menuclose

De verrassingsbruiloft van Laura en Robin

Bruidspaar na hun verrassingsbruiloft 's avonds bij Molen De Adriaan in Haarlem. Bruidsfotograaf: Happy Photographer

Eindelijk mag ik het vertellen! In april fotografeerde ik het meest coole huwelijk ooit: een verrassingsbruiloft. Laura en Robin gingen namelijk trouwen, maar niemand wist het. Zelfs hun eigen ouders niet!

En dat feestje begon op de vooravond van Koningsdag in restaurant Zuidam in Haarlem. Laura en Robin werden namelijk allebei dertig én waren 10 jaar samen, dus besloten ze hun familie en vrienden te trakteren op een feestelijke avond. Tijdens het diner kreeg de vader van Laura een briefje onder zijn bord met de vraag om de hand van zijn dochter. Hij moest onmiddellijk meekomen (en het geheim bewaren terwijl zijn vrouw gewoon naast hem zat).

Terwijl Laura zich omkleedde in haar trouwjurk en haar vader even tijd had om te bekomen van de schrik, werden de rest van de gasten langzaam begeleid naar Molen De Adriaan naast restaurant Zuidam. En daar begon mijn avond, want terwijl de gasten binnendruppelden, wandelden ze rechtstreeks een trouwceremonie in. Ik stond klaar, de ambtenaar stond klaar en de video van het huwelijksaanzoek maanden eerder, draaide op de achtergrond. DIE REACTIES. <3 Ik heb zoveel tranen laten rollen achter mijn camera. Het was zó mooi om te zien. Er barste echt een bom van blijdschap toen iedereen doorhad wat er gaande was.

En vanaf daar begint er een rollercoaster die pas veel later weer eindigde. Van schrik naar ceremonie, naar champagne en oranje tompoucen, samen dansen en samen lachen, een kroning (want het is inmiddels tenslotte Koningsnacht) en een boottocht op het Spaarne. Wat was het prachtig en wat was dit huwelijk anders dan anders. Ook voor mij: kort, ’s avonds, in het donker. Maar die emoties. Man, man, man. Daar gaat het toch om.

Lieve Robin en Laura: dank jullie wel voor jullie vertrouwen in mij en voor het feit dat ik jullie verrassingsbruiloft mocht vastleggen. Ik vond het fantastisch!

Moeder schrikt van verrassingsbruiloft van haar dochter. Bruidsfotograaf: Happy PhotographerMoeder is emotioneel na verrassingsbruiloft in Haarlem. Bruidsfotograaf: Happy PhotographerOuders worden verrast door de bruiloft van hun kinderen. Bruidsfotograaf: Happy PhotographerGasten klappen voor aankomst bruid. Bruidsfotograaf: Happy PhotographerBruid komt aan met vader. Bruidsfotograaf: Happy PhotographerUitgelaten bruidspaar tijdens verrassingsbruiloft in Haarlem. Bruidsfotograaf: Happy PhotographerAmbtenaar van de burgerlijke stand. Bruidsfotograaf: Happy PhotographerBruidspaar tijdens verrassingsbruiloft in Haarlem. Bruidsfotograaf: Happy PhotographerOuders tijdens het verrassingshuwelijk van hun kinderen. Bruidsfotograaf: Happy PhotographerBruidspaar trouwt in Molen de Adriaan in Haarlem. Bruidsfotograaf: Happy PhotographerRingen omschijven tijdens huwelijk. Bruidsfotograaf: Happy PhotographerBruidspaar omhelst elkaar na huwelijk. Bruidsfotograaf: Happy PhotographerLachend bruidspaar tijdens huwelijksceremonie. Bruidsfotograaf: Happy PhotographerOuders bekijken de trouwring. Bruidsfotograaf: Happy PhotographerBruid omhelst moeder na huwelijksceremonie. Bruidsfotograaf: Happy PhotographerOntlading na verrassingshuwelijk. Bruidsfotograaf: Happy PhotographerBruidspaar 's avonds op Molen De Adriaan in Haarlem. Bruidsfotograaf: Happy PhotographerBruidsfeest in restaurant Zuidam in Haarlem. Bruidsfotograaf: Happy PhotographerBruidspaar luidt Koningsnacht in. Bruidsfotograaf: Happy Photographer

Meer bruidsreportages die je misschien tof vindt om te bekijken:
Elsa & Arjen trouwen bij Molen de Adriaan in Haarlem
Bruiloft bij Buitenplaats Plantage in Vogelenzang
Buiten trouwen bij het Oude Slot in Heemstede

Bruidsfotograaf Melanie Caitlin op de foto in Haarlem

Op zoek naar een bruidsfotograaf?

"Ik ben Melanie, bruidsfotograaf en eigenaresse van Happy Photographer. Ik heb een voorliefde voor relaxte bruiloften met de focus op lekker eten, sfeer en samenzijn. Of het nu een classy feest in Amsterdam is, een hippe strandtent of een kas middenin een weiland: ik leg als bruidsfotograaf voor jullie ongezien de ongedwongen, echte momenten vast. Met extra focus op emoties & sfeer."

 

Happy Photographer is bruidsfotograaf in Haarlem e.o. Ben jij op zoek naar een bruidsfotograaf en wil je graag kennismaken? Neem dan contact op via de button hieronder.

x Melanie

let's connect on instagram