menuclose

Bruiloft bij Auberge du Bonheur in Tilburg

Bruidspaar tijdens bruidsreportage in wijngaard in Oosterhout

Philip en Myrna trouwden op een zonnige dag met een buitenceremonie, lieve vrienden & familie, goed eten en een fotoshoot in een wijngaard. Check, check, check. Deze bruiloft was echt een plaatje!

Terwijl Philip zich in het huis van zijn ouders omkleedt, maakt Myrna zich klaar in het restaurant van Philip; Bij De Nonnen in Zundert. Hier is ook de first look en de eerste borreltijd met vrienden en familie. Wij vertrekken al snel richting Sint Catherinadal, even verderop in Oosterhout. Bij deze echte nonnen mogen we bij hoge uitzondering het landgoed op én de wijngaard in voor onze fotoshoot. En ik kan ‘m alleen maar omschrijven als écht héél erg MOOI. Wat een heerlijke plek is dit!

Iets verderop in Tilburg maken de gasten zich ondertussen al op voor de trouwceremonie en die vindt plaats in de tuin van restaurant Auberge du Bonheur. Lampionnetjes, versiering, emotie, eigen geloften, twee super schattige ringendragers en het ja-woord omringd door hun ouders: perfect. De borrel en het diner zijn fijn met heerlijk eten en honderd prachtige momenten en het feest wat daarna volgt is écht feest. Zo leuk!

TrouwjurkBruid in de make-upAankleedmoment bruidBruidspaar bij Sint Catherinadal in OosterhoutBruidsboeketBruidspaar bij klooster Sint CatherinadalZwart-wit foto van bruidegomBruidsreportage in wijngaard in OosterhoutBruidsreportage in wijngaardRode trouwautoBruidegom wacht op bruidCeremonie bij Auberge du BonheurBruidspaar op hun ceremonieRingendrager op bruiloftRingen omschuivenRingen omschuivenSabreren tijdens bruiloftBruidstaartCocktails op bruiloftVriendinnenfoto bruiloftBruid met haar vriendinnenDiner tafel bruiloftBruidspaar toast tijdens bruiloftDiner bruiloftBruidspaar pakt elkaar vast tijdens speechZwart-wit foto van bruidspaarEntree bruidspaar trouwfeestBruidspaar danstBruidspaar danstMoeder en bruidegom omhelzen elkaarGasten dansen tijdens trouwfeestBruid met drankje tijdens trouwfeest

Bruidsfotograaf Melanie Caitlin op de foto in Haarlem

Op zoek naar een bruidsfotograaf?

"Ik ben Melanie, bruidsfotograaf en eigenaresse van Happy Photographer. Ik heb een voorliefde voor relaxte bruiloften met de focus op lekker eten, sfeer en samenzijn. Of het nu een classy feest in Amsterdam is, een hippe strandtent of een kas middenin een weiland: ik leg als bruidsfotograaf voor jullie ongezien de ongedwongen, echte momenten vast. Met extra focus op emoties & sfeer."

 

Happy Photographer is bruidsfotograaf in Haarlem e.o. Ben jij op zoek naar een bruidsfotograaf en wil je graag kennismaken? Neem dan contact op via de button hieronder.

x Melanie

let's connect on instagram