menuclose

Bruiloft bij Buitenplaats Plantage in Vogelenzang // Aukje & Roel

Bruiloft bij Buitenplaats Plantage in Vogelenzang. Fotografie: Happy Photographer

Ver van de landgoederen en klassieke grote steden die ik zo graag fotografeer, maar mijn hemel, wat zou ik deze bruiloft graag nog tien keer opnieuw vast willen leggen! Aukje en Roel trouwen na 24 jaar samenzijn in het bijzijn van hun vrienden en familie.

En het is precies die groep mensen, die liefde en die hechtheid die deze dag zo mooi maakt, want als je al zo lang samen bent dan ben je zó verbonden. En alle mensen om je heen ook. De dag begint in hartje Haarlem. Aukje en Roel kleden zich thuis om terwijl de kids de tuin versieren en hun intimi zich beneden verzamelen en eitjes bakken (ja, echt – voor de lunch!). Samen vertrekken ze in een praaachtig lichtblauw busje naar Buitenplaats Plantage in Vogelenzang waar ze buiten in de natuur trouwen. Na de ceremonie is er een borrel met de lekkerste hapjes en drankjes en fijne details en versieringen. Eten doen ze ’s avonds weer in Haarlem bij de Lichtfabriek waar ze voor het gemak ook gewoon een tweede borrel hebben georganiseerd. Zó leuk om hierbij te zijn: de lol en de vriendschap straalt overal vanaf en wat is het tof om te zien dat twee mensen na 24 jaar zoveel liefde om zich heen hebben verzameld. Een dag die ik om precies deze reden nooit meer vergeet.

Bruiloft bij Buitenplaats Plantage in Vogelenzang. Fotografie: Happy PhotographerBruiloft bij Buitenplaats Plantage in Vogelenzang. Fotografie: Happy PhotographerBruiloft bij Buitenplaats Plantage in Vogelenzang. Fotografie: Happy PhotographerBruiloft bij Buitenplaats Plantage in Vogelenzang. Fotografie: Happy PhotographerBruiloft bij Buitenplaats Plantage in Vogelenzang. Fotografie: Happy PhotographerBruiloft bij Buitenplaats Plantage in Vogelenzang. Fotografie: Happy PhotographerBruiloft bij Buitenplaats Plantage in Vogelenzang. Fotografie: Happy PhotographerBruiloft bij Buitenplaats Plantage in Vogelenzang. Fotografie: Happy PhotographerBruiloft bij Buitenplaats Plantage in Vogelenzang. Fotografie: Happy PhotographerBruiloft bij Buitenplaats Plantage in Vogelenzang. Fotografie: Happy PhotographerBruiloft bij Buitenplaats Plantage in Vogelenzang. Fotografie: Happy PhotographerBruiloft bij Buitenplaats Plantage in Vogelenzang. Fotografie: Happy PhotographerBruiloft bij Buitenplaats Plantage in Vogelenzang. Fotografie: Happy PhotographerBruiloft bij Buitenplaats Plantage in Vogelenzang. Fotografie: Happy PhotographerBruiloft bij Buitenplaats Plantage in Vogelenzang. Fotografie: Happy Photographer

Reactie

Je e-mailadres wordt nooit gedeeld of openbaar gemaakt. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

let's connect on instagram