menuclose

Happy Photographer bestaat 5 jaar!

Happy Photographer bestaat 5 jaar!
Happy Photographer bestaat op 12 juli precies vijf jaar! En er is natuurlijk niets leuker dan samen feest vieren. Daarom mag je de komende maanden bij jouw fotoshoot of bruidsreportage een cadeautje uitkiezen. Van extra foto’s tot mooie fine art afdrukken en meer. Happy birthday lovelies!

Samen feest vieren. Om je te laten weten dat ik elke dag zo intens blij ben dat ik dit alweer vijf jaar mijn werk mag noemen, dat we samen mooie dingen mogen maken en dat ik dat absoluut niet zonder jou kan. Niet zonder mensen die in mij vertrouwen en enthousiast over mij zijn. Niet zonder mensen die denken ‘já, dit wil ik’ en op de ‘boek’ knop drukken. Niet zonder mensen die jaar in, jaar uit weer terug komen. Niet zonder al die gezinnen en stellen en lieve mensen die ik zie groeien en waar ik steeds een stukje van mag vast leggen. Happy Photographer bestaat 5 jaar en deze cadeautjesregen is helemaal voor jou!

Kies een cadeautje bij boeking van jouw fotosessie:

– 5 extra foto’s bij je sessie
– 5 Fine Art foto-afdrukken naar keuze (10x15cm)
– €5 tegoed voor in jouw eigen foto-webstore

Boek fotograaf Happy Photographer

(en laat in je mailtje weten welk cadeautje je wilt ontvangen)

Bruidsfotograaf en Portretfotograaf in Haarlem | Happy Photographer

Kies een cadeautje bij boeking van jullie bruidsreportage:

– 25 extra foto’s bij jullie bruidsreportage
– 25 Fine Art foto-afdrukken naar keuze (10x15cm)
– €50 korting op een loveshoot

Boek bruidsgesprek bij Happy Photographer

(en laat in jullie mailtje weten welk cadeautje jullie willen ontvangen)

Happy Photographer bestaat 5 jaar!

Bovenstaande aanbiedingen zijn geldig van 13 februari 2017 tot 12 juli 2017. De cadeautjes onder ‘fotosessie’ zijn geldig op de volgende pakketten: Portrait Collection, Love Collection, Family Collection en Complete Collection. Fotosessies dienen voor deze datum geboekt te zijn en plaats te vinden. De cadeautjes onder ‘bruidsreportage’ zijn geldig op de volgende pakketten: 6 uur, 8 uur, 10 uur en 12 uur. Bruidsreportages dienen voor deze datum geboekt te zijn, maar mogen ook later in 2017 plaats vinden.

Reactie

Je e-mailadres wordt nooit gedeeld of openbaar gemaakt. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

let's connect on instagram