menuclose

De Gezinsfotografie Workshop – Januari 2017

Winter familie fotoshoot in de Kennemerduinen bij Haarlem. Fotografie: Happy Photographer

De allereerste Happy Photographer Gezinsfotografie Workshop van 2017 is een feit! En wat was het fijn: met vier hele leuke meiden, een bizar mooie winterse (!) omgeving en een heerlijk gezin. Ik ben zielsgelukkig.

En dat begon allemaal in de vroege ochtend bij mij thuis in hartje Haarlem. Aan mijn keukentafel hebben we het uitgebreid over het belang van specialiseren, wat een goede website inhoudt, marketing, de leukste klanten trekken & klanten begeleiden, hoe je mensen spontaan en ongedwongen fotografeert en hoe ik ervoor zorg dat klanten super-duper blij achterblijven. Jongens, het is zó fijn om samen met een klein clubje te kletsen over dit fantastische vak. Lekker thee drinken en koekjes eten en elkaar inspireren.

Voor het praktijk gedeelte van de workshop vertrekken we richting mijn favoriete plekje in de Kennemerduinen voor een winterse familie fotoshoot. In Haarlem was er niets van te zien, dus toen we bij de duinen aankwamen was de rijp een grote verrassing. Aaaah, wat is het mooi! En wat een geluk dat we juist vandaag en juist nu mogen fotograferen. Ik heb één van mijn favoriete gezinnen, Mercedes met haar kindjes, gevraagd om naar Haarlem te komen zodat de deelnemers direct kunnen zien hoe ik mijn werkwijze zelf toepas in een volledige fotoshoot. Deze drie zijn zóóó leuk en zo lief samen! Het is nu al een van mijn favoriete sessies ooit en deze dag één van mijn favoriete dagen. Met een kop warme chocomel & een uurtje brandende vragen stellen in het Duincafé sluiten we de workshop af. Perfect <3

Deelnemen aan de volgende Gezinsfotografie Workshop?
De workshops in 2017 zijn vol. Schrijf je in voor de Happy Photographer nieuwsbrief om je straks als eerste te kunnen inschrijven voor de workshops in 2018. De inschrijvingen gaan rond november 2017 open. Wil je niet wachten tot 2018? Zorg dan dat je een compleet groepje van vier deelnemers bij elkaar hebt en mail mij voor het inplannen van een workshop speciaal voor jullie!

Winter familie fotoshoot in de Kennemerduinen bij Haarlem. Fotografie: Happy PhotographerWinter familie fotoshoot in de Kennemerduinen bij Haarlem. Fotografie: Happy PhotographerWinter familie fotoshoot in de Kennemerduinen bij Haarlem. Fotografie: Happy PhotographerWinter familie fotoshoot in de Kennemerduinen bij Haarlem. Fotografie: Happy PhotographerWinter familie fotoshoot in de Kennemerduinen bij Haarlem. Fotografie: Happy PhotographerWinter familie fotoshoot in de Kennemerduinen bij Haarlem. Fotografie: Happy PhotographerWinter familie fotoshoot in de Kennemerduinen bij Haarlem. Fotografie: Happy PhotographerWinter familie fotoshoot in de Kennemerduinen bij Haarlem. Fotografie: Happy PhotographerWinter familie fotoshoot in de Kennemerduinen bij Haarlem. Fotografie: Happy PhotographerWinter familie fotoshoot in de Kennemerduinen bij Haarlem. Fotografie: Happy PhotographerWinter familie fotoshoot in de Kennemerduinen bij Haarlem. Fotografie: Happy PhotographerWinter familie fotoshoot in de Kennemerduinen bij Haarlem. Fotografie: Happy PhotographerWinter familie fotoshoot in de Kennemerduinen bij Haarlem. Fotografie: Happy PhotographerWinter familie fotoshoot in de Kennemerduinen bij Haarlem. Fotografie: Happy PhotographerWinter familie fotoshoot in de Kennemerduinen bij Haarlem. Fotografie: Happy PhotographerWinter familie fotoshoot in de Kennemerduinen bij Haarlem. Fotografie: Happy PhotographerWinter familie fotoshoot in de Kennemerduinen bij Haarlem. Fotografie: Happy Photographer

 

let's connect on instagram