menuclose

Familie fotoshoot in de bossen van Bloemendaal

Familie fotoshoot in het bos van Bloemendaal. Fotograaf: Happy Photographer

Aaah jongens, deze familie fotoshoot kan ik jullie écht niet onthouden! Wat een hoop liefde tussen drie mensen en wat een fijne plek middenin de bossen van Bloemendaal.

De laatste keer dat ik hier was, is echt veel te lang geleden. Het is zo zo mooi. Iedere keer waan ik me weer in Canada: die eindeloze naaldbossen, weglopende paadjes en ook nog een meer. Echt één van m’n favoriete plekjes op Hollandse bodem. Voor sessies, maar ook om gewoon lekker rond te wandelen en tot rust te komen. Wat hebben we toch geluk dat we zoveel moois om ons heen hebben.

En als het zonnetje dan ook nog onverwachts schijnt (serieus, we hadden de sessie bijna verplaatst vanwege de slechte voorspellingen) en je hebt drie mensen voor je neus die zoveel liefde voor elkaar voelen, dan word je als fotograaf écht heel gelukkig.

P.S. Na deze sessie ga ik toch echt ook weer meer sessies in dit kleine Canada inplannen. Ik ben opnieuw verliefd geworden! ;-)

Familie fotoshoot in het bos van Bloemendaal. Fotograaf: Happy PhotographerFamilie fotoshoot in het bos van Bloemendaal. Fotograaf: Happy PhotographerFamilie fotoshoot in het bos van Bloemendaal. Fotograaf: Happy PhotographerFamilie fotoshoot in het bos van Bloemendaal. Fotograaf: Happy PhotographerFamilie fotoshoot in het bos van Bloemendaal. Fotograaf: Happy PhotographerFamilie fotoshoot in het bos van Bloemendaal. Fotograaf: Happy PhotographerFamilie fotoshoot in het bos van Bloemendaal. Fotograaf: Happy PhotographerFamilie fotoshoot in het bos van Bloemendaal. Fotograaf: Happy PhotographerFamilie fotoshoot in het bos van Bloemendaal. Fotograaf: Happy PhotographerFamilie fotoshoot in het bos van Bloemendaal. Fotograaf: Happy PhotographerFamilie fotoshoot in het bos van Bloemendaal. Fotograaf: Happy PhotographerFamilie fotoshoot in het bos van Bloemendaal. Fotograaf: Happy PhotographerFamilie fotoshoot in het bos van Bloemendaal. Fotograaf: Happy PhotographerFamilie fotoshoot in het bos van Bloemendaal. Fotograaf: Happy Photographer

Reactie

Je e-mailadres wordt nooit gedeeld of openbaar gemaakt. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

let's connect on instagram