stand

Controleer de huidige prijs

Als u op zoek bent naar een statief om te koppelen met uw gewone camera of iPhone, hoeft u niet verder te zoeken dan de SwitchPod Camera Stand. Dit innovatieve statief is licht van gewicht en heeft een dynamisch ontwerp dat het op het scherpst van de snede plaatst.

Hoewel het bedoeld is om als statief te worden gebruikt, kun je ook de poten van dit statief opvouwen om een handvat te vormen. Plaats een iPhone op de meegeleverde houder, schroef hem aan de bovenkant van de SwitchPod en weg ben je,

Ondanks de metalen afwerking op dit statief, is het duurzaam genoeg om zowat overal mee naartoe te nemen. Bovendien kun je het gemakkelijk wassen als je ooit in een puinhoop terechtkomt tijdens het filmen.

Het enige nadeel van dit statief is dat je geen polsband hebt om je aan vast te houden. U kunt echter een polsband toevoegen als dat nodig is door er een door de benen te lusen wanneer ze samengevouwen zijn.

Als een van de duurdere iPhone-camera-accessoires, onthoud dat de SwitchPod net zo goed werkt om ook je zwaardere DSLR of spiegelloze camera te ondersteunen en te dragen.

14. Fotografeer macro- en groothoek met de Xenvo Pro Lens Kit

Controleer de huidige prijs

Het installeren van verschillende lenzen op uw smartphone is net zo eenvoudig als het vastknippen met Xenvo. Dit bedrijf maakt compacte lenzen die direct op je telefoon worden gemonteerd voor elke keer een beter fotografisch resultaat.

Laat je niet misleiden door het chipclipontwerp – er is ook een meegeleverde LED-lichtclip met een geïntegreerde oplaadpoort om je foto’s urenlang aan de gang te houden.

De stevige grip van de Xenvo Pro-lens wordt verzacht door een rubberen pad dat bedoeld is om je iPhone te beschermen. Bovendien kun je hem ook op een snelspanner monteren als je in het veld rondloopt.

Betaalbaar geprijsd en intuïtief te gebruiken, de Xenvo Pro Kit wordt geleverd met alles wat je nodig hebt om te experimenteren met aftermarket iPhone-lenzen. En als je het niet op je iPhone gebruikt, kun je het ook gemakkelijk op je andere apparaten plaatsen.

15. Monteer je iPhone overal met Mobile van Peak Design

CHECK PRIJS BIJ AMAZON CONTROLEER DE PRIJS BIJ PEAK DESIGN

Mobile by Peak Design biedt klanten enkele van de coolste montageopties die er zijn. Als je een iPhone hebt en de veelzijdigheid van een telefoonhoesje wilt dat op vrijwel alles kan worden gemonteerd, bekijk dan deze jongens.

Het telefoonhoesje zelf bestaat uit een beschermlaag die uw investering veilig houdt. Er is echter ook een vierkant magnetisch ‘gat’ aan de achterkant van de behuizing dat het hele ecosysteem laat functioneren.

Elke houder in de Mobile by Peak Design-line-up bevat een vierkant montageoppervlak dat iets verhoogd is. Dit vierkante oppervlak koppelt het telefoonhoesje om uw telefoon op zijn plaats te vergrendelen.

Met elke mount binnen het ecosysteem kun je je telefoon naar nieuwe plaatsen brengen. U kunt de houder bijvoorbeeld gebruiken om uw telefoon binnen handbereik te houden in dee auto tijdens het fietsen of tijdens het sporten.

Ons favoriete iPhone-accessoire in het ecosysteem is het mobiele statief, dat volledig plat kan worden neergeklapt als een creditcard wanneer het niet in gebruik is.

 • Peak Design Mobile beoordeling

16. Verlicht uw scène met de IVISII G2 Pocket RGB Camera Light

Controleer de huidige prijs

Het duurt niet lang voordat je je realiseert dat licht een enorm verschil maakt wanneer je foto’s maakt of video’s maakt met een iPhone.

Deze pocket camera lamp van IVISII is een betaalbare manier om je opname te verlichten, zodat je het juiste licht kunt bereiken.

Naast de basisverlichtingsfuncties kunt u het licht ook in verschillende patronen laten knipperen. Dit omvat patronen voor politieauto’s, ambulances en brandweerwagens.

De IVISII G2 Pocket RGB Camera Light kan binnen 3 uur volledig worden opgeladen en gaat tot 3 uur per keer mee. U kunt ook verwijzen naar het ingebouwde LCD-scherm om uw lichtmetingen aan te passen.

Er zijn veel manieren waarop u de IVISII G2 Pocket RGB Camera Light kunt monteren. Plaats het op een statief boven uw scène of monteer het rechtstreeks op uw camera of iPhone om de best mogelijke verlichting te krijgen.

17. Bevestig je iPhone overal met de Joby GorillaPod GripTight One

Controleer de huidige prijs

Enkele van de beste statieven zijn die je niet alleen overal mee naartoe kunt nemen, maar ook in verschillende vuile situaties kunt plaatsen zonder je zorgen te maken dat je ze verpest. De Joby GorillaPod GripTight One is een van deze statieven.

Als je een Auxiwa Clip-on Selfie Ring op je telefoon hebt aangesloten, heb je alles wat je nodig hebt om te beginnen met filmen. Het enige wat je nog hoeft te doen is iets te vinden om te filmen.

Dit ministatief verschilt van anderen in het feit dat je de benen kunt buigen en rond kunt krullen om je aan vrijwel elk oppervlak aan te passen. En als je klaar bent, vouwen die benen zich op om recht en waar te zijn.

Je kunt je telefoon zijwaarts of rechtop monteren op dit statief, dat de telefoon klemt met een grip aan de boven- en onderkant. De basis draait, maar je zou niet veel beweging nodig hebben met de aanpasbare benen eronder.

 • Beste mini tafelblad statieven

18. Verbeter je cameravaardigheden met de iPhone Photography Academy

Controleer de huidige prijs

De beste smartphones ter wereld maken je foto’s niet automatisch geweldig. Daarvoor heb je een beetje knowhow nodig – zowel over de principes van fotografie als hoe je het meeste uit je telefoon kunt halen.

Van alle cursussen die er zijn (en er zijn er genoeg), geeft de iPhone Photo Academy de meeste waar voor je geld in 2023. Het behandelt alles wat een beginner moet weten, terwijl het ook boordevol tips zit voor langdurige professionals.

Misschien wel het beste van de online cursus is dat het niet alleen de beste manieren behandelt om met een iPhone te fotograferen. Het laat je ook zien hoe de wereld te zien door de ogen van een ervaren fotograaf, wat een van de sleutels is om geweldige beelden te krijgen.

Naast de meer dan 10 uur videolessen van hoge kwaliteit, wordt de Photo Academy ook geleverd met een zeer actief Facebook-community. De groep telt ruim 33.350 leden en gemiddeld 150 berichten per dag. Het is duidelijk dat er veel gelukkige studenten zijn.

De standaardprijs is een beetje steil, maar je kunt het meestal vinden met een steile korting van 80% (kijk of het hier nog steeds beschikbaar is), en voor die prijs is de cursus een stelen.

Naar mijn mening is de prijs echter de moeite waard voor de Facebook-community en ondersteuning alleen –het is echt zo goed. Het wordt ook geleverd met een 30-dagen geld-terug-garantie.

Als je nog nooit een fotografiecursus hebt gevolgd of het meeste uit de camera van je telefoon wilt halen, is de iPhone Photo Academy zeker de moeite van het bekijken waard.

Zelfs professionals zullen een paar dingen leren die ze eerder niet wisten, en als je nog meer nodig hebt , bekijk dan iPhone Landscape Mastery, hier besproken.

19. Maak onderwaterfoto’s met de SeaLife Underwater Scuba Diving Case

Controleer de huidige prijs

Je zou je telefoon op veel plaatsen kunnen meenemen, maar wat als je foto’s en video’s onder water zou kunnen maken? Dat is wat je met de SeaLife Underwater Scuba Diving Case kunt doen.

Deze waterdichte bevat veel functies die het gemakkelijk maken om uw iPhone onder water te gebruiken. De grote sluiterhendel helpt bijvoorbeeld zelfs gehandschoende handen de camera te bewerken.

Een van de meest kritische waterdichtingskenmerken van deze duikkoffer is de o-ring die de afstand van de waterdichte deur aflegt. Deze o-ring is het enige dat tussen je telefoon en het water staat.

Hoewel het waar is dat sommige iPhones zijn gemaakt om waterdicht te zijn, is hetze gaan meestal niet lang onder water mee. Dit is deels te wijten aan de druk onder het water die kritieke interne componenten kan beschadigen.

 • Beste waterdichte camera’s

20. Voeg lampen en microfoons toe aan je iPhone met de Smallrig Video Rig

Controleer de huidige prijs

Video opnemen met je telefoon is eenvoudig met de Smallrig Video Rig. Deze bundel biedt alles wat je nodig hebt om aan de slag te gaan.

Inbegrepen bij deze rig zijn een zijhandvat, statief, LED-licht, microfoon, harige voorruit, schokdemper en universele smartphonekooi.

Je krijgt ook een powerbankhouder, een camera 3,5 mm audiokabel, een smartphone 3,5 mm audiokabel, een koude schoen en een winddicht sponsschuim.

Het enige dat ontbreekt aan je rig kan zoiets zijn als de Auxiwa Clip-On Selfie Ring met LED-lampjes. Dit apparaat biedt het licht dat je nodig hebt om professionele foto’s te maken.

Hoewel het geen kleine investering is, kan deze rig een verschil maken als het gaat om amateurfotografen en videografen, en professionals die een beetje meer oomph moeten toevoegen aan de standaard iPhone-camera.

21. Houd uw beeldscherm schoon met de YTT Mist Cleaner

Controleer de huidige prijs

Omgaan met een vies scherm kan het leven ellendig maken. De YTT Mist Cleaner vereenvoudigt het proces door alle tools die u nodig hebt in één compact apparaat op te nemen.

Spuit de nevelreiniger gewoon op het scherm van je telefoon. Gebruik het apparaat zelf als reinigingsdoekje om vingerafdrukken, stof, vuil of wat dan ook op het scherm van uw telefoon te verwijderen.

De YTT Mist Cleaner is klein genoeg om in je zak of tas te passen. Je kunt het ook gemakkelijk in de auto dragen.

Deze Mist Cleaner is verkrijgbaar in blauw, roze of grijs, zodat u hem kunt aanpassen aan uw persoonlijke stijl. Bovendien is het slechts licht geparfumeerd, dus u hoeft zich geen zorgen te maken over stinkende reinigingsdampen.

Hoewel het misschien niet een van de beste iPhone-camera-accessoires lijkt, als je foto’s maakt, kan het gebruik van de YTT Mist Cleaner je helpen je te concentreren op details om de duidelijkst mogelijke foto te maken.

22. Verdubbel uw geheugen met de SanDisk iXpand Flash Drive

Controleer de huidige prijs

Nu je zoveel foto’s met je telefoon hebt gemaakt, wil je je foto’s en video’s ergens bewaren. De SanDisk iXpand Flash Drive is een geweldige manier om video’s van het ene apparaat naar het andere op te slaan en over te zetten.

Dit USB-flashstation slaat tot 128 GB aan gegevens op. Het kan ook worden bevestigd aan een koord of touw, zodat u het gemakkelijk met u mee kunt dragen.

De SanDisk iXpand Flash Drive is klein genoeg om in je rugzak of tas te passen. Sluit hem gewoon aan op de oplaadpoort van uw smartphone om een back-up te maken van uw favoriete bestanden.

Wanneer u uw SanDisk iXpand-flashdrive niet gebruikt, vouwt u deze eenvoudig dicht om één kant te beschermen. U kunt een dunne dop gebruiken om het andere uiteinde te beschermen wanneer het niet in gebruik is.

23. Laad uw apparaat veilig op met de Anker Premium Lightning-kabel

Controleer de huidige prijs

We hebben allemaal genoeg iPhone-opladers gezien die gebogen en rafelend zijn. Voorkom dat u uw telefoonoplader moet weggooien en koop een nieuwe door te investeren in de Anker Premium Lightning-kabel.

Deze specifieke oplaadkabel is niet alleen sterker dan de fabriekskabel die u met uw smartphone hebt ontvangen, maar kan uw telefoon ook sneller opladen. Het wordt ook geleverd met een levenslange garantie.

In feite zou deze oplaadkabel bestand zijn tegen meer dan 80 pond gewicht. Het koord zelf is gemaakt van premium nylon dat dubbel is gevlochten om je die kracht te geven.

Het hebben van een extra oplaadkabel in de buurt is nooit een slechte zaak. Dit geldt vooral als u naar het buitenland reist en een snelle lading nodig hebt, zodat u meer gedenkwaardige foto’s en video’s kunt maken terwijl u uw omgeving verkent.

De Anker Premium Lightning-kabel gaat tot 12 keer langer mee dan de gemiddelde iPhone-kabel. Hoewel dat misschien niet veel lijkt, laat het je meer ruimte voor fotografieapparatuur in plaats van oplaadkabels.

24. Breng al uw foto’s over met de Oyuiasle SD-kaartlezer

Controleer de huidige prijs

Sommige iPhones zijn tot op zekere hoogte waterdicht. Dat gezegd hebbende, is het een goed idee om er niet van uit te gaan dat u gemakkelijk gegevens van uw telefoon kunt extraheren nadat deze een duik heeft genomen.

Daarom is de Oyuiasle SD-kaartlezer zo’n geweldig accessoire om te kopen voor je telefoon. U kunt deze SD-kaartlezer eenvoudig op uw telefoon aansluiten om multimedia van en naar uw telefoon over te zetten.

Als er één ding is dat u kunt doen om de levensduur van uw smartphone te verlengen, is het om te investeren in een SD-kaartlezer. Dit helpt je om eenvoudig video’s en foto’s van je smartphone te verplaatsen, zodat als je toch in een natte situatie terechtkomt, je helemaaluw foto’s en video’s zijn niet ontoegankelijk.

Er is geen internet of computer nodig om de Oyuiasle SD-kaartlezer te gebruiken. Plaats in plaats daarvan gewoon de kaart in de juiste sleuf en breng bestanden over zoals u wilt.

Daarnaast kun je de Oyuiasle SD Card Reader ook gebruiken als verlengstuk van je oplader. Sluit de oplaadkabel aan op de Oyuiasle SD-kaartlezer en sluit die vervolgens aan op uw smartphone terwijl u bestanden overzet.

 • Beste geheugenkaartlezers

25. Maak een foto van je beste hoek met de Yoozon Selfie Stick

Controleer de huidige prijs

Als je op zoek bent naar een selfiestick van hoge kwaliteit, zoek dan niet verder dan de Yoozon Selfie Stick. Dit apparaat is klaar voor elk avontuur, waar het je ook brengt.

De Yoozon Selfie Stick kan worden gebruikt in zowel horizontale als verticale modi, waardoor je de veelzijdigheid hebt die je nodig hebt om het leven vast te leggen terwijl het gebeurt. Bovendien kun je een Auxiwa Clip-on Selfie Ring toevoegen om je beste foto’s te maken.

Je kunt de Yoozon Selfie Stick ook gebruiken als telefoonhouder voor videogesprekken. De vatting heeft geen invloed op je lenzen en kan ook als statief fungeren.

Deze selfiestick bevat ook een afstandsbediening die je met je telefoon kunt koppelen. De statiefvoet heeft ook voldoende stabiliteit om een microfoon en eventuele LED-verlichting te ondersteunen.

 • Beste selfiecamera’s

26. Maak fotograferen met je iPhone comfortabeler met de Kiwifotos Camera Grip

Controleer de huidige prijs

Maak je deel uit van de generatie die wist hoe het was om een camera vast te houden en die openhartige foto te maken? Dan ken je de voordelen van een vaste rust aan de zijkant van je camera.

Daarom is de Kiwifotos camera grip zo handig. Met deze grip kun je je vingers om iets stevigs wikkelen, zodat je je smartphone niet tussen de toppen van je vingers hoeft te grijpen tijdens het maken van een foto.

De Kiwifotos Camera Grip kan ook op een statief worden gemonteerd om uw telefoon aan te passen aan een veelzijdiger platform. Het statief zelf is licht en compact, vergelijkbaar met de cameragreep.

Sterker nog, je kunt deze cameragreep zelfs op een bepaalde manier als een eigen statief gebruiken. Plaats hem eenvoudig op een plat oppervlak om de telefoon stabiel en rechtop te houden terwijl u filmt of foto’s maakt.

Net als de selfiestick heeft deze Kiwifotos cameragreep alleen een grip met één hand nodig. Bovendien zijn er geen apps om te downloaden of andere hardware om in te investeren.

27. Klik op een magnetisch filter voor meer creatieve foto’s met Pan’s

Module

Controleer de huidige prijs

Een van de nadelen van sommige multifiltersystemen voor de iPhone is het moeten gebruiken van een eigen hoesje – niet zo met het Snap Filter van de Pan.

Als ’s werelds eerste Magsafe-filtersysteem kunt u met de Pan’s het bestaande magnetische Magsafe-systeem van uw iPhone gebruiken om meerdere filters te bevestigen voor creatievere foto’s.

Het enige dat u hoeft te doen, is de Snap Filter Base via Magsafe op uw telefoon ‘klikken’ en vervolgens kiezen uit een selectie filters (waaronder ND, Streak, Mist en Cross Star) om aan de basis te klemmen.

De filters zelf produceren geen ghosting, wat betekent dat u dezelfde beeld- of videokwaliteit krijgt als wanneer u zonder filter zou fotograferen.

Beschikbaar voor iPhone 12/12 Pro/12 Pro Max, iPhone 13/13 Pro/13 Pro Max, iPhone 14/14 Pro/14 Plus/14 Pro Max.

Hoe kan ik mijn iPhone-camera beter maken?

Er zijn veel manieren waarop u uw iPhone-camera beter kunt maken. De meeste van deze manieren omvatten het wijzigen van de instellingen op uw camera om opnamen te maken die u voor allerlei toepassingen kunt gebruiken.

 1. Verbeter eenvoudig uw foto’s door op het scherm te tikken vlak voordat u uw foto maakt. Dit helpt de cameralens scherp te stellen en zorgt voor een scherper, schoner beeld.
 2. Ga naar je camera-instellingen en kies ‘Raster’. Schakel deze functie in om een rasterpatroon over het camerascherm te zien dat u kunt gebruiken om foto’s te maken voordat u ze maakt.
 3. U kunt de belichting van uw foto aanpassen door op het scherm te tikken. Zodra het zonpictogram verschijnt, schuift u het langs de balk om meer of minder belichting te creëren.
 4. Als u in portretmodus fotografeert, kunt u de achtergrond eenvoudig vervagen voor een schoner uiterlijk. Dit kan je ook helpen om professionele portretten te maken die er veel beter uitzien dan die gemaakt met een selfiestick.
 5. Wanneer u foto’s in het donker maakt, gebruikt u de nachtmodus om de scène te verlichten. Schakel de groothoek- en telelenzen in en zorg ervoor dat de instelling van de nachtmodus halve maan wordt toegepast.
 6. Als u uw iPhone moet instellen voordat u uw foto maakt, bekijkt u de timerfunctie. Je kunt kiezen tussen 3 en 10 seconden en de camera schiet 10 foto’s in één keer.
 7. U hebt toegang tot de burst-modus zonder met behulp van de timer. Houd de sluiterknop ingedrukt en schuif deze naar links van het scherm. Het nummer dat verschijnt, is het aantal opnamen dat de iPhone-camera zal maken.
 8. Portretbelichting is een andere populaire instelling die u kunt gebruiken om de beste belichting voor uw onderwerp te kiezen. Blader door de opties totdat er een zeshoek verschijnt in de linkerbovenhoek.
 9. Heb je een hekel aan het bijsnijden van foto’s nadat je ze hebt gemaakt? Kies de aangepaste bijsnijdfunctie om uw foto in te kaderen binnen het bijgesneden gebied voordat u deze maakt.
 10. Zoom in voor de meeste details door de groothoek-, ultragroothoek- of telelens te kiezen. De 0,5 markering op je camera geeft de ultragroothoek aan, de 1 vertaalt zich naar de groothoek en de 2 is de telelens.
 11. Het maken van live foto’s kan een geweldige manier zijn om beweging vast te leggen. Zorg ervoor dat het doel in de rechterbovenhoek is geselecteerd voordat u de afbeelding maakt, die 3 seconden duurt en lange tijd kan worden herhaald, teruggekaatst en belicht.

Wist je dat je op de meeste iPhones je volume-up knop ook als sluiter kunt gebruiken? Dit kan handig zijn voor handsfree foto’s of hoesjes waarbij je je statief niet bij je hebt.

Hoeveel cameralenzen heeft de iPhone?

De eerste iPhone-camera bevatte een groothoeklens. Dit hielp de camera om een breder gezichtsveld vast te leggen, ook al blijft het primitief ten opzichte van wat we vandaag binnen handbereik hebben.

Hoewel alle iPhone-modellen een groothoeklens hebben, hebben alleen de nieuwste iPhone-modellen een ultragroothoeklens en / of telelens. Deze omvatten iPhone 11-modellen, helemaal tot de nieuwste generatie.

Dit betekent dat elke iPhone sinds een paar jaar terug drie lenzen bevat: een groothoek, een ultragroothoek en een telelens. Deze telefoons zijn nu beter in staat om betere foto’s te maken dan amateurfotografen vroeger.

Laatste woorden over iPhone-accessoires

Hoewel de verkoop van DSLR-camera’s in 2023 afneemt, is het misschien geen verrassing dat de meeste foto’s die over de hele wereld zijn gemaakt, met de iPhone worden gemaakt.

Met elke nieuwe release lijkt de camera het enige gebied te zijn waar Apple-ingenieurs zich op concentreren om te verbeteren – meer megapixels, betere prestaties bij weinig licht, verschillende brandpuntsafstanden – de nieuwste modellen bieden zelfs functies die de duurste professionele camera’s niet bieden.

Of u nu het nieuwste smartphonemodel of een vorige generatie bezit, het kiezen van de juiste camera-accessoires voor uw smartphone is van het grootste belang om er de beste kwaliteit beelden uit te halen.

Ik hoop dat deze gids heeft geholpen! Laat hieronder je reacties achter met alle gadgets waarvan je denkt dat we ze hebben gemist.