menuclose

Emma & Arjen vieren hun bruiloft bij Papa’s Beach House in Hoofddorp

Geloften buiten tijdens bruiloft bij Papa's Beach House

Deze bruiloft bij Papa’s Beach House in Hoofddorp is er voor mij eentje om nooit te vergeten. Met een ceremonie aan het water inclusief ondergaande zon, palmbomen en heel, héél veel liefde. Arjan en Emma hebben het goed gedaan!

Trouwen op Ibiza? Kan ook prima in eigen land, zo blijkt. Want echt: het is er haast eentje uit een vakantiefolder – deze bruiloft bij Papa’s Beach House! Bonus dat ik ook nog eens echt om de hoek woon van deze fijne trouwlocatie. De ceremonie vindt pas ’s avonds plaats en dat betekent dat ik ’s middags in alle rust richting de bruiloft vertrek. De dag begint met de bruidsreportage en die doen we in het Haarlemmermeerse Bos waar Papa’s Beach House in ligt: een mega groot gebied met bos en water en prachtige steigers. Na de bruidsreportage gaan we terug richting trouwlocatie waar Emma en Arjan met hun dierbare vrienden en familie dineren aan één lange tafel. Speeches, grapjes, fijne details – het is er allemaal om vast te leggen.

De echt hit van de avond komt pas hierna. Dat is natuurlijk de ceremonie. Die vindt dus plaats aan het water en dat is, zeker hier bij Papa’s Beach House, echt een magische setting. Buiten trouwen is natuurlijk altijd een goed idee, maar op het weer kun je in Nederland vaak niet vertrouwen. Dus dat het zo’n zomers feestje zou worden, was voor iedereen een verrassing! De 25 graden + zon deden ons allemaal goed. Het maakte alles ook echt nog tien keer mooier. Mijn avond eindigt met een knalfeest, inclusief – soms hilarische – openingsdans en dan zit het er alweer op. Mega jammer want dit was er eentje waarbij ik nog wel uren had kunnen doorgaan!

Buiten trouwen bij Papa's Beach House in HoofddorpBuiten bruiloft bij Papa's Beach House in HoofddorpBruidsreportage op de steiger in het Haarlemmermeerse BosBruidspaar knuffelt in het Haarlemmermeerse BosBruidsreportage in het Haarlemmermeerse BosClose-up van handenBruid in het Haarlemmermeerse BosBruidsboeketAchterkant van bruidsjurkBruidspaar poseert in het Haarlemmermeerse BosIntieme zwart-wit foto van bruidspaarBruidegom in het Haarlemmermeerse BosTrouwschoenenBruidsreportage bij het water in het Haarlemmermeerse BosGroepsfoto tijdens bruiloft in het Haarlemmermeerse BosVader knuffelt bruidGroepsfoto tijdens bruiloft in het Haarlemmermeerse BosGroepsfoto tijdens bruiloft in het Haarlemmermeerse BosGroepsfoto tijdens bruiloft in het Haarlemmermeerse BosDecoratie tijdens bruiloft bij Papa's Beach HouseDiner bij Papa's Beach House in HoofddorpProost tijdens diner op bruiloft bij Papa's Beach HouseTrouwdiner bij Papa's Beach HouseVriendinnen speechenEten bij Papa's Beach HouseVader van de bruid speechtChampagnemunt bruiloftGrappige foto van bruidspaarBruiloft bij Papa's Beach HouseBruiloft aan het water bij Papa's Beach HouseUitzicht op bruiloft bij Papa's Beach HouseMoeder van de bruidegomMoeder van de bruidBuiten ceremonie bij Papa's Beach HouseGeloften buiten tijdens bruiloft bij Papa's Beach HouseBuiten trouwen bij Papa's Beach House in HoofddorpJa-woord tijdens buiten bruiloft bij Papa's Beach HouseBruidspaar loopt weg na de ceremonie op hun bruiloft bij Papa's Beach HouseBruidspaar loopt weg na de ceremonie tijdens hun bruiloft bij Papa's Beach HouseBruidspaar viert feest bij Papa's Beach HouseTrouwfeest bij Papa's Beach HouseFeest bij Papa's Beach HousePapa's Beach HouseUitzicht in de avond bij Papa's Beach House

Meer bruidsreportages die je misschien tof vindt om te bekijken:
Buitenbruiloft bij Molen de Adriaan in Haarlem
Joost & Marlies trouwen buiten bij het Rijk van de Keizer in Amsterdam
Bruiloft bij Buitenplaats Plantage in Vogelenzang
Buiten trouwen bij het Oude Slot in Heemstede

let's connect on instagram