menuclose

De Gezinsfotografie Workshop – augustus 2017

Ongedwongen familie fotoshoot in de regio Haarlem. Fotograaf: Happy Photographer

De allerlaatste Gezinsfotografie Workshop van het jaar alweer. En wat voor één: met lieve Bram van 11 weken en zijn hele gezin!

Bram heeft mijn hart stiekem een beetje gestolen. Ik ben nu zelf 27 weken zwanger van een klein jongetje en iedere keer als ik baby’tjes zie, maakt mijn hart een sprongetje. Hoe zal het straks zijn als die van ons er is? Zo leuk; al die voorpret. Maar goed, daar gaat het verder vandaag natuurlijk niet om. ;-)

Vier hele lieve meiden zijn uit alle uithoeken van het land naar Haarlem komen rijden om alles te leren over gezinsfotografie, over hoe ik mijn sessies aanpak, de gezinnen begeleid en meer. Wat is het iedere keer een feestje om zo’n club voor me te hebben zitten die vol vertrouwen en enthousiasme luistert naar mijn ervaringen. Het is echt heel waardevol om samen de passie voor fotografie te kunnen delen en er vooral lekker veel over te kunnen kletsen!

Ook leren hoe je spontane foto’s en échte emoties krijgt? Van marketing tot fotografie en alles er tussenin. De enige drie data voor heel 2018 staan alweer online en je kunt je vanaf nu inschrijven:

– Vrijdag 26 januari 2018
– Woensdag 28 februari 2018
– Woensdag 14 maart 2018

Klikkerdeklik – Ik wil meer informatie

Be there or be square – de plekjes gaan hard!

Ongedwongen familie fotoshoot in de regio Haarlem. Fotograaf: Happy PhotographerOngedwongen familie fotoshoot in de regio Haarlem. Fotograaf: Happy PhotographerOngedwongen familie fotoshoot in de regio Haarlem. Fotograaf: Happy PhotographerOngedwongen familie fotoshoot in de regio Haarlem. Fotograaf: Happy PhotographerOngedwongen familie fotoshoot in de regio Haarlem. Fotograaf: Happy PhotographerOngedwongen familie fotoshoot in de regio Haarlem. Fotograaf: Happy PhotographerOngedwongen familie fotoshoot in de regio Haarlem. Fotograaf: Happy PhotographerOngedwongen familie fotoshoot in de regio Haarlem. Fotograaf: Happy PhotographerOngedwongen familie fotoshoot in de regio Haarlem. Fotograaf: Happy PhotographerOngedwongen familie fotoshoot in de regio Haarlem. Fotograaf: Happy PhotographerOngedwongen familie fotoshoot in de regio Haarlem. Fotograaf: Happy Photographer

let's connect on instagram