menuclose

Bruiloft: Buiten trouwen bij het Oude Slot in Heemstede

Bruiloft: buiten trouwen bij Het Oude Slot in Heemstede

J & M trouwden bij het Oude Slot in Heemstede, op een van de heetste dagen deze zomer. Met vrienden en familie erbij uit de hele wereld. Het was intiem en liefdevol, perfect gestijld en toch no nonsense.

En dat is precies waar ik op viel toen ik een tijdje geleden bij hen aan de keukentafel zat om voor het eerst te horen over hun plannen. J & M zijn al zo lang bij elkaar en dat merk je aan alles. Aan hoe ze elkaar aan kijken. Aan hoe ze elkaar laten gaan als het even nodig is. Aan hoe hij wéét hoe hard zij gewerkt heeft aan alle decoratieplannen en aan hoe zij op hem terug kan vallen als het allemaal even te druk wordt. Wat hebben deze twee hard gewerkt aan hun mooie dag. Het was zo’n feest om alles te fotograferen. En wat hadden ze een geluk met het weer! Met het feit dat de ceremonie buiten bij het kappelletje kon en de borrel en het diner ook buiten.

Ik vond het zo’n heerlijke dag om bij te zijn! Een korte, in vergelijking met mijn ‘normale’ bruiloften. Tien minuutjes rijden vanaf mijn huis, met een zonnetje op mijn bol genieten van alles wat twee mensen samen brengt. Mooi!

Bruiloft: buiten trouwen bij Het Oude Slot in HeemstedeBruiloft: buiten trouwen bij Het Oude Slot in HeemstedeBruiloft: buiten trouwen bij Het Oude Slot in HeemstedeBruiloft: buiten trouwen bij Het Oude Slot in HeemstedeBruiloft: buiten trouwen bij Het Oude Slot in HeemstedeBruiloft: buiten trouwen bij Het Oude Slot in HeemstedeBruiloft: buiten trouwen bij Het Oude Slot in HeemstedeBruiloft: buiten trouwen bij Het Oude Slot in HeemstedeBruiloft: buiten trouwen bij Het Oude Slot in HeemstedeBruiloft: buiten trouwen bij Het Oude Slot in HeemstedeBruiloft: buiten trouwen bij Het Oude Slot in HeemstedeBruiloft: buiten trouwen bij Het Oude Slot in HeemstedeBruiloft: buiten trouwen bij Het Oude Slot in HeemstedeBruiloft: buiten eten bij Het Oude Slot in HeemstedeBruiloft: buiten trouwen bij Het Oude Slot in HeemstedeBruiloft: buiten trouwen bij Het Oude Slot in HeemstedeBruiloft: buiten trouwen bij Het Oude Slot in HeemstedeBruiloft: buiten eten bij Het Oude Slot in HeemstedeBruiloft: toasten trouwen bij Het Oude Slot in Heemstede

Reactie

Je e-mailadres wordt nooit gedeeld of openbaar gemaakt. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

let's connect on instagram