Bruiloft bij Paviljoen Puur // Antoinette & Patrick

Bruiloft Paviljoen Puur. Bruidsreportage op het fort. Fotografie: Happy Photographer

Tijd voor een preview blog van de prachtige bruiloft van Antoinette en Patrick bij Paviljoen Puur in Diemen. Het was mooi, het was liefdevol, het was prachtig en tot in de puntjes verzorgd. Zoveel liefde voor deze beelden!

De bruiloft begon bij Antoinette en Patrick thuis waar Patrick zich met zijn kant van de familie verzameld had. Antoinette was ondertussen in haar ouderlijk huis, waar Patrick haar later zou ophalen. Na een fijne lunch met hun vrienden en familie, vertrokken ze samen met mij richting het Amsterdamse Bos in Amstelveen. Het bruidspaar wilde graag groen voor hun bruidsreportage en ik dacht meteen aan het Bloesempark. Voor de bloesem waren we natuurlijk veel te laat, maar ook zonder bloemen (en hordes toeristen!) is het er zo mooi. De fotoshoot was echt, écht heel fijn. Deze twee zijn zo verliefd en zo knap samen. En dat pak en die jurk. MOOI.

Een klein ritje verderop waren de gasten al klaar voor de ceremonie bij Paviljoen Puur. Naast het Paviljoen staat een prachtige festivaltent waar Antoinette en Patrick hun geloftes in uitspraken. De locatie was prachtig gestijld door Tamarah van The Bridal Blush (aanrader!). Na de ceremonie volgde er taart en toast én een tweede fotoshoot (want, hallo, de omgeving kun je natuurlijk niet links laten liggen)! We liepen met z’n drietjes een rondje over het terrein, klommen bovenop het fort en bekeken de dag even van een afstandje. Wat is de liefde toch magisch.

Bruid in trouwauto. Bruidsfotograaf: Happy PhotographerBruidsreportage in het Bloesempark van het Amsterdamse Bos. Bruidsfotograaf: Happy PhotographerIntieme close up van bruidspaar in Bloesempark in Amstelveen. Bruidsfotograaf: Happy PhotographerBruid met prachtige sleep in het Bloesempark. Bruidsfotografie: Happy PhotographerZwierende bruidsjurk. Bruidsfotograaf: Happy PhotographerZwart-wit portret van bruidegom. Bruidsfotografie: Happy PhotographerBruid maakt zich klaar voor haar bruiloft bij Paviljoen Puur. Fotografie: Happy PhotographerRingen wisselen. Fotografie: Happy PhotographerBruid met haar vriendinnen in de bus bij Paviljoen Puur. Fotografie: Happy PhotographerFamiliefoto's tijdens bruiloft bij Paviljoen Puur. Fotografie: Happy PhotographerIntiem moment tussen bruid en haar vriendinnen bij Paviljoen Puur. Fotografie: Happy PhotographerBruidsjurk bij bruiloft Paviljoen Puur. Fotografie: Happy PhotographerBruidegom op de muren van het fort bij Paviljoen Puur. Fotografie: Happy PhotographerBruidspaar op de muren van het fort bij Paviljoen Puur. Fotografie: Happy Photographer

no comments
Reactie

Je e-mailadres wordt nooit gedeeld of openbaar gemaakt. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Menu Menu