menuclose

Gezinsfotografie Workshop #2

Gezinsfotografie Workshop // Happy Photographer

Na de eerste workshop in januari, mocht ik half februari de tweede Gezinsfotografie Workshop geven! Lekker aan de keukentafel bij Happy Photographer alles leren over de perfecte familie fotoshoot: vanaf boeking tot aftersales en alles er tussenin.

Het is onwijs gaaf om te zien dat iedereen zo enthousiast is, zeker na de eerste workshop. Inmiddels is ook de derde datum uitverkocht. Wauw! Dat betekent dat 2016 helemaal vol zit, want de workshop vindt maar drie keer plaats: in januari, februari en maart. Op naar 2017, dus! Maar goed, eerst even terug naar deze editie.

We hadden een hele gezellige club dames bij elkaar – Eline, Malou, Ada en Joyce – die al op de vroege vrijdagochtend bij mij op de stoep stonden. Het was koud, maar dit keer in ieder geval droog. Dat betekende dat we lekker uit ons dak konden tijdens het praktijk gedeelte van de workshop. Amanda kwam met haar véél te schattige gezin naar Haarlem om ons bij te staan. ;-)

Nieuwe workshops volgen in januari, februari en maart 2017. Schrijf je in voor de nieuwsbrief om op de hoogte gehouden te worden. Wil je niet wachten tot volgend jaar winter? Haal dan een complete groep van 4 deelnemers bij elkaar en mail mij voor het inplannen van een Gezinsfotografie Workshop speciaal voor jullie!


Gezinsfotografie Workshop // Happy PhotographerGezinsfotografie Workshop // Happy PhotographerGezinsfotografie Workshop // Happy PhotographerGezinsfotografie Workshop // Happy PhotographerGezinsfotografie Workshop // Happy PhotographerGezinsfotografie Workshop // Happy PhotographerGezinsfotografie Workshop // Happy PhotographerGezinsfotografie Workshop // Happy Photographer
Bruidsfotograaf Melanie Caitlin op de foto in Haarlem

Op zoek naar een bruidsfotograaf?

"Ik ben Melanie, bruidsfotograaf en eigenaresse van Happy Photographer. Ik heb een voorliefde voor relaxte bruiloften met de focus op lekker eten, sfeer en samenzijn. Of het nu een classy feest in Amsterdam is, een hippe strandtent of een kas middenin een weiland: ik leg als bruidsfotograaf voor jullie ongezien de ongedwongen, echte momenten vast. Met extra focus op emoties & sfeer."

 

Happy Photographer is bruidsfotograaf in Haarlem e.o. Ben jij op zoek naar een bruidsfotograaf en wil je graag kennismaken? Neem dan contact op via de button hieronder.

x Melanie

let's connect on instagram