menuclose

Amsterdamse Bruiloft: Van Schellingwoude naar The Dylan

Amsterdamse bruiloft. Fotografie: Happy Photographer

Van I-Dock naar Schellingwoude, op de boot over het IJ naar The Dylan en weer terug naar I-Dock. Amsterdamser kan het geloof ik niet. Wat een top bruiloft!

P&M trouwen op een heerlijke zonnige dag in augustus op zoveel prachtige locaties dat ik er nog steeds niet over uit kan. En dan te bedenken dat ze zelf niet eens uit Amsterdam komen en helemaal uit Overijssel zijn afgereisd om hier hun bruiloft te vieren. Alle moeite die er aan vooraf is gegaan, is duidelijk terug te zien. Alles is tot op het detail geregeld (ook zeker met dank aan Liz van Weddingbliz!)! Het was een feestje om bij te zijn en een feestje om op terug te kijken.

Locaties: I-Dock, Aitana, Schellingwouder Kerkje, Hotel The Dylan
Boot: Rederij Vlaun
Babs: Trouwen Met Gevoel
Weddingplanner: Weddingbliz
Haar & Makeup: Judy Art of Makeup
Taart: Patisserie De Rouw


Amsterdamse bruiloft. Fotografie: Happy PhotographerAmsterdamse bruiloft. Fotografie: Happy PhotographerAmsterdamse bruiloft. Fotografie: Happy PhotographerAmsterdamse bruiloft. Fotografie: Happy PhotographerAmsterdamse bruiloft. Fotografie: Happy PhotographerAmsterdamse bruiloft. Fotografie: Happy PhotographerAmsterdamse bruiloft. Fotografie: Happy PhotographerAmsterdamse bruiloft. Fotografie: Happy PhotographerAmsterdamse bruiloft. Fotografie: Happy PhotographerAmsterdamse bruiloft. Fotografie: Happy PhotographerAmsterdamse bruiloft. Fotografie: Happy PhotographerAmsterdamse bruiloft. Fotografie: Happy PhotographerAmsterdamse bruiloft. Fotografie: Happy PhotographerAmsterdamse bruiloft. Fotografie: Happy PhotographerAmsterdamse bruiloft. Fotografie: Happy PhotographerAmsterdamse bruiloft. Fotografie: Happy PhotographerAmsterdamse bruiloft. Fotografie: Happy PhotographerAmsterdamse bruiloft. Fotografie: Happy PhotographerAmsterdamse bruiloft. Fotografie: Happy PhotographerAmsterdamse bruiloft. Fotografie: Happy PhotographerAmsterdamse bruiloft. Fotografie: Happy PhotographerAmsterdamse bruiloft. Fotografie: Happy PhotographerAmsterdamse bruiloft. Fotografie: Happy PhotographerAmsterdamse bruiloft. Fotografie: Happy PhotographerAmsterdamse bruiloft. Fotografie: Happy PhotographerAmsterdamse bruiloft. Fotografie: Happy PhotographerAmsterdamse bruiloft. Fotografie: Happy PhotographerAmsterdamse bruiloft. Fotografie: Happy PhotographerAmsterdamse bruiloft. Fotografie: Happy Photographer
Bruidsfotograaf Melanie Caitlin op de foto in Haarlem

Op zoek naar een bruidsfotograaf?

"Ik ben Melanie, bruidsfotograaf en eigenaresse van Happy Photographer. Ik heb een voorliefde voor relaxte bruiloften met de focus op lekker eten, sfeer en samenzijn. Of het nu een classy feest in Amsterdam is, een hippe strandtent of een kas middenin een weiland: ik leg als bruidsfotograaf voor jullie ongezien de ongedwongen, echte momenten vast. Met extra focus op emoties & sfeer."

 

Happy Photographer is bruidsfotograaf in Haarlem e.o. Ben jij op zoek naar een bruidsfotograaf en wil je graag kennismaken? Neem dan contact op via de button hieronder.

x Melanie

let's connect on instagram