menuclose

Loveshoot Haarlem // Alex & Sam

Loveshoot in het centrum van Haarlem. Fotografie: Happy Photographer

Het centrum van Haarlem, éindelijk een zonnetje en een net verloofd koppel. Wauwie! Dit was een hele fijne loveshoot.

Sam en Alex komen oorspronkelijk uit Engeland en wonen hier nu 3 jaar. Toen ze zochten naar mooie steden om te wonen kwamen ze op Haarlem uit. Hun favoriete stukje stad is de Vijfhoek en het toeval wil dat ik het volledig met ze eens ben! Daarom staan we, na twee keer afzeggen vanwege regen, nu met 30 graden precies hier.

In het begin zijn ze een tikkeltje verlegen voor de camera, maar dat verdwijnt al snel als ze lekker samen kunnen focussen op hun liefde. Het is onwijs mooi om te zien! <3

// ENGLISH BELOW //

 
A newly engaged couple, the centre of Haarlem and a sun that has finally decided to play summer. This loveshoot was perfect.

Sam and Alex are originally from England and moved here about three years ago. On the hunt for great places to live, they found Haarlem. Their favorite part of town is the Vijfhoek and I happen to agree with them completely! That’s why, after having to postpone twice due to rain, we are exactly there today – 30 degrees and all.

The couple starts out a bit camera shy, but that quickly disappears when they get to focus on the love they share. What a wonderful sight to see!


Loveshoot in het centrum van Haarlem. Fotografie: Happy PhotographerLoveshoot in het centrum van Haarlem. Fotografie: Happy PhotographerLoveshoot in het centrum van Haarlem. Fotografie: Happy PhotographerLoveshoot in het centrum van Haarlem. Fotografie: Happy PhotographerLoveshoot in het centrum van Haarlem. Fotografie: Happy PhotographerLoveshoot in het centrum van Haarlem. Fotografie: Happy PhotographerLoveshoot in het centrum van Haarlem. Fotografie: Happy PhotographerLoveshoot in het centrum van Haarlem. Fotografie: Happy PhotographerLoveshoot in het centrum van Haarlem. Fotografie: Happy PhotographerLoveshoot in het centrum van Haarlem. Fotografie: Happy Photographer
Bruidsfotograaf Melanie Caitlin op de foto in Haarlem

Op zoek naar een bruidsfotograaf?

"Ik ben Melanie, bruidsfotograaf en eigenaresse van Happy Photographer. Ik heb een voorliefde voor relaxte bruiloften met de focus op lekker eten, sfeer en samenzijn. Of het nu een classy feest in Amsterdam is, een hippe strandtent of een kas middenin een weiland: ik leg als bruidsfotograaf voor jullie ongezien de ongedwongen, echte momenten vast. Met extra focus op emoties & sfeer."

 

Happy Photographer is bruidsfotograaf in Haarlem e.o. Ben jij op zoek naar een bruidsfotograaf en wil je graag kennismaken? Neem dan contact op via de button hieronder.

x Melanie

let's connect on instagram