menuclose

Gezinsfotografie Workshop #2

Gezinsfotografie Workshop // Happy Photographer

Na de eerste workshop in januari, mocht ik half februari de tweede Gezinsfotografie Workshop geven! Lekker aan de keukentafel bij Happy Photographer alles leren over de perfecte familie fotoshoot: vanaf boeking tot aftersales en alles er tussenin.

Het is onwijs gaaf om te zien dat iedereen zo enthousiast is, zeker na de eerste workshop. Inmiddels is ook de derde datum uitverkocht. Wauw! Dat betekent dat 2016 helemaal vol zit, want de workshop vindt maar drie keer plaats: in januari, februari en maart. Op naar 2017, dus! Maar goed, eerst even terug naar deze editie.

We hadden een hele gezellige club dames bij elkaar – Eline, Malou, Ada en Joyce – die al op de vroege vrijdagochtend bij mij op de stoep stonden. Het was koud, maar dit keer in ieder geval droog. Dat betekende dat we lekker uit ons dak konden tijdens het praktijk gedeelte van de workshop. Amanda kwam met haar véél te schattige gezin naar Haarlem om ons bij te staan. ;-)

Nieuwe workshops volgen in januari, februari en maart 2017. Schrijf je in voor de nieuwsbrief om op de hoogte gehouden te worden. Wil je niet wachten tot volgend jaar winter? Haal dan een complete groep van 4 deelnemers bij elkaar en mail mij voor het inplannen van een Gezinsfotografie Workshop speciaal voor jullie!


Gezinsfotografie Workshop // Happy PhotographerGezinsfotografie Workshop // Happy PhotographerGezinsfotografie Workshop // Happy PhotographerGezinsfotografie Workshop // Happy PhotographerGezinsfotografie Workshop // Happy PhotographerGezinsfotografie Workshop // Happy PhotographerGezinsfotografie Workshop // Happy PhotographerGezinsfotografie Workshop // Happy Photographer
Reactie

Je e-mailadres wordt nooit gedeeld of openbaar gemaakt. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

let's connect on instagram