Fine Art Styled Wedding in Amsterdam

Fine Art Wedding in Amsterdam. Fotografie: Happy Photographer

Dat een Amerikaanse fotograaf je mailt en vraagt of je met haar wil samen werken.. Eh, JA! Stephanie van Gray Door Photography was afgelopen week twee dagen in Amsterdam en wilde heel graag met een lokaal team een bruidspaar fotograferen. En dus zetten we samen deze fine art styled wedding in hartje centrum neer!

En het had niet beter kunnen zijn. Van het fijne team, de gezelligheid, het goede weer tot de perfecte locatie. Dit kan ik élke dag doen! Stephanie sliep op een woonboot aan de Amstel; het begin van onze dag. Als ik aan kom, zit model en mede-fotograaf Britt al in de make-up. Giolina worked her magic – ik wist al dat ze dat kon want vorig seizoen werkten wij nog samen aan een andere bruiloft in Amsterdam. Tamarah van The Bridal Blush verzorgt de bloemen en wat zijn ze prachtig! Victor komt met de trein en Rotterdamse tongval even later aanzetten met een práchtige jurk die hij in zijn atelier voor deze sessie gemaakt heeft (aanrader!) en daarmee is ons team compleet.

We starten op de Herengracht en lopen via de Leidsegracht richting Vondelpark en Rijksmuseum voordat we weer teruggaan naar de woonboot voor de laatste details. We hebben een prachtige taart & macarons van Cakeworks Studio (JAMMIE!) en stationery van Sarah Ann Design – door Stephanie meegenomen uit Amerika. Wat is dit een perfecte manier om te laten zien wat er allemaal mogelijk is als je je bruiloft overlaat aan fijne leveranciers. Het was oprecht een beetje magisch om dit samen te kunnen creëren. Love it!

TEAM
Bloemen: The Bridal Blush
MUAH: Giolina – Beautiful Bride Company
Haaraccesoires: Beautiful Bride Shop
Jurk: Victor’s Wedding Design
Taart: Cakeworks Studio
Drukwerk: Sarah Ann Design
Model: Britt & Tom
Fotografie: Happy Photographer & Gray Door Photography

Fine Art Wedding in Amsterdam. Fotografie: Happy PhotographerFine Art Wedding in Amsterdam. Fotografie: Happy PhotographerFine Art Wedding in Amsterdam. Fotografie: Happy PhotographerFine Art Wedding in Amsterdam. Fotografie: Happy PhotographerFine Art Wedding in Amsterdam. Fotografie: Happy PhotographerFine Art Wedding in Amsterdam. Fotografie: Happy PhotographerFine Art Wedding in Amsterdam. Fotografie: Happy PhotographerFine Art Wedding in Amsterdam. Fotografie: Happy PhotographerFine Art Wedding in Amsterdam. Fotografie: Happy PhotographerFine Art Wedding in Amsterdam. Fotografie: Happy PhotographerFine Art Wedding in Amsterdam. Fotografie: Happy PhotographerFine Art Wedding in Amsterdam. Fotografie: Happy PhotographerFine Art Wedding in Amsterdam. Fotografie: Happy PhotographerFine Art Wedding in Amsterdam. Fotografie: Happy PhotographerFine Art Wedding in Amsterdam. Fotografie: Happy PhotographerFine Art Wedding in Amsterdam. Fotografie: Happy PhotographerFine Art Wedding in Amsterdam. Fotografie: Happy PhotographerFine Art Wedding in Amsterdam. Fotografie: Happy Photographer

SaveSave

SaveSave

no comments
Reactie

Je e-mailadres wordt nooit gedeeld of openbaar gemaakt. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Menu Menu 000 -->