menuclose

Het belang van een bruidsalbum

Bruidsalbum van bruidsfotograaf HappyPhotographer

Het is één van de meest gestelde vragen: “Waarom zouden wij voor een trouwalbum kiezen?”. Vaak zie je de toegevoegde waarde er niet van in of schrik je van de prijs. Maar ik geloof in bruidsalbums en vertel je in drie simpele punten waarom!

Een boek voor generaties

“If you don’t think photos are important, wait until they are all you have left”, sprak een wijze fotografe ooit. Op jullie bruiloft is iedereen waarvan jullie heel veel houden bij elkaar om te genieten van de liefde, jullie liefde. De dag is gevuld met ongedwongen momenten: de blikken die jullie elkaar stiekem toewerpen, de lachrimpels van jouw vader of de manier waarop jouw oma haar lippen krult als ze enthousiast is. Precies die momenten maken jullie wie jullie zijn, ze maken jullie verhaal uniek. Straks, heel veel jaar en heel veel rimpels later, zijn ze er niet meer. En dát is het belang van foto’s: nu zijn ze al belangrijk, maar straks zijn deze beelden onbetaalbaar.

Je kiest voor een hele goede bruidsfotograaf omdat je waarde hecht aan deze momenten, aan jullie liefde en dat het goed wordt vastgelegd. Een bruidsalbum is het eindproduct, een boek voor generaties, niet alleen voor jullie maar ook voor later en voor de mensen om jullie heen.

De risico’s van digitaal

“Maar we hebben de foto’s toch op USB?” Digitaal, het is niet meer weg te denken. Wiens computer staat niet vol foto’s van vakanties, verjaardagen en familie? Momenten waarop je intens genoot. Maar kijk je er nog naar? Ontwikkelingen gaan snel. Soms te snel. DVD’s zijn alweer uit en wie zegt dat de USB-stick over tien jaar nog bestaat? Straks als er weer een andere uitvinding is, kun je hem misschien niet eens meer kwijt in je computer. En dan ben ik nog niet eens begonnen over de kans dat je computer een keertje crasht en je back-up schijf het begeeft. Help! Ik krijg stiekem al een kleine hartverzakking bij het idee. Dat risico wil je met je bruidsfoto’s natuurlijk niet lopen.

De kracht van Print

De ervaring leert dat je jullie trouwfoto’s sneller en vaker bekijkt als ze in een trouwalbum zijn opgenomen. Waarom? Jullie verhaal spreekt als het is afgedrukt. Jullie foto’s zijn nog veel mooier en indrukwekkender in print dan op een scherm. Een stukje kunst, tastbaar en vol aandacht voor details, materialen en kwaliteit. Het maakt een bruidsalbum de perfecte manier om jullie liefde en verhaal te delen. Een prachtig, compleet overzicht dat jullie bruidsreportage helemaal af maakt. Gemaakt om een leven mee te gaan.

>> Meer weten? Lees alles over hét Happy Photographer bruidsalbum.

Bruidsalbum van bruidsfotograaf HappyPhotographerBruidsalbum van bruidsfotograaf HappyPhotographerBruidsalbum van bruidsfotograaf HappyPhotographerBruidsalbum van bruidsfotograaf HappyPhotographerBruidsalbum van bruidsfotograaf HappyPhotographerBruidsalbum van bruidsfotograaf HappyPhotographer

Bruidsfotograaf Melanie Caitlin op de foto in Haarlem

Op zoek naar een bruidsfotograaf?

"Ik ben Melanie, bruidsfotograaf en eigenaresse van Happy Photographer. Ik heb een voorliefde voor relaxte bruiloften met de focus op lekker eten, sfeer en samenzijn. Of het nu een classy feest in Amsterdam is, een hippe strandtent of een kas middenin een weiland: ik leg als bruidsfotograaf voor jullie ongezien de ongedwongen, echte momenten vast. Met extra focus op emoties & sfeer."

 

Happy Photographer is bruidsfotograaf in Haarlem e.o. Ben jij op zoek naar een bruidsfotograaf en wil je graag kennismaken? Neem dan contact op via de button hieronder.

x Melanie

let's connect on instagram