menuclose

Newborn fotoshoot in Haarlem // Hugo

Newborn baby tijdens een fotoshoot thuis

Toen ik hoorde dat Hugo, Hugo heette was deze fotoshoot al meteen een succes. Ik ben natuurlijk een beetje bevooroordeeld want mijn eigen zoon heet ook Hugo. Het is gewoon de allermooiste jongensnaam. Dus dat hadden Malou, Wijnand en ik al gemeen. ;-)

Hugo is zo’n geschenk voor deze twee lieve mensen en precies die liefde voor hun kindje spatte er zo vanaf. En dat terwijl het ook best heftig is als je net bevallen bent en nog onwijs aan het wennen bent aan de hele nieuwe situatie. Een baby verandert gewoon een hele hoop en in het begin kun je je alleen maar laten meevoeren. Gewoon op die sneltrein stappen en gáán. Ik vind het iedere keer weer mega inspirerend om te zien hoe ouders dat van nature doen en denk dan weer terug aan onze eigen newborn tijd. Het is zó speciaal om het vast te leggen. Ik kijk nog geregeld naar die eerste foto’s. Het blijft mooi.

Oh en Hugo zelf, die had er eigenlijk niets van. Die heeft vooral lekker veel geslapen, af en toe gedronken en gegaapt. Helemaal prima, haha!

Zwart-wit foto tijdens newborn fotoshoot in HaarlemClose-up van newborn baby tijdens fotoshootMoeder met newborn baby tijdens fotoshoot in HaarlemNewborn baby bij moederBabykamerBabykamerNewborn fotoshoot van gapende baby in HaarlemNewborn baby in Haarlem

let's connect on instagram