menuclose

Kreta

Kreta, Griekenland

Eventjes lekker met z’n tweetjes weg naar het zonnetje. Misschien wel voor de laatste keer. Vieren dat we écht mama en papa worden. Op Kreta, Griekenland!

De laatste keer dat ik op een Grieks eiland was geweest is heel wat zomers geleden toen ik nog op de middelbare school zat. In de tussentijd kwam de crisis voorbij en was er de vluchtelingencrisis dus kozen we voor andere bestemmingen. Maar, tijdens onze zoektocht naar een fijn zonnig oord waar we écht even weg konden zijn, zonder al te ver te hoeven vliegen én zonder cultuurshock, kwamen we dit keer heel snel uit op Kreta. En we hebben het héérlijk gehad!

Met onze huurauto hebben we flinke porties van het eiland gezien. Onze aanraders? Vai Beach (van de Bounty reclame, uhuh, met het enige natuurlijke palmbomenbos in Europa), Balos Beach (mijn hémel wat een avontuurlijke klim door Grand Canyon achtige landschappen en haast een kilometer bergaf én op – maar zooo mooi!), het bergdorpje Mochos (we reden er per ongeluk doorheen, het leek wel een filmset van een Western), havenstad Chania en lekker winkelen in Heraklion!

Kijk je mee met onze vakantiefoto’s? Wie weet vang je nog een glimp van mijn groeiende baby bump ook ;-)

Kreta, GriekenlandKreta, GriekenlandBalos Beach op Kreta, GriekenlandVai Beach op Kreta, GriekenlandVai Beach op Kreta, GriekenlandVai Beach op Kreta, GriekenlandKreta, GriekenlandKreta, GriekenlandKreta, GriekenlandBalos Beach op Kreta, GriekenlandBalos Beach op Kreta, GriekenlandBalos Beach op Kreta, GriekenlandBalos Beach op Kreta, GriekenlandBalos Beach op Kreta, GriekenlandBalos Beach op Kreta, GriekenlandBalos Beach op Kreta, GriekenlandBalos Beach op Kreta, GriekenlandBalos Beach op Kreta, Griekenland

SaveSave

SaveSave

let's connect on instagram