menuclose

Bruiloft bij Buitenplaats Plantage in Vogelenzang // Aukje & Roel

Ongedwongen bruidsfoto van een lachend bruidspaar

Deze bruiloft op Buitenplaats Plantage in Vogelenzang is allesbehalve standaard, maar mijn hemel, wat zou ik ‘m graag nog tien keer opnieuw vast willen leggen! Aukje en Roel trouwen na 24 jaar samenzijn in het bijzijn van hun vrienden en familie en dat is één en al liefde.

En het is precies die groep mensen, die liefde en die hechtheid die deze dag zo mooi maakt, want als je al zo lang samen bent dan ben je zo ontzettend verbonden. En alle mensen om je heen automatisch ook en ik vond dat echt onwijs mooi om te zien op de trouwdag van Aukje en Roel. Die dag begint in de lente van 2018 in hartje Haarlem. Aukje en Roel kleden zich thuis om terwijl de kids de tuin versieren en hun intimi zich beneden verzamelen en eitjes bakken (ja, echt – voor de lunch!).

Bruiloft bij Buitenplaats Plantage

Samen vertrekken ze in een prachtig lichtblauw busje naar Buitenplaats Plantage in Vogelenzang waar de ceremonie buiten, middenin de natuur, plaatsvindt. Na de ceremonie is er een borrel met de lekkerste hapjes en drankjes en een speech hier en daar. Voor de tweede borrel van de dag (en voor het diner & feest) gaan we weer terug naar Haarlem: naar de Lichtfabriek. Misschien is dit deel van de dag nog wel mijn favoriet. De lol en de vriendschap straalt werkelijk overal vanaf. Er zijn zoveel leuke spontane momenten te fotograferen! Wat is het tof om te zien dat twee mensen na 24 jaar zoveel liefde om zich heen hebben verzameld.

Bruid maakt zich klaar voor de spiegelCeremonie bij Buitenplaats Plantage in VogelenzangBorrelen bij Buitenplaats PlantageBruidegom komt aan de hand van zijn kinderen aan op zijn bruiloft bij Buitenplaats PlantageBruid komt aan de hand van haar ouders aan op haar bruiloft bij Buitenplaats PlantageTrouwceremonie tijdens een bruiloft op Buitenplaats PlantageBruiloft op Buitenplaats PlantageBruidspaar danst tijdens hun bruiloft bij Buitenplaats PlantageCatering bij Buitenplaats PlantageCatering met toastjes bij Buitenplaats PlantageBruidspaar tijdens hun bruiloft op Buitenplaats PlantageBuiten borrelen tijdens een bruiloft bij de Lichtfabriek in HaarlemBruiloft bij de Lichtfabriek in HaarlemOngedwongen bruidsfoto van een lachend bruidspaarNamen van het bruidspaar verlicht op de muur bij de Lichtfabriek in HaarlemBruidsfeest in de Lichtfabriek

Meer bruidsreportages die je misschien tof vindt om te bekijken:
Lekker relaxt trouwen bij het Veerkwartier in Haarlem
Buiten trouwen bij het Oude Slot in Heemstede
Groot geheim: verrassingsbruiloft bij Molen de Adriaan in Haarlem

let's connect on instagram