Fine Art bruiloft op Buitenplaats Beeckestijn

Het seizoen afsluiten met een magisch huwelijk op Buitenplaats Beeckestijn in Velsen-Zuid. Perfecter kon het niet met Daphne en Jasper en hun fijne familie en vrienden.

Daphne heeft bijvoorbeeld niet één, maar twee weggeefmomenten, Jasper sabreert hun eigen champagnefles voor de toast, die gehouden wordt in de moestuin van de buitenplaats en samen wagen ze tijdens de fotoshoot ook nog een dansje met het hoofdhuis op de achtergrond. Er zijn tranen en er wordt gelachen en het is gewoon een huwelijk om heel blij van te worden.

De dag begint met de first look en het eerste weggeefmoment. Daphne komt namelijk samen met haar vader aangereden in zijn oude Triump, speciaal opgeknapt voor vandaag. De ceremonie zou buiten zijn (met uitzicht op het landhuis), maar wordt toch verplaatst naar binnen omdat september haar intreden nu echt gedaan heeft met 15 graden op de thermometer. Niet dat dat een straf is want het Koetshuis is prachtig en licht en zo mooi aangekleed met eigenlijk vooral veel bloemwerk.

Voor de Taart & Toast gaan we toch even naar buiten: naar de moestuin. Jasper sabreert de champagne, er wordt gedronken en er worden gedichten & speeches voorgedragen en je hebt hier gewoon niet meer nodig dan lekker eten en goed gezelschap want de achtergrond doet de rest. Dat is ook wel een beetje de magie van een héle goede trouwlocatie kiezen.

Het diner vindt met een kleine groep plaats in de Brasserie en feest is weer in het koetshuis met alles erop en eraan: een volle zaal en een fijne band en vuurkorven buiten. De laatste bruiloft van dit seizoen. Wat is het snel gegaan dit jaar. En wat baal ik er stiekem van dat het nu alweer voorbij is. Gelukkig blijf ik nog even in m’n bruidsbubbel zitten. Later dit jaar mag ik eindelijk zélf trouwen! <3

no comments
Reactie

Je e-mailadres wordt nooit gedeeld of openbaar gemaakt. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Menu Menu