menuclose

Klassieke bruiloft op Buitenplaats Beeckestijn

Bruidspaar komt aan in het Koetshuis tijdens hun bruiloft op Buitenplaats Beeckestijn

Deze bruiloft op Buitenplaats Beeckestijn in Velsen-Zuid: wát een afsluiter van het 2018 trouwseizoen. Fijner kon het echt niet met Daphne, Jasper en hun lieve familie en vrienden.

Daphne heeft bijvoorbeeld niet één, maar twee weggeefmomenten, Jasper sabreert hun eigen champagnefles voor de toast, die ook nog eens gehouden wordt in de moestuin van de buitenplaats. Er zijn tranen en er wordt gelachen. Dit is gewoon een bruiloft om heel blij van te worden.

Trouwen in het Koetshuis op Buitenplaats Beeckestijn

De dag begint met de first look en het eerste weggeefmoment. Daphne komt namelijk samen met haar vader aangereden in zijn oude Triumph > speciaal opgeknapt voor vandaag. De ceremonie zou buiten zijn, maar wordt toch verplaatst naar binnen (in het Koetshuis) omdat september haar intreden nu echt gedaan heeft met 15 graden op de thermometer. Niet dat dat een straf is want het Koetshuis is prachtig.

Voor de Taart & Toast gaan we wel even naar buiten: naar de moestuin. Jasper sabreert de champagne, er wordt gedronken en er worden gedichten & speeches voorgedragen. Het valt me tijdens mijn werk vaak op dat je met een goede trouwlocatie niet meer nodig hebt dan goed gezelschap en lekker eten. En met een bruiloft op Buitenplaats Beeckestijn weet ik van tevoren gewoon al dat het áltijd goed zit.

Voor het diner gaan we met een kleine groep naar de Brasserie en het feest, later op de avond, is weer in het koetshuis met alles erop en eraan: een volle zaal, een fijne band en vuurkorven buiten. Mooi!

Bruiloft op Buitenplaats BeeckestijnDe ceremonie in het Koetshuis tijdens een bruiloft op Buitenplaats BeeckestijnStel trouwt op Buitenplaats BeeckestijnBellenhaag tijdens bruiloft op Buitenplaats BeeckestijnBruidspaar met Brasserie Beeckestijn in de achtergrondBruidegom sabreert in de moestuin op zijn bruiloft bij Buitenplaats Beeckestijn

Bruidspaar op Buitenplaats BeeckestijnBruid danst voor het hoofdhuis op Buitenplaats BeeckestijnBruidspaar zoent voor het hoofdhuis tijdens hun bruiloft op Buitenplaats Beeckestijn

Meer bruidsreportages die je misschien tof vindt om te bekijken:
Samantha & Alex trouwen bij Orangerie Elswout
Fine Art wedding in Den Haag
Bruiloft bij Kasteel de Hooge Vuursche in Baarn

Bruidsfotograaf Melanie Caitlin op de foto in Haarlem

Op zoek naar een bruidsfotograaf?

"Ik ben Melanie, bruidsfotograaf en eigenaresse van Happy Photographer. Ik heb een voorliefde voor relaxte bruiloften met de focus op lekker eten, sfeer en samenzijn. Of het nu een classy feest in Amsterdam is, een hippe strandtent of een kas middenin een weiland: ik leg als bruidsfotograaf voor jullie ongezien de ongedwongen, echte momenten vast. Met extra focus op emoties & sfeer."

 

Happy Photographer is bruidsfotograaf in Haarlem e.o. Ben jij op zoek naar een bruidsfotograaf en wil je graag kennismaken? Neem dan contact op via de button hieronder.

x Melanie

let's connect on instagram