menuclose

De bruiloft bij Kasteel van Rhoon van Tim & Nicole

Bruidspaar laat ballonnen op tijdens hun bruiloft bij Kasteel van Rhoon

Tim en Nicole vieren hun bruiloft bij Kasteel van Rhoon bij Rotterdam. Hun bruiloft – met reisthema – is intiem, liefdevol, vrolijk en heerlijk om bij te zijn! De bruidsreportage bij de Kralingse Plas is bonus!

De trouwdag van Tim en Nicole begint als het buiten stiekem nog een beetje schemert. Tim kleedt zich thuis in Rotterdam om, terwijl Nicole zich klaarmaakt in haar oude huis in een ander deel van de stad. Eerst het aankleden bij de gom fotograferen en daarna als de wiedeweerga door naar de bruid. Mijn second shooter en ik komen aan in een super leuke wijk met veel charmante details waar we graag gebruik van maken. De jurk hangen we – natuurlijk met toestemming – even in de portiek voor een fijne foto!

Na de first look nemen we het bruidspaar mee naar de Kralingse Plas – of eigenlijk: zij nemen ons mee. Ik ben hier nog even niet bekend maar mijn mond valt open zodra ik mijn auto parkeer. Het lijkt hier wel Central Park! Een mega groot meer met daarachter de skyline van Rotterdam en een horde aan steigers waar je als fotograaf heel gelukkig van wordt. Na een kleine stop bij de Veerhaven, rijden we richting Kasteel van Rhoon.

Bruiloft bij Kasteel van Rhoon

Want hier vindt de ceremonie, de borrel, het diner en het feest plaats. Er zijn vervelendere plekken. ;-) De gasten staan al op het bruidspaar te wachten als zij aankomen, waarna iedereen zich vervolgens naar de Kerkzaal begeeft voor de ceremonie. Borrelen doen we in de Empirezaal mét reisthema (check die taart!) en voor het eten gaan we weer terug naar de Kerkzaal. Fijne plek voor shared dining & speeches! Tim en Nicole sluiten hun dag af met een knalfeest incl. live muziek en vader-dochter dans, maar dan met opa! Love it.

Bruid trekt trouwjurk aanBruidspaar in RotterdamBruidspaar op de steiger bij de Kralingse PlasBruidspaar bij de Kralingse PlasBruid bij de Kralingse plasBruidspaar bij de ErasmusbrugBruidspaar doet hun bruidsreportage in RotterdamBruiloft op Kasteel van RhoonBruidspaar komt aan bij Kasteel van RhoonBruidspaar maakt entree tijdens hun bruiloft bij Kasteel van RhoonBruidegom tijdens de ceremonie op zijn bruiloft bij Kasteel van RhoonBruid op Kasteel van RhoonBruidspaar tijdens hun bruiloft op Kasteel van RhoonHet Ja-woord op Kasteel van RhoonHet Ja-woord op Kasteel van RhoonBruidstaart met reisthemaBruidspaar tijdens hun borrel op Kasteel van RhoonBruidspaar laat ballonnen op tijdens hun bruiloft bij Kasteel van RhoonKasteel van RhoonBruidspaar bij Kasteel van RhoonBruidsdiner bij Kasteel van RhoonBruiloft met reisthemaShared dining bij Kasteel van RhoonBruid danst eerste dans met haar opa tijdens haar bruiloft bij Kasteel van Rhoon

Meer bruidsreportages die je misschien tof vindt om te bekijken:
De bruiloft van Madeline & Michiel in hartje Den Haag
Marthijn & Jessica trouwen bij Kasteel de Hooge Vuursche
Winter bruiloft of Buitenplaats Amerongen

Bruidsfotograaf Melanie Caitlin op de foto in Haarlem

Op zoek naar een bruidsfotograaf?

"Ik ben Melanie, bruidsfotograaf en eigenaresse van Happy Photographer. Ik heb een voorliefde voor relaxte bruiloften met de focus op lekker eten, sfeer en samenzijn. Of het nu een classy feest in Amsterdam is, een hippe strandtent of een kas middenin een weiland: ik leg als bruidsfotograaf voor jullie ongezien de ongedwongen, echte momenten vast. Met extra focus op emoties & sfeer."

 

Happy Photographer is bruidsfotograaf in Haarlem e.o. Ben jij op zoek naar een bruidsfotograaf en wil je graag kennismaken? Neem dan contact op via de button hieronder.

x Melanie

let's connect on instagram