menuclose

Dromen & Wat ik nog wil Bereiken

Bali vakantie. Fotografie: Happy Photographer
Dromen. Hoe fijn is het? Over hoe mooi het leven zou kunnen worden, welke kansen er voor het grijpen liggen en hoe je je zou voelen als je je doelen zou bereiken. Eindeloos dromen. Ik kan er zo gelukkig van worden!

En natuurlijk leef ik al een droom: ik heb mijn eigen bedrijf vijf jaar geleden op mogen zetten, ik ben dag in dag uit bezig met iets wat ik écht heel leuk vind en ik leef ervan. Boodschappen en vakanties included. Ik mag reizen en wel naar de mooiste plekken. Niet alleen privé, maar ook voor mijn werk. Ik ben verloofd met de leukste man van de hele wereld en samen kochten en verbouwden we ons mooie huis. Hiervoor waren dit mijn wensen. En nu droom ik weer van nieuwe dingen. Wat ik nog wil bereiken? Ik schreef een dromenlijstje en alleen al van het opschrijven werd ik zielsgelukkig.

Destination Weddings

Het liefst eentje op een chateau in België of Frankrijk, zo eentje van een lichte steensoort, met lange gestijlde tafels buiten onder een zee van lichtjes met in de achtergrond klimplanten tegen de gevel. Of de ultieme Christmas Wedding; in de sneeuw tussen de naaldbomen. Met geruite kleedjes en warme chocomel, een eland in de verte en eindeloze vergezichten over bergen en valleien. De glooiende heuvels in Italië? Yes, please! Dat ondergaande zonnetje daar – dat is als nergens anders en de vriendelijke, bourgondische sfeer is met geen ander land te vergelijken. En ik wil het vastleggen! Ik wil met jullie mee genieten en een document maken om nooit meer te vergeten.

Spreken op een seminar

Yep. En het liefst internationaal. Over iets dat dichtbij mijn hart ligt in de categorie Inspiratie & Business: hoe je succes definieert bijvoorbeeld of marketing en waarom specialiseren zo belangrijk is. Mensen leren dat er voor iedereen een plekje in de wereld en in de fotografie is, ze aan de hand meenemen en laten voelen dat zelfvertrouwen hebben belangrijk is. Dat ze aan het eind weglopen met een hoofd vol ideeën en de energie om er iets van te maken. Wat zou ik het fijn vinden om mensen dat stukje geluk met te kunnen geven. Heck, ik zeg het gewoon: laat mij de maar de Nederlandse Jasmin Star worden!

Bali vakantie. Fotografie: Happy Photographer

Van road trips naar Bounty eilanden

Alles van Amerika zien, fotograferen op een zoutvlakte en slapen in de woestijn. Met mijn voeten over de rand van zo’n hutje op een azuurblauwe zee bungelen. Ik heb al veel gezien, maar ik wil nog veel meer beleven!

Publicaties in een groot wedding magazine

Mijn foto’s van die destination weddings in een groot wedding magazine. Tegen The Knot zeg ik geen nee! Wat is dat een heerlijk blad en wat kan ik er uren doorheen bladeren. Jep, als ik daar in sta dan heb ik het gemaakt. Vind ik dan he. Het is de top van de top en de creme de la creme voor mij.

Boek uitbrengen

Een fotoboek vol toffe, intieme en vooral simpele zwart-wit portretten. Met een knipoog naar de straatfotografen van tientallen jaren geleden. Die foto’s uit de jaren 20 of 30 van New York, Londen of Parijs.. maar dan nu. Of een fictie waar je, a la Harry Potter, in kunt blijven wegdromen. Heerlijk om zoiets te creëren voor andere mensen. En sowieso: een e-book of magazine over business. Over het hoe en wat van het opzetten van een succesvol bedrijf en wat ik de afgelopen jaren geleerd heb.

En jij? Waar droom jij van? Wat staat er op jouw lijstje?

Bruidsfotograaf Melanie Caitlin op de foto in Haarlem

Op zoek naar een bruidsfotograaf?

"Ik ben Melanie, bruidsfotograaf en eigenaresse van Happy Photographer. Ik heb een voorliefde voor relaxte bruiloften met de focus op lekker eten, sfeer en samenzijn. Of het nu een classy feest in Amsterdam is, een hippe strandtent of een kas middenin een weiland: ik leg als bruidsfotograaf voor jullie ongezien de ongedwongen, echte momenten vast. Met extra focus op emoties & sfeer."

 

Happy Photographer is bruidsfotograaf in Haarlem e.o. Ben jij op zoek naar een bruidsfotograaf en wil je graag kennismaken? Neem dan contact op via de button hieronder.

x Melanie

let's connect on instagram