menuclose

Hoe kies je de perfecte fotolocatie?

Hoe kies je jouw fotolocatie? Foto: Happy Photographer

De locatie van jouw fotosessie bepaalt de sfeer van de foto’s en is daarom heel erg belangrijk. Van duinen en bossen tot de binnenstad. The sky is the limit! Hoe kies je de perfecte fotolocatie?

Ga eerst eens bij jezelf na wat je zelf mooi vindt. Waar ben je graag en voel je je op je gemak? Ik raad klanten geregeld aan om nog eens door mijn portfolio te bladeren. Je zult dan merken dat je sommige foto’s mooier vindt dan andere. Heel vaak heeft dat de maken met de achtergrond en de omgeving op de foto’s. De foto’s die jou het meeste aanspreken passen bij jou!

Hoe kies je jouw fotolocatie?

Een locatie kan echt voor spectaculaire foto’s zorgen! Als fotograaf word ik gelukkig van: een mooi bos met hoge naaldbomen waar je je in Canada waant, de duinen met al haar zachte kleuren en prachtige uitkijkpunten, de binnenstad van steden als Haarlem of Amsterdam: vól sfeer en warmte. Dit zijn plekken die ik tot op mijn duimpje ken, waar ik het licht kan dromen en weet dat sessies altijd slagen.

Hoe kies je jouw fotolocatie? Fotografie: Happy Photographer

Maar, er staat nog meer op mijn wensenlijstje: de kermis, op een bergtop in zweden of de glooiende heuvels van Italië. Tegen een wereldstad als New York, Parijs of Londen zeg ik ook zeker geen nee, hihi.

Welke locatie is jouw favoriet?

Hoe kies je jouw fotolocatie?

Bruidsfotograaf Melanie Caitlin op de foto in Haarlem

Op zoek naar een bruidsfotograaf?

"Ik ben Melanie, bruidsfotograaf en eigenaresse van Happy Photographer. Ik heb een voorliefde voor relaxte bruiloften met de focus op lekker eten, sfeer en samenzijn. Of het nu een classy feest in Amsterdam is, een hippe strandtent of een kas middenin een weiland: ik leg als bruidsfotograaf voor jullie ongezien de ongedwongen, echte momenten vast. Met extra focus op emoties & sfeer."

 

Happy Photographer is bruidsfotograaf in Haarlem e.o. Ben jij op zoek naar een bruidsfotograaf en wil je graag kennismaken? Neem dan contact op via de button hieronder.

x Melanie

let's connect on instagram