menuclose

3 x Must have foto’s voor een complete Familie Fotoshoot

Gezinsfotografie Workshop in Haarlem

Een mooie, volledige familie sessie fotografen? Zonder deze beelden lever ik een reportage niet op: 3 x Foto’s voor een complete familie fotoshoot!

1. Spontane, lachende foto van het hele gezin
Dit is de foto die in alle fotolijstjes eindigt, de foto die iedereen van zijn of haar gezin wilt hebben. Een fijne, uitbundig lachende foto waarop jouw klant zichzelf herkent. Hoe je ‘m maakt? Met beweging & een spelletje spelen kom je al een heel eind. Kietelen, rennen of springen = magic!
3 x Foto's voor een complete familie fotoshoot. Fotografie: Happy Photographer

2. Foto met veel omgeving
Om voor altijd te kunnen herinneren waar de fotosessie plaats vond, is een omgevingsfoto héél fijn. Maar, nog belangrijker: hij is ook fijn voor de afwisseling in je reportage! Door verschillende foto’s op te leveren, creëer je veel meer een verhaal. Een omgevingsfoto maakt het geheel écht af.
3 x Foto's voor een complete familie fotoshoot. Fotografie: Happy Photographer

3. Mooie details
Net als een omgevingsfoto is een detailfoto belangrijk voor de afwisseling in je reportage. Bovendien zijn ze perfect om kleine verhaaltjes mee te vertellen: de hand van het kindje zachtjes gedrukt in de hand van mama, een kuiltje in een wang of de super schattige schoentjes van de kleinste uit het gezin. Het zijn fijne beelden & waardevolle herinneringen.
3 x Foto's voor een complete familie fotoshoot. Fotografie: Happy Photographer

Natuurlijk zijn er nog véél meer foto’s die echt in een reportage thuis horen. Mijn originele lijstje bestaat uit 8 beelden. Benieuwd naar meer? Als deelnemer aan De Gezinsfotografie Workshop ontvang je de hele lijst!

Schrijf je in voor de Happy Photographer nieuwsbrief om je straks als eerste te kunnen inschrijven voor de eerstvolgende workshops in 2018. De inschrijvingen gaan rond november 2017 open. Wil je niet wachten tot 2018? Zorg dan dat je een compleet groepje van vier deelnemers bij elkaar hebt en mail mij voor het inplannen van een workshop speciaal voor jullie!

let's connect on instagram