menuclose

Landgoed Waterland failliet: voor alle bruidsparen

Landgoed Waterland, één van de mooie landgoederen in de omgeving van Haarlem en Amsterdam, is failliet. Wat een vreselijk nieuws. Zeker voor alle bruidsparen die nu halsoverkop hun dag moeten gaan omgooien. Voor jullie is dit bericht, want dit is natuurlijk een rampenscenario in de aanloop naar je droomdag.

En omdat je deze stress helemaal niet kan gebruiken en trouwen iets leuks moet zijn, bied ik mijn hulp graag aan. Om je te vertellen dat twee wérkelijk fantastische locaties in de omgeving jullie alle hulp wil bieden door hun locaties zonder locatiehuur aan te bieden. Neem dus gauw een kijkje bij Landgoed Groenendaal en Orangerie Elswout. Én omdat ik als bruidsfotograaf heel graag mijn steentje bijdraag.

Moet je halsoverkop ook op zoek naar een nieuwe bruidsfotograaf in Haarlem? Mail me dan! Dan ga ik met heel veel liefde voor jullie kijken wat ik kan doen. Want die mooie bruiloft zal er voor jullie hoe dan ook komen. <3

Landgoed Waterland failliet en nu een nieuwe bruidsfotograaf nodig?

Liefs,
Melanie

let's connect on instagram