menuclose

In Foto’s: Roadtrippend door Italië!

Reisfotografie van Italië

Drie weken even helemaal niks. Geen mail, geen nieuws, geen Nederlandse regen. Happy Photographer is op vakantie!

En hoe. We roadtrippen door Italië: van de Dolomieten naar Toscane en terug. Gewapend met mijn best-friend-op-vakantie/compact camera (ik kan het toch niet helemaal laten!) documenteer ik alles wat ik zie. Een overzicht in foto’s.

Reisfotografie van ItaliëReisfotografie van ItaliëReisfotografie van ItaliëReisfotografie van ItaliëReisfotografie van ItaliëReisfotografie van ItaliëReisfotografie van ItaliëReisfotografie van ItaliëReisfotografie van ItaliëReisfotografie van ItaliëReisfotografie van ItaliëReisfotografie van ItaliëReisfotografie van ItaliëReisfotografie van ItaliëReisfotografie van ItaliëReisfotografie van ItaliëReisfotografie van Italië

Bruidsfotograaf Melanie Caitlin op de foto in Haarlem

Op zoek naar een bruidsfotograaf?

"Ik ben Melanie, bruidsfotograaf en eigenaresse van Happy Photographer. Ik heb een voorliefde voor relaxte bruiloften met de focus op lekker eten, sfeer en samenzijn. Of het nu een classy feest in Amsterdam is, een hippe strandtent of een kas middenin een weiland: ik leg als bruidsfotograaf voor jullie ongezien de ongedwongen, echte momenten vast. Met extra focus op emoties & sfeer."

 

Happy Photographer is bruidsfotograaf in Haarlem e.o. Ben jij op zoek naar een bruidsfotograaf en wil je graag kennismaken? Neem dan contact op via de button hieronder.

x Melanie

let's connect on instagram