menuclose

Bruiloft bij Paviljoen Puur // Antoinette & Patrick

Bruiloft Paviljoen Puur. Bruidsreportage op het fort. Fotografie: Happy Photographer

Als er één dag mooi was, was het wel deze bruiloft bij Paviljoen Puur in Diemen. Antoinette & Patrick trouwen in mei 2019 en echt alles is tot in de puntjes verzorgd.

De dag begint bij het stel thuis waar Patrick zich met zijn kant van de familie verzameld heeft. Antoinette is ondertussen in haar ouderlijk huis, waar Patrick haar later komt ophalen. En dat werd niet zomaar een ‘first look’, maar eentje met bombarie. Letterlijk, want een doedelzakspeler ging de gom voor richting zijn bruid.

Na een fijne lunch met hun vrienden en familie, vertrekken we samen richting het Amsterdamse Bos voor de bruidsreportage. Het bruidspaar wilde graag groen voor hun bruidsreportage en ik dacht meteen aan het Bloesempark. Voor de bloesem waren we natuurlijk te laat, maar ook zonder bloemen (en hordes toeristen!) is het hier zo mooi. De fotoshoot gaat, denk ik, voor altijd één van mijn favorieten zijn. Antoinette & Patrick zijn zo mooi, zo elegant, zo intiem en zo liefdevol samen. Genoten!

Bruiloft bij Paviljoen Puur

Een klein ritje verderop zijn de gasten bij Paviljoen Puur al klaar voor de ceremonie. Naast het Paviljoen staat een prachtige festivaltent waar Antoinette en Patrick hun geloftes in uitspreken. De locatie is prachtig gestijld door Tamarah van The Bridal Blush (aanrader!). Na de ceremonie volgt er taart & toast én een tweede fotoshoot (want, hallo, deze omgeving kun je natuurlijk niet links laten liggen). We liepen met z’n drietjes een rondje over het terrein, klommen bovenop het fort en bekeken de dag even van een afstandje. Wat is de liefde toch mooi.

Bruid in trouwauto. Bruidsfotograaf: Happy PhotographerBruidsreportage in het Japanse Bloesempark in AmstelveenBruidsreportage in het Bloesempark van het Amsterdamse Bos. Bruidsfotograaf: Happy PhotographerIntieme close up van bruidspaar in Bloesempark in Amstelveen. Bruidsfotograaf: Happy PhotographerBruid met prachtige sleep in het Bloesempark. Bruidsfotografie: Happy PhotographerZwierende bruidsjurk. Bruidsfotograaf: Happy PhotographerBruidegom bij zijn trouwautoZwart-wit portret van bruidegom. Bruidsfotografie: Happy PhotographerBruiloft bij Paviljoen PuurBuiten bruiloft bij Paviljoen PuurBruid maakt zich klaar voor haar bruiloft bij Paviljoen Puur. Fotografie: Happy PhotographerCeremonie in de tent tijdens een bruiloft bij Paviljoen PuurBruidspaar tijdens hun ceremonie bij Paviljoen PuurRingen wisselen. Fotografie: Happy PhotographerBruid met haar vriendinnen in de bus bij Paviljoen Puur. Fotografie: Happy PhotographerFamiliefoto's tijdens bruiloft bij Paviljoen Puur. Fotografie: Happy PhotographerIntiem moment tussen bruid en haar vriendinnen bij Paviljoen Puur. Fotografie: Happy PhotographerBruidsjurk bij bruiloft Paviljoen Puur. Fotografie: Happy PhotographerBruidegom op de muren van het fort bij Paviljoen Puur. Fotografie: Happy PhotographerBruidspaar op de muren van het fort bij Paviljoen Puur. Fotografie: Happy Photographer

Meer bruidsreportages die je misschien tof vindt om te bekijken:
Stijlvolle buiten bruiloft bij Hoeve Sparrendam
Classy expat bruiloft in het centrum van Amsterdam
Buiten trouwen bij Het Oude Slot in Heemstede

Bruidsfotograaf Melanie Caitlin op de foto in Haarlem

Op zoek naar een bruidsfotograaf?

"Ik ben Melanie, bruidsfotograaf en eigenaresse van Happy Photographer. Ik heb een voorliefde voor relaxte bruiloften met de focus op lekker eten, sfeer en samenzijn. Of het nu een classy feest in Amsterdam is, een hippe strandtent of een kas middenin een weiland: ik leg als bruidsfotograaf voor jullie ongezien de ongedwongen, echte momenten vast. Met extra focus op emoties & sfeer."

 

Happy Photographer is bruidsfotograaf in Haarlem e.o. Ben jij op zoek naar een bruidsfotograaf en wil je graag kennismaken? Neem dan contact op via de button hieronder.

x Melanie

let's connect on instagram