menuclose

Familie fotoshoot Amsterdamse Golf Club | Samya

Familie fotoshoot bij de Amsterdamse Golf Club door Happy Photographer

Een familie fotoshoot bij de Amsterdamse Golf Club: je leest het goed! Kleine Danyal (4) vond midgetgolfen zó leuk dat zijn ouders besloten hem maar op the real thing te doen. Sindsdien is hij niet weg te slaan van de golfbaan en moet het kleine golfertje écht vastgelegd worden.

“Vooral voor later”, zegt mama Samya. Ze vindt het belangrijk om alle fases uit haar gezin goed vast te leggen. “Alle leeftijden, feesten en partijen. De tijden dat je samen bent, samen viert en samen deelt.” Het kinderfeestje van Danyal afgelopen maart was er één en nu dus de golfbaan. En het is zó zó schattig!

We zijn bij de Amsterdamse Golf Club middenin natuurgebied Spaarnwoude. Ik vind het stiekem best een beetje stoer om hier te zijn. De Golf Club heeft die hele fijne, glorieuze sfeer waar ik van houd. Bijna net zo glorieus als de slagen van Danyal. ;-) Er vliegt flink wat zand door de lucht, hihi. Hij heeft zoveel lol. Heerlijk om te zien!

Familie fotoshoot bij de Amsterdamse Golf Club door Happy PhotographerFamilie fotoshoot bij de Amsterdamse Golf Club door Happy PhotographerFamilie fotoshoot bij de Amsterdamse Golf Club door Happy PhotographerFamilie fotoshoot bij de Amsterdamse Golf Club door Happy PhotographerFamilie fotoshoot bij de Amsterdamse Golf Club door Happy PhotographerFamilie fotoshoot bij de Amsterdamse Golf Club door Happy PhotographerFamilie fotoshoot bij de Amsterdamse Golf Club door Happy PhotographerFamilie fotoshoot bij de Amsterdamse Golf Club door Happy PhotographerFamilie fotoshoot bij de Amsterdamse Golf Club door Happy PhotographerFamilie fotoshoot bij de Amsterdamse Golf Club door Happy Photographer

let's connect on instagram