menuclose

Branding fotoshoot op het strand van Noordwijk

Branding portret fotoshoot op het strand van Noordwijk

Deze branding fotoshoot met Hadassah gaat rechtstreeks op mijn favorietenlijstje. Dat we met 3 graden en een ijzige wind op het strand van Noordwijk stonden, mag de pret niet drukken, haha! ;-)

Hadassah is één van mijn mentorstudenten bij mijn andere bedrijf Happy Hazy // Mentoring voor vrouwelijke ondernemers. Ze is beginnend fotograaf, mega getalenteerd en op dit moment bezig met het opzetten van haar fotografie bedrijf. En daar begeleid ik haar dus bij! En één van de dingen waar ik altijd op hamer is personal branding. Jezelf laten zien is de slimste marketingtechniek die je kunt gebruiken en toevallig ook de leukste. Want, hoe fijn is het dat je puur met jezelf zijn, de juiste klanten kunt aantrekken?

Toch vinden de meesten van ons het best een beetje eng om onszelf te laten zien online. Want 1) Zit iemand op mij te wachten? en 2) Wat moet ik dan in vredesnaam laten zien? Een branding fotoshoot is hier echt ideaal voor. In 1 a 2 uur creeëren we samen een hele serie mooie, tijdloze beelden. Zodat je professionele foto’s kunt delen die jou én je bedrijf tonen.

Nou ja, een branding fotoshoot van Hadassah moest er dus komen. Ik heb een grote voorliefde voor editorial beelden. We zijn daarom aan de slag gegaan met een beetje ‘magazine gloss’. Dat het winterzonnetje ook nog eens mooi laag scheen en alles voorzag van een gouden gloed was een grote kers op de taart. Fijn, fijn!

Meer informatie over branding fotoshoots en de mogelijkheden voor jou? Check de info & prijzen pagina.

Branding fotoshoot op het strand van NoordwijkBranding fotoshoot in Noordwijk aan ZeeBranding fotoshoot van fotograaf Hadassah FotografeertPortret fotoshoot van een vrouwelijke ondernemer op het strand van Noordwijk

let's connect on instagram