Jaaroverzicht 2018

Fine Art Wedding Amsterdam. Bruidsfotograaf: Happy Photographer

Oh jongens, er is alweer een jaar voorbij. Mag ik even met een cliché gooien? Waar blijft de tijd?! Maar goed, 2018 is ten einde en dus is het weer tijd voor één van mijn favoriete blogs: het jaaroverzicht.

Ik vind het heerlijk om terug te kunnen kijken op een vol jaar omdat dit eigenlijk het enige moment is dat ik echt de tijd neem om stil te staan bij wat ik heb, wat ik nog wil en wat ik al bereikt heb. Het is goed om af en toe gewoon even ongegeneerd trots op jezelf te zijn. Want als jij het niet doet, wie dan wel, toch? ;-)

In 2018..

– Trouwde ik eindelijk zelf en wel met de allerliefste, fijnste man ooit! (Later meer daarover)
– Pakte ik de newborn fotografie weer op (want na mijn bevalling van vorig jaar, weet ik inmiddels hoe waardevol deze foto’s zijn)
– Werd ik in de Sluftervallei op Texel uitgenodigd voor één van mijn favoriete familiesessies tot nu toe
– Lanceerde ik de 6 Month Mentorship voor de ultieme begeleiding in jouw fotografie bedrijf
– Werd ik voor het derde jaar op rij finalist in de internationale Shoot & Share fotowedstrijd (uit 450.000 foto’s)
– Kwam ik erachter hoe moeeeeilijk het is om met een baby te werken (respect aan alle mama’s!)
– Revampte ik De Gezinsfotografie Workshop met nu extra veel aandacht voor fashion en stijl
– Werd ik door een Amerikaanse fotograaf gevraagd om in Amsterdam samen te werken aan een prachtige fine art fotoshoot

Plannen en doelen voor 2019
Super leuk allemaal, maar jeetje, wat heb ik mijn plek weer opnieuw moeten vinden dit jaar. Een kind krijgen is echt niet niks en waar ik de eerste maanden totaal geen zin had om te fotograferen (achteraf spijt van!), had ik er geen tijd voor toen ik eindelijk wél wilde. Werken met een baby is echt hard werken. Zeker met die van mij, want hij sliep maar twee keer een half uur per dag. Het zorgde ervoor dat ik echt weer even op zoek moest naar een nieuwe balans in mijn leven en mijn bedrijf en dat ging soms (of vaak, haha) gepaard met tranen. Nou ja, het is wat het is en vaak moet je even door dit soort dalen om jezelf weer beter te leren kennen en dat gaat voor mij ook op. Want wat is het heerlijk om die balans weer te hebben en nóg beter te weten waar ik voor sta en wat ik belangrijk vind! Mede ook dankzij twee hele fijne workshops die ik dit jaar zelf volgde: een mentorsessie en een groepsworkshop over marketing. Je stopt echt nooit met leren en het is zo verfrissend om met een open blik naar je bedrijf te blijven kijken.

Mijn grootste doel voor volgend jaar is om de balans te behouden. Van samen zijn, word ik het gelukkigst. Met onze kleine familie en liefste vrienden. Samen eten, samen stomme grapjes maken, samen bordspelletjes spelen en serieuze gesprekken voeren. Samen stilstaan bij wat we hebben en dat willen vangen: dat is waarom ik fotografeer. En dan verpakt in romantische beelden met een magazine gloss. Met extra liefde voor landgoederen en klassieke steden. Op naar veel van dat soort classy weddings en intieme portretsessies in 2019. En heel tof nieuws halverwege deze maand, maar dat blijft nog even geheim! ;-)

Mijn favoriete beelden van 2018
Jaaroverzicht 2018 van Happy PhotographerJaaroverzicht 2018 van Happy PhotographerJaaroverzicht 2018 van Happy PhotographerJaaroverzicht 2018 van Happy PhotographerJaaroverzicht 2018 van Happy PhotographerJaaroverzicht 2018 van Happy PhotographerJaaroverzicht 2018 van Happy PhotographerJaaroverzicht 2018 van Happy PhotographerJaaroverzicht 2018 van Happy PhotographerJaaroverzicht 2018 van Happy PhotographerJaaroverzicht 2018 van Happy PhotographerJaaroverzicht 2018 van Happy PhotographerJaaroverzicht 2018 van Happy PhotographerJaaroverzicht 2018 van Happy PhotographerJaaroverzicht 2018 van Happy PhotographerJaaroverzicht 2018 van Happy PhotographerJaaroverzicht 2018 van Happy PhotographerJaaroverzicht 2018 van Happy PhotographerJaaroverzicht 2018 van Happy PhotographerJaaroverzicht 2018 van Happy PhotographerJaaroverzicht 2018 van Happy PhotographerJaaroverzicht 2018 van Happy PhotographerJaaroverzicht 2018 van Happy PhotographerJaaroverzicht 2018 van Happy PhotographerJaaroverzicht 2018 van Happy PhotographerJaaroverzicht 2018 van Happy PhotographerJaaroverzicht 2018 van Happy PhotographerJaaroverzicht 2018 van Happy PhotographerJaaroverzicht 2018 van Happy PhotographerJaaroverzicht 2018 van Happy PhotographerJaaroverzicht 2018 van Happy PhotographerJaaroverzicht 2018 van Happy PhotographerJaaroverzicht 2018 van Happy Photographer

no comments
Reactie

Je e-mailadres wordt nooit gedeeld of openbaar gemaakt. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Menu Menu