De Mooiste Trouwlocaties in Haarlem

De mooiste trouwlocaties in Haarlem

De mooiste trouwlocatie in Haarlem? Als bruidsfotograaf én geboren en getogen Haarlemse deel ik graag mijn favoriete adresjes. De stad is prachtig en de omgeving al net zo mooi. Genoeg opties voor een hele mooie bruiloft!

In willekeurige volgorde:

Orangerie Elswout in Overveen

Trouwen op het landgoed waar ook ooit keizerin Sissi liep? Orangerie Elswout is the place to be. De voormalige plantenkas uit 1879 maakt deel uit van landgoed Elswout en heeft een koninklijk tintje met alle moderne gemakken. Je hebt er twee prachtige zalen met mooie grote ramen, uitzicht op het landgoed, een boomgaard en een oprijlaan waar je U tegen zegt. Je kunt er binnen en buiten trouwen en alles is even mooi.

Meer informatie: www.orangerie-elswout.nl

Trouwlocatie Haarlem: Orangerie Elswout

Teylers Museum in Haarlem

Het Teylers Museum is toch wel de top van stadse trouwlocaties. Het ligt middenin het centrum van Haarlem, is exclusief en ademt geschiedenis. En, je kunt er met een bootje aankomen! Pluspunt: als je hier trouwt, mag je ook foto’s maken in de ovale zaal en dat alleen is het al helemaal waard!

Meer informatie: www.teylersmuseum.nl

Trouwlocatie Haarlem: Teylers Museum

Landgoed Groenendaal in Heemstede

Ik ben stiekem een beetje bevooroordeeld, want hier ben ik zelf getrouwd. Landgoed Groenendaal is een prachtig landhuis in het Groenendaalse Bos waar je in intieme en warme sfeer kunt trouwen. Ideaal als je dat landhuis sfeertje helemaal fijn vindt, maar je bruiloft ook graag klein houdt. Plus: echt héérlijk eten van een restaurant met vermelding in de Michelin gids!

Meer informatie: www.landgoedgroenendaal.nl

Trouwlocatie Haarlem: Landgoed Groenendaal

Brasserie Beeckestijn in Velsen-Zuid

Je even op een Frans Chateau wanen? Met haar prachtige gebouwen, tuinen en bossen is Buitenplaats Beeckestijn Mooi met een hoofdletter M. Alles ademt hier allure, het is klassiek, het is verzorgd, het is adembenemend mooi. En de mensen van Brasserie Beeckestijn die de bruiloften hier regelen zijn zó fijn. Dikke aanrader.

Meer informatie: www.brasseriebeeckestijn.nl

Trouwlocatie Haarlem: Beeckestijn

En verder…

Natuurlijk is het stadhuis ook een prachtige optie. We zijn er in Haarlem gezegend mee. De Librije zaal en de Gravenzaal zijn allebei hartstikke indrukwekkend. Wist je trouwens dat de binnentuin van het stadhuis ook heel erg mooi is voor foto’s? Perfect voor wat familiefoto’s na de ceremonie bijvoorbeeld. Foto’s maken in de stad? Je mag de binnentuin van het Frans Hals Museum, het Teylershofje en de straatjes van de Vijfhoek niet missen!

Meer blogs over trouwen in Haarlem
Relaxte bruiloft bij Molen De Adriaan & De Veerplas in Haarlem
Strandbruiloft bij Tijn Akersloot in Zandvoort
Fine art bruiloft bij Orangerie Elswout
Fine art bruiloft op Buitenplaats Beeckestijn

no comments
Reactie

Je e-mailadres wordt nooit gedeeld of openbaar gemaakt. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Menu Menu