menuclose

Fotoshoot Haarlem Vijfhoek | Danielle

Fotoshoot in de Vijfhoek in Haarlem door Happy Photographer.

Elk jaar met Kerst geef ik een fotoshoot weg aan iemand die het écht verdient. Ik ontvang tientallen aanmeldingen en het is mijn taak er ééntje uit te kiezen. Zie hier de winnares van 2014: Danielle.

“Elke keer als ik mooie foto’s voorbij zie komen, denk ik: dat wil ik ook. Met mijn grote bos krullen was ik anders dan de andere kinderen in mijn klas. Hun pesterijen hebben mij onzeker gemaakt. Soms durf ik mijn haar nog niet los te dragen. Ik wil me niet meer schamen. Ik zou zo graag voor één keer alles willen loslaten en een ‘happy foto’ van mezelf willen hebben. Eentje waar ik trots op kan zijn en waar ik naar kan terug kijken als ik me onzeker voel.”

De Vijfhoek in Haarlem is de perfecte plek voor onze fotosessie. Het is een sfeervolle, warme, vrolijke locatie middenin de stad! De bewoners hebben er geen achtertuin en maken het voor hun deur gezellig met bloemen, planten en lichtjes. Ik wil Danielle vandaag laten zien dat ze er mag zijn, dat ze prachtig is (júist met die bos krullen). Dat is af en toe best even wennen voor Danielle, maar lets be honest: ze is een natural, toch?

Fotoshoot in de Vijfhoek in Haarlem door Happy Photographer.Fotoshoot in de Vijfhoek in Haarlem door Happy Photographer.Fotoshoot in de Vijfhoek in Haarlem door Happy Photographer.Fotoshoot in de Vijfhoek in Haarlem door Happy Photographer.Fotoshoot in de Vijfhoek in Haarlem door Happy Photographer.

let's connect on instagram