menuclose

Familie fotoshoot bos Haarlem | Sandra

Familie fotoshoot in het bos in Haarlem door Happy Photographer.

Ik blijf maar nieuwe fotoplekjes ontdekken! Dit keer een super fotogeniek stukje bos bij Haarlem voor de familie sessie van Sandra. Yeah!

De vorige keer dat ik Sandra zag, waren we bij haar thuis omdat het buiten 30 graden was en dus véél te warm voor een fotoshoot. Deze zomer moeten we het doen met een schamele 20 graden en hier en daar wat regendrupjes. Maar dat mag de pret niet drukken! Baby Trevor is alweer mega groot geworden vergeleken met de paar weken die hij de vorige keer was en het is super leuk om nu ook de rest van de familie te ontmoeten.

Yep, de héle familie is bij elkaar voor één grote, gezellige get together. We spelen spelletjes, doen wedstrijdjes rennen en gaan met de kinderen op avontuur. Volgens Daphne (6) zijn we in Afrika en moeten we op zoek naar de eilanden. HOKAY! Hihi, ik vind het heerlijk. Het is zo’n fijne energie en die energie zie je terug op elke foto. Hoera! <3

Familie fotoshoot in het bos in Haarlem door Happy Photographer.Familie fotoshoot in het bos in Haarlem door Happy Photographer.Familie fotoshoot in het bos in Haarlem door Happy Photographer.Familie fotoshoot in het bos in Haarlem door Happy Photographer.Familie fotoshoot in het bos in Haarlem door Happy Photographer.Familie fotoshoot in het bos in Haarlem door Happy Photographer.Familie fotoshoot in het bos in Haarlem door Happy Photographer.Familie fotoshoot in het bos in Haarlem door Happy Photographer.Familie fotoshoot in het bos in Haarlem door Happy Photographer.Familie fotoshoot in het bos in Haarlem door Happy Photographer.Familie fotoshoot in het bos in Haarlem door Happy Photographer.Familie fotoshoot in het bos in Haarlem door Happy Photographer.Familie fotoshoot in het bos in Haarlem door Happy Photographer.Familie fotoshoot in het bos in Haarlem door Happy Photographer.Familie fotoshoot in het bos in Haarlem door Happy Photographer.Familie fotoshoot in het bos in Haarlem door Happy Photographer.

let's connect on instagram