menuclose

Bruiloft in Haarlem bij Molen de Adriaan & het Veerkwartier

Bruidspaar zoent aan het Spaarne bij Molen de Adriaan tijdens hun bruiloft in Haarlem

Een bruiloft in Haarlem, en dan bij Molen de Adriaan én het Veerkwartier. Relaxt, in mijn geboortestad en vol met heerlijk eten en mooie styling: dit is een bruidsreportage op mijn lijf geschreven!

Trouwen bij Molen de Adriaan

Arjen en Elsa trouwen laat in augustus, op een fijne zonnige dag aan het water. Met een intieme ceremonie bij Molen De Adriaan en een mooi feestje bij het Veerkwartier. De dag begint voor mij om de hoek, ik kan letterlijk lopen, bij Elsa & Arjen thuis. Daar wordt de bruid klaar gemaakt en eigenlijk weet ik hier al: de dag wordt MOOI met hoofdletters. Nadat Arjen zijn bruid komt ophalen, vertrekken we naar Molen De Adriaan aan het Spaarne. Als je trouwdag in de zomer valt en je graag een buiten bruiloft in Haarlem wilt, dan is dit wel echt een perfect plekje. Naast de molen is genoeg ruimte voor een ceremonie opstelling en zo zit je, mét uitzicht op het water, de stad en een zonnetje op je bol, heerlijk.

Feestje bij het Veerkwartier

Elsa & Arjen zijn niet zo van het poseren, dus we doen een korte fotosessie in de straatjes rondom de molen voordat we naar het Veerkwartier vertrekken. Als je wat langer de tijd hebt, kunt je vanaf hier ook heel makkelijk en snel naar het echte centrum van Haarlem lopen, maar dat bewaren we voor een andere keer. ;-) Nu eerst het Veerkwartier, een fijn, relaxt restaurant aan de Veerplas even verderop in Haarlem. Borrelen, eten, lekker dansen – het kan hier allemaal. Extra mooi vond ik de connectie tussen al die lieve familieleden en vrienden. Ik heb zo genoten van het vastleggen van alle lachbuien, grapjes en speeches. De taart van Life of Pie was trouwens ook een hoogtepuntje (en de hele reeks foto’s van het taartmoment ook, haha).

Ik eindig de reportage vlak voordat het feest begint, maar ook dat schijnt legendarisch geweest te zijn als ik het bruidspaar mag geloven!

Bruiloft bij Molen de Adriaan in HaarlemBruidspaar tijdens hun ceremonie bij Molen de Adriaan op hun bruiloft in HaarlemIntieme bruidsfoto van vader aait bruid over haar wang tijdens trouwceremonie in HaarlemZwart-wit foto van een bruidspaar tijdens hun bruiloft in HaarlemHet ja-woord aan het Spaarne bij Molen de Adriaan tijdens een bruiloft in HaarlemRingen van Oogst in AmsterdamHet Spaarne gezien vanaf Molen de Adriaan in HaarlemBruidspaar poseert voor Molen de Adriaan tijdens hun bruiloft in HaarlemBruid poseert voor bruidsfotograaf in HaarlemBruid poseert in een mooi groen straatje voor bruidsfotograaf in HaarlemInterieur van het Veerkwartier in HaarlemBruiloft in Haarlem bij het VeerkwartierDe bruidegom lacht heel hard tijdens een speech op zijn bruiloft in HaarlemSpontane foto van lachende gasten tijdens bruiloft in HaarlemBruidstaart van Life of Pie in AmsterdamBruidspaar snijdt bruidstaart aan bij het Veerkwartier in HaarlemBruiloft bij het Veerkwartier in HaarlemOngedwongen bruidsfotograaf door Haarlemse bruidsfotograaf

Meer bruidsreportages die je misschien tof vindt om te bekijken:
Groot geheim: verrassingsbruiloft bij Molen de Adriaan in Haarlem
Bruiloft bij Buitenplaats Plantage in Vogelenzang
Buiten trouwen bij het Oude Slot in Heemstede

Bruidsfotograaf Melanie Caitlin op de foto in Haarlem

Op zoek naar een bruidsfotograaf?

"Ik ben Melanie, bruidsfotograaf en eigenaresse van Happy Photographer. Ik heb een voorliefde voor relaxte bruiloften met de focus op lekker eten, sfeer en samenzijn. Of het nu een classy feest in Amsterdam is, een hippe strandtent of een kas middenin een weiland: ik leg als bruidsfotograaf voor jullie ongezien de ongedwongen, echte momenten vast. Met extra focus op emoties & sfeer."

 

Happy Photographer is bruidsfotograaf in Haarlem e.o. Ben jij op zoek naar een bruidsfotograaf en wil je graag kennismaken? Neem dan contact op via de button hieronder.

x Melanie

let's connect on instagram