menuclose

Bruiloft Kasteel de Hooge Vuursche // Marthijn & Jessica

Bruidsreportage bij Kasteel De Hooge Vuursche

Marthijn en Jessica trouwen in juni 2019 bij op een prachtige, zonnige vrijdag bij Kasteel De Hooge Vuursche in Baarn en het is MAGISCH! Ik deel heel graag wat van mijn lievelingsfoto’s van deze dag vol mooie momenten, lieve mensen en heerlijk eten.

Ik start mijn dag ’s ochtends bij Marthijn & Jessica thuis in Baarn waar Marthijn zich omkleedt. Zijn beste vrienden zijn erbij om hem te helpen. Ondertussen is Jessica met haar zus bij haar schoonouders thuis voor haar aankleedmoment. Een heerlijk huis vol ruimte én een goede trap waar ze straks vanaf kan lopen voor de ‘first look’. De bruidsreportage die volgt, doen we bij Kasteel De Hooge Vuursche want daar is álles mooi. We lopen rondjes over het landgoed en genieten van de zonnestralen. Nog even relaxen voor de ceremonie, want die is voor elk bruidspaar gewoon best een beetje spannend. ;-)

Als Marthijn & Jessica zich even terugtrekken, ga ik alvast richting de zaal om de aankleding & details te fotograferen. Vlak daarna stromen ook de familie en vrienden binnen. Wat volgt is een ceremonie met een lach en een traan, vol persoonlijke verhalen van een ambtenaar die bekend is met de familie (dat helpt natuurlijk!) en zoveel fijne momenten voor mij om vast te leggen. Ah, heerlijk. Als er zoveel liefde in een kamer hangt dan word ik zelf ook altijd weer een beetje extra verliefd!

Die liefde blijft trouwens de hele dag hangen. Tijdens het diner (met fijn eten en fijne speeches) en het knalfeest ’s avonds laat. Tijdens het gouden uur neem ik het bruidspaar nog even mee naar buiten voor wat relaxte laatste foto’s en dan zit de dag er alweer op. Lieve Marthijn en Jessica: onwijs bedankt voor jullie enthousiasme en vertrouwen. Ik vond het fantastisch om erbij te mogen zijn! <3

Rode trouwautoAankleedmoment bruidegomAankleedmoment bruidegomHuis in BaarnVader tijdens bruiloftBruid in de make-upBruid in de make-upBruid in de make-upFirst Look op de trapDe vlag van een bruiloft bij Kasteel De Hooge Vuursche in BaarnKasteel De Hooge VuurscheKasteel De Hooge VuurscheBruidsreportage bij Kasteel De Hooge VuurscheBruidsboeketPortret van bruidPortret van bruidegomBruidsreportage bij Kasteel De Hooge VuurscheBruidsreportage bij Kasteel De Hooge VuurscheBruidsreportage bij Kasteel De Hooge VuurscheSchoenen bruidegomBruidsreportage bij Kasteel De Hooge VuurscheStyling bruiloft Kasteel De Hooge VuurscheStyling bruiloft Kasteel De Hooge VuurscheStyling bruiloft Kasteel De Hooge VuurscheCeremonie van bruiloft bij Kasteel De Hooge VuurscheCeremonie van bruiloft bij Kasteel De Hooge VuurscheFamilie tijdens trouwceremonieFamilie tijdens trouwceremonieCeremonie van bruiloft bij Kasteel De Hooge VuurscheCeremonie van bruiloft bij Kasteel De Hooge VuurscheCeremonie van bruiloft bij Kasteel De Hooge VuurscheCeremonie van bruiloft bij Kasteel De Hooge VuurscheFamilie tijdens trouwceremonieCeremonie van bruiloft bij Kasteel De Hooge VuurscheCeremonie van bruiloft bij Kasteel De Hooge VuurscheCeremonie van bruiloft bij Kasteel De Hooge VuurscheFamilie tijdens trouwceremonieCeremonie van bruiloft bij Kasteel De Hooge VuurscheCeremonie van bruiloft bij Kasteel De Hooge VuurscheCeremonie van bruiloft bij Kasteel De Hooge VuurscheCeremonie van bruiloft bij Kasteel De Hooge VuurscheBruidegom sabreert flesBest men op bruiloft bij Kasteel De Hooge VuurscheBruidsmeisjes op bruiloft bij Kasteel De Hooge VuurscheBest men op bruiloft bij Kasteel De Hooge VuurscheBruidsmeisjes op bruiloft bij Kasteel De Hooge VuurscheBruidsmeisjes op bruiloft bij Kasteel De Hooge VuurscheFamilie op bruiloftBruidegom omhelst moederStyling bruiloft Kasteel De Hooge VuurscheStyling bruiloft Kasteel De Hooge VuurscheDiner bij Kasteel De Hooge VuurscheDiner bij Kasteel De Hooge VuurscheDiner bij Kasteel De Hooge VuurscheOpa op bruiloftDiner bij Kasteel De Hooge VuurscheDiner bij Kasteel De Hooge VuurscheSpeech tijdens bruiloftDiner bij Kasteel De Hooge VuurscheDiner bij Kasteel De Hooge VuurscheDiner bij Kasteel De Hooge VuurscheDiner bij Kasteel De Hooge VuurscheTrouwfeest bij Kasteel De Hooge VuurscheTrouwfeest bij Kasteel De Hooge VuurscheTrouwfeest bij Kasteel De Hooge VuurscheTrouwfeest bij Kasteel De Hooge VuurscheTrouwfeest bij Kasteel De Hooge VuurscheTrouwfeest bij Kasteel De Hooge VuurscheKasteel De Hooge VuurscheBruidsreportage bij Kasteel De Hooge VuurscheBruidsreportage bij Kasteel De Hooge Vuursche

Meer bruidsreportages die je misschien tof vindt om te bekijken:
De stijlvolle Amsterdamse city wedding van Alexandra & Joe
Trouwen bij het Teylers Museum in hartje Haarlem
Klassieke bruiloft op Buitenplaats Beeckestijn

let's connect on instagram