menuclose

Familie fotoshoot in de bossen van Bloemendaal

Familie fotoshoot in het bos van Bloemendaal. Fotograaf: Happy Photographer

Aaah jongens, deze familie fotoshoot kan ik jullie écht niet onthouden! Wat een hoop liefde tussen drie mensen en wat een fijne plek middenin de bossen van Bloemendaal.

De laatste keer dat ik hier was, is echt veel te lang geleden. Het is zo zo mooi. Iedere keer waan ik me weer in Canada: die eindeloze naaldbossen, weglopende paadjes en ook nog een meer. Echt één van m’n favoriete plekjes op Hollandse bodem. Voor sessies, maar ook om gewoon lekker rond te wandelen en tot rust te komen. Wat hebben we toch geluk dat we zoveel moois om ons heen hebben.

En als het zonnetje dan ook nog onverwachts schijnt (serieus, we hadden de sessie bijna verplaatst vanwege de slechte voorspellingen) en je hebt drie mensen voor je neus die zoveel liefde voor elkaar voelen, dan word je als fotograaf écht heel gelukkig.

P.S. Na deze sessie ga ik toch echt ook weer meer sessies in dit kleine Canada inplannen. Ik ben opnieuw verliefd geworden! ;-)

Familie fotoshoot in het bos van Bloemendaal. Fotograaf: Happy PhotographerFamilie fotoshoot in het bos van Bloemendaal. Fotograaf: Happy PhotographerFamilie fotoshoot in het bos van Bloemendaal. Fotograaf: Happy PhotographerFamilie fotoshoot in het bos van Bloemendaal. Fotograaf: Happy PhotographerFamilie fotoshoot in het bos van Bloemendaal. Fotograaf: Happy PhotographerFamilie fotoshoot in het bos van Bloemendaal. Fotograaf: Happy PhotographerFamilie fotoshoot in het bos van Bloemendaal. Fotograaf: Happy PhotographerFamilie fotoshoot in het bos van Bloemendaal. Fotograaf: Happy PhotographerFamilie fotoshoot in het bos van Bloemendaal. Fotograaf: Happy PhotographerFamilie fotoshoot in het bos van Bloemendaal. Fotograaf: Happy PhotographerFamilie fotoshoot in het bos van Bloemendaal. Fotograaf: Happy PhotographerFamilie fotoshoot in het bos van Bloemendaal. Fotograaf: Happy PhotographerFamilie fotoshoot in het bos van Bloemendaal. Fotograaf: Happy PhotographerFamilie fotoshoot in het bos van Bloemendaal. Fotograaf: Happy Photographer

Bruidsfotograaf Melanie Caitlin op de foto in Haarlem

Op zoek naar een bruidsfotograaf?

"Ik ben Melanie, bruidsfotograaf en eigenaresse van Happy Photographer. Ik heb een voorliefde voor relaxte bruiloften met de focus op lekker eten, sfeer en samenzijn. Of het nu een classy feest in Amsterdam is, een hippe strandtent of een kas middenin een weiland: ik leg als bruidsfotograaf voor jullie ongezien de ongedwongen, echte momenten vast. Met extra focus op emoties & sfeer."

 

Happy Photographer is bruidsfotograaf in Haarlem e.o. Ben jij op zoek naar een bruidsfotograaf en wil je graag kennismaken? Neem dan contact op via de button hieronder.

x Melanie

let's connect on instagram