menuclose

Bruiloft bij Hoeve Sparrendam // Sam & Annika

Bruidspaar bij Hoeve Sparrendam
Sam en Annika vieren hun bruiloft bij Hoeve Sparrendam in Hoevelaken. Een buitenbruiloft met een fine art touch, van de bruidsmeisjes in matchende glitterjurken tot de tent met voor het diner tientallen lichtjes. Een magische dag!

En die dag begint bij Hotel De Roode Schuur waar Annika all out is gegaan met bruidstradities. Er staat prosecco klaar voor haar meiden, tasjes met cadeautjes, champagneglazen met ieders namen, glinsterende jurken aan de kledingkast en boeketten voor iedereen. Het zijn tradities die stiekem een beetje uit het buitenland zijn komen waaien, maar dat is in dit geval ook niet zo gek. Annika trouwt vandaag met een Engelsman en samen wonen ze daar ook met hun dochter Rosina. Extra bijzonder dus dat de hele groep zich vandaag naar het Nederlandse platteland heeft verplaatst.

Bruiloft bij Hoeve Sparrendam

En dat platteland valt niet tegen. Het is een buitenbruiloft met een fine art tintje. Alles is zó classy. Aan alle details is gedacht. De zus van Annika heeft een prachtig welkomstbord met het huwelijksprogramma gemaakt (tip: gasten vinden zo’n overzicht stiekem best fijn!) en de tent hangt vol met lampjes. Weet je dat licht al genoeg decoratie is? Het voegt zoveel sfeer toe aan een ruimte. Het enige wat deze lieve mensen nog hoeven doen, is genieten. En dat doen ze bijzonder goed!

Hoeve SparrendamBruiloft bij Hoeve SparrendamBruidspaar na hun ceremonie bij Hoeve SparrendamSpontane bruidsreportage van een bruidspaar bij Hoeve SparrendamBruid bij Hoeve SparrendamBruidegom bij Hoeve SparrendamBruidsreportage bij Hoeve SparrendamClose up van bruidspaarGroepsfoto tijdens bruiloft bij Hoeve SparrendamBuiten dineren bij Hoeve SparrendamBruidsdiner bij Hoeve Sparrendam

Meer bruidsreportages die je misschien tof vindt om te bekijken:
Bruiloft op Buitenplaats Beeckestijn
Classy expat bruiloft in het centrum van Amsterdam
Winterbruiloft bij Buitenplaats Amerongen

let's connect on instagram