menuclose

De bruiloft van Joost & Marlies bij het Rijk van de Keizer in Amsterdam

Bruidspaar trouwt bij Rijk van de Keizer

Joost en Marlies trouwen op een zonnige dag in mei 2015 bij het Rijk van de Keizer in Amsterdam! We beginnen de dag al varend door de grachtengordel van onze hoofdstad en eindigen met heerlijk lang tafelen met de hele familie!

Marlies kleedt zich om in een fijn pand aan de grachtengordel, waar Joost haar halverwege de ochtend komt ophalen. Met een boot, wel te verstaan. Want we zijn natuurlijk in Amsterdam en daarbovenop is Joost schipper bij Rederij Friendship. Ideale combinatie. Zeker met zijn voorliefde voor alles water, varen, boten én Amsterdam. Het zonnetje brandt heerlijk terwijl we langs alle toeristische hoogtepunten van Amsterdam varen.

Na de boottocht trek ik met Joost en Marlies de binnenstad in voor hun bruidsreportage, terwijl de familie al doorgaat naar het Rijk van de Keizer. Als we daar even later aan komen, blijkt alles perfect gestijld. Zo leuk! Het Rijk is van zichzelf al heel erg mooi, maar als je er dan ook nog styling op los laat dan is het helemaal perfect. De ceremonie vind buiten plaats net als de borrel en voor het diner gaan we naar het rustieke houten wachtershuis. Lekker borrelen en speechen aan lange tafels, lachen, lief hebben en eten: een hele mooie afsluiting van een hele mooie dag.

Bruid maakt zicht klaarBruidegom komt bruid met de boot in Amsterdam ophalenRederij DamrakBruiloft op boot in AmsterdamBruid op bootBruidspaar zoent op boot in AmsterdamBruidspaar tijdens hun boottocht in AmsterdamFamiliefoto voor de MaagdenbrugTrouwreportage in AmsterdamZwart-wit portret van bruidspaarZwart-wit portret van bruidBruidsreportage in AmsterdamBruidspaar komt aan bij Rijk van de KeizerRijk van de Keizer vlakbij AmsterdamWelkomstbord voor bruidspaar bij Rijk van de Keizer in AmsterdamTrouwen bij Rijk van de Keizer in AmsterdamBruidspaar trouwt bij Rijk van de KeizerEmotionele foto van oma tijdens trouwceremonie bij Rijk van de KeizerTrouwceremonie bij Rijk van de KeizerBruidspaar tijdens hun ceremonieConfetti bij Rijk van de KeizerRijk van de KeizerTrouwringenBruiloftstylingTafeldecoratie bij Rijk van de KeizerTafeldekkingBruidsdiner in het wachtershuis van Rijk van de KeizerBruid luistert naar speech tijdens diner bij Rijk van de KeizerVader speecht tijdens diner bij Rijk van de KeizerEten bij Rijk van de KeizerVader geeft speech tijdens bruidsdinerVader speecht tijdens trouwdinerHet wachtershuis bij Rijk van de Keizer

Meer bruidsreportages die je misschien tof vindt om te bekijken:
Elsa & Arjen trouwen bij het Veerkwartier
Verrassingsbruiloft bij Molen de Adriaan
Buiten trouwen bij Buitenplaats Plantage in Vogelenzang

let's connect on instagram