menuclose

Familie fotoshoot in de Sluftervallei op Texel

Fine Art familie fotoshoot in de Sluftervallei op Texel. Fotograaf: Happy Photographer

Dit is er eentje voor op mijn hoogtepuntenlijst. Sascha vroeg mij om haar en haar familie te fotografen op TEXEL! En dat deed ik natuurlijk, met heel veel liefde. Want Texel is fantastisch, maar het verhaal van deze lieve mensen nog veel meer.

Sascha’s ouders hebben elkaar namelijk ooit hier ontmoet. Precies op de plek waar we nu staan: in de Sluftervallei. Ze sliepen er ’s nachts in een tentje, hielden handjes vast en deelden de volgende dag hun eerste zoen. Nu zijn ze alweer veertig jaar getrouwd en zijn ze drie kinderen en zes kleinkinderen verder. Ze vieren het op een groot bungalowpark vlakbij.

Ontzettend bijzonder om even deel te zijn van het verhaal van deze familie en dan ook nog op zo’n prachtige plek. Ik was nog nooit in de Sluftervallei geweest, maar ben meteen verliefd geworden. Zo weids, met weglopende paadjes en eindeloze uitzichten. Wat een feestje om hier te fotograferen! <3

Fine Art familie fotoshoot in de Sluftervallei op Texel. Fotograaf: Happy PhotographerFine Art familie fotoshoot in de Sluftervallei op Texel. Fotograaf: Happy PhotographerFine Art familie fotoshoot in de Sluftervallei op Texel. Fotograaf: Happy PhotographerFine Art familie fotoshoot in de Sluftervallei op Texel. Fotograaf: Happy PhotographerFine Art familie fotoshoot in de Sluftervallei op Texel. Fotograaf: Happy PhotographerFine Art familie fotoshoot in de Sluftervallei op Texel. Fotograaf: Happy PhotographerFine Art familie fotoshoot in de Sluftervallei op Texel. Fotograaf: Happy PhotographerFine Art familie fotoshoot in de Sluftervallei op Texel. Fotograaf: Happy PhotographerFine Art familie fotoshoot in de Sluftervallei op Texel. Fotograaf: Happy PhotographerFine Art familie fotoshoot in de Sluftervallei op Texel. Fotograaf: Happy PhotographerFine Art familie fotoshoot in de Sluftervallei op Texel. Fotograaf: Happy PhotographerFine Art familie fotoshoot in de Sluftervallei op Texel. Fotograaf: Happy Photographer

Bruidsfotograaf Melanie Caitlin op de foto in Haarlem

Op zoek naar een bruidsfotograaf?

"Ik ben Melanie, bruidsfotograaf en eigenaresse van Happy Photographer. Ik heb een voorliefde voor relaxte bruiloften met de focus op lekker eten, sfeer en samenzijn. Of het nu een classy feest in Amsterdam is, een hippe strandtent of een kas middenin een weiland: ik leg als bruidsfotograaf voor jullie ongezien de ongedwongen, echte momenten vast. Met extra focus op emoties & sfeer."

 

Happy Photographer is bruidsfotograaf in Haarlem e.o. Ben jij op zoek naar een bruidsfotograaf en wil je graag kennismaken? Neem dan contact op via de button hieronder.

x Melanie

let's connect on instagram