menuclose

De allereerste Gezinsfotografie Workshop is een feit!

Gezinsfotografie Workshop door Happy Photographer

De allereerste Gezinsfotografie Workshop is een feit! Vandaag mocht ik voor het eerst vertellen over de perfecte familiesessie: van boeking tot aftersales en alles er tussenin! Hoe krijg je spontane foto’s en echte emotie?

Rond 09.00 uur ’s ochtends verzamelen deelnemers Gea, Dana, Marjolein en Marjan zich bij mijn Haarlemse huisje. De thee en stroopwafels staan klaar en we duiken vol in een gezellige ochtend theorie: hoe bereid je jezelf en je klanten voor op een perfecte fotosessie? Hoe maak je ongedwongen foto’s met echte emoties? En hoe laat je je klanten super-duper blij achter? Ik vertel veel over hoe dat met Happy Photographer gaat en hoe mijn klanten een sessie ervaren, wat ik hoop voor elke klant en hoe ik mijn foto’s maak.

Bikkels & Druppels

Voor het praktijk gedeelte gaan we naar buiten met een echt gezin. De deelnemers krijgen ieder individueel de kans om aan de slag te gaan met het gezin en de tips & inspiratie lekker in de praktijk te brengen. Tamara heeft haar man en haar drie kids meegenomen naar Haarlem voor deze mini sessie. Het weer was even een dingetje. Zou het wel regenen? Zou het niet regenen? De voorspellingen veranderde elk uur en uiteindelijk heeft het alleen maar héél hard geplensd. Boe! Maarrrr, we zetten door. Tamara en haar gezin zijn echte bikkels!

Wat heb ik ervan genoten om mijn kennis te delen en te vertellen over mijn bedrijf. Het was net zo’n feestje als de hele aanloop naar deze dag: het eindeloze voorbereiden, researchen en uitschrijven, bedenken wat nuttig is en hoe ik kan inspireren. De Gezinsfotografie Workshops vinden een beperkt aantal keer paar jaar in kleine groepjes plaats.

Wil jij leren hoe je spontane foto’s met échte emotie maakt en ben jij er de volgende keer ook bij? Schrijf je dan snel in!
Meer info & inschrijven
Gezinsfotografie Workshop door Happy PhotographerGezinsfotografie Workshop door Happy PhotographerGezinsfotografie Workshop door Happy PhotographerGezinsfotografie Workshop door Happy PhotographerGezinsfotografie Workshop door Happy PhotographerGezinsfotografie Workshop door Happy PhotographerGezinsfotografie Workshop door Happy PhotographerGezinsfotografie Workshop door Happy PhotographerGezinsfotografie Workshop door Happy PhotographerGezinsfotografie Workshop door Happy Photographer

Bruidsfotograaf Melanie Caitlin op de foto in Haarlem

Op zoek naar een bruidsfotograaf?

"Ik ben Melanie, bruidsfotograaf en eigenaresse van Happy Photographer. Ik heb een voorliefde voor relaxte bruiloften met de focus op lekker eten, sfeer en samenzijn. Of het nu een classy feest in Amsterdam is, een hippe strandtent of een kas middenin een weiland: ik leg als bruidsfotograaf voor jullie ongezien de ongedwongen, echte momenten vast. Met extra focus op emoties & sfeer."

 

Happy Photographer is bruidsfotograaf in Haarlem e.o. Ben jij op zoek naar een bruidsfotograaf en wil je graag kennismaken? Neem dan contact op via de button hieronder.

x Melanie

let's connect on instagram