menuclose

Familie fotoshoot bij de Langevelderslag

Familie fotoshoot Langevelderslag
Heel heel soms zitten er sessies tussen waar álles aan klopt. Van de fijne mensen tot de locatie, het weer, het licht en de kleding. Dit is er zo eentje en het mooie gezin van Katharina en Peter speelt de hoofdrol.

Eigenlijk is het bijzonder dat deze sessie überhaupt plaatsvindt. Katharina en Peter wonen, zeg maar, niet in de buurt. Ze zijn uit Groenland (!) komen reizen omdat Peter hier vandaan komt en Katharina dichtbij in Duitsland haar roots heeft. Inmiddels wonen ze alweer vijf jaar met hun gezin middenin de oceaan en hebben ze het daar prima naar hun zin. Het is er wel wat leeg, deed Peter uit de doeken, maar de kinderen vinden het fantastisch en spreken inmiddels al zoveel talen dat je er spontaan een beetje jaloers van wordt.

Maar goed, de shoot. Die was fantastisch! Het leek koud, maar eenmaal op het strand was het hartstikke fijn. Er werd meteen gespeeld en die camera die erbij was, werd meteen geaccepteerd. Geliefd, zelfs. En die liefde is wederzijds, want wat zijn Joël, Cora en Leni LIEF. Ik heb echt genoten van deze ochtend en kan niet wachten om de foto’s met je te delen. Scroll je snel door?

Familie knuffelt tijdens fotoshoot aan LangevelderslagFamilie tijdens hun fotoshoot bij de LangevelderslagKinderen tijdens familie fotoshoot op het strandPortret van kind aan het strandPortret van kind aan het strandFamilieportret in de duinenVader met zoon aan het strandRelaxte familie fotoshoot aan het strandFamilie fotoshoot bij de LangevelderslagMoeder met dochter op het strandKoppelfotoshoot in de duinenLoveshoot in de duinenFamilie fotoshoot aan de zee bij LangevelderslagGezinsfotografie op het strand

let's connect on instagram