menuclose

Bruiloft: Buiten trouwen bij het Oude Slot in Heemstede

Bruiloft: buiten trouwen bij Het Oude Slot in Heemstede

J & M trouwden bij het Oude Slot in Heemstede, op een van de heetste dagen deze zomer. Met vrienden en familie erbij uit de hele wereld. Het was intiem en liefdevol, perfect gestijld en toch no nonsense.

En dat is precies waar ik op viel toen ik een tijdje geleden bij hen aan de keukentafel zat om voor het eerst te horen over hun plannen. J & M zijn al zo lang bij elkaar en dat merk je aan alles. Aan hoe ze elkaar aan kijken. Aan hoe ze elkaar laten gaan als het even nodig is. Aan hoe hij wéét hoe hard zij gewerkt heeft aan alle decoratieplannen en aan hoe zij op hem terug kan vallen als het allemaal even te druk wordt. Wat hebben deze twee hard gewerkt aan hun mooie dag. Het was zo’n feest om alles te fotograferen. En wat hadden ze een geluk met het weer! Met het feit dat de ceremonie buiten bij het kappelletje kon en de borrel en het diner ook buiten.

Ik vond het zo’n heerlijke dag om bij te zijn! Een korte, in vergelijking met mijn ‘normale’ bruiloften. Tien minuutjes rijden vanaf mijn huis, met een zonnetje op mijn bol genieten van alles wat twee mensen samen brengt. Mooi!

Bruiloft: buiten trouwen bij Het Oude Slot in HeemstedeBruiloft: buiten trouwen bij Het Oude Slot in HeemstedeBruiloft: buiten trouwen bij Het Oude Slot in HeemstedeBruiloft: buiten trouwen bij Het Oude Slot in HeemstedeBruiloft: buiten trouwen bij Het Oude Slot in HeemstedeBruiloft: buiten trouwen bij Het Oude Slot in HeemstedeBruiloft: buiten trouwen bij Het Oude Slot in HeemstedeBruiloft: buiten trouwen bij Het Oude Slot in HeemstedeBruiloft: buiten trouwen bij Het Oude Slot in HeemstedeBruiloft: buiten trouwen bij Het Oude Slot in HeemstedeBruiloft: buiten trouwen bij Het Oude Slot in HeemstedeBruiloft: buiten trouwen bij Het Oude Slot in HeemstedeBruiloft: buiten trouwen bij Het Oude Slot in HeemstedeBruiloft: buiten eten bij Het Oude Slot in HeemstedeBruiloft: buiten trouwen bij Het Oude Slot in HeemstedeBruiloft: buiten trouwen bij Het Oude Slot in HeemstedeBruiloft: buiten trouwen bij Het Oude Slot in HeemstedeBruiloft: buiten eten bij Het Oude Slot in HeemstedeBruiloft: toasten trouwen bij Het Oude Slot in Heemstede

Meer bruidsreportages die je misschien tof vindt om te bekijken:
Emma en Arjan trouwen buiten bij Papa’s Beach House in Hoofddorp
Bruiloft bij Buitenplaats Plantage in Vogelenzang
Relaxte bruiloft bij het Rijk van de Keizer in Amsterdam

Bruidsfotograaf Melanie Caitlin op de foto in Haarlem

Op zoek naar een bruidsfotograaf?

"Ik ben Melanie, bruidsfotograaf en eigenaresse van Happy Photographer. Ik heb een voorliefde voor relaxte bruiloften met de focus op lekker eten, sfeer en samenzijn. Of het nu een classy feest in Amsterdam is, een hippe strandtent of een kas middenin een weiland: ik leg als bruidsfotograaf voor jullie ongezien de ongedwongen, echte momenten vast. Met extra focus op emoties & sfeer."

 

Happy Photographer is bruidsfotograaf in Haarlem e.o. Ben jij op zoek naar een bruidsfotograaf en wil je graag kennismaken? Neem dan contact op via de button hieronder.

x Melanie

let's connect on instagram