menuclose

Newborn fotoshoot van baby Cato

Foto gemaakt door newborn fotograaf in Hoofddorp

Nog geen jaar geleden stond ik als bruidsfotograaf op de bruiloft van Jessica en Marthijn en nu mag ik de newborn fotoshoot van hun lieve dochtertje Cato fotograferen. Zo bijzonder dat ik ook deze stap in hun leven mag vastleggen!

Sowieso hebben wij elkaar het afgelopen jaar heel goed leren kennen. Het klikte meteen onwijs tussen ons (belangrijk bij je bruidsfotograaf!) en Jessica volgde tot aan haar zwangerschapsverlof een mentortraject bij mijn andere bedrijf, Happy Hazy, om meer te leren over fotografie en het opzetten van een eigen bedrijf. In die maanden hebben we naast hard werken ook vooral heel veel thee gedronken, chocolade gegeten en gekletst over de zwangerschap en de baby, haha.

Die laatste weken waren voor Jessica best vreemd en soms ook spannend want het Coronavirus zorgde natuurlijk voor allerlei onverwachte wendingen. Het is de reden dat ik hier pas nu sta, een maand nadat Cato geboren is. De eerste vijf weken werd bezoek immers afgeraden. Aan alle kanten een bijzondere fotosessie: vanwege de extra voorkennis over dit stel ;-), vanwege het coronavirus en het fotograferen met een mondkapje, maar vooral omdat dit weer mijn eerste fotoshoot was na maanden gedwongen stilstand. Zo leuk om weer aan de slag te zijn. Fijn, fijn!

Newbornfotoshoot thuisVoetjes van een baby tijdens een newborn fotoshoot in HoofddorpBaby tijdens newborn fotografie in HoofddorpVader met babyVader houdt baby vastMoeder houdt haar baby vastMoeder knuffelt met babyFoto van baby gemaakt door een newborn fotograaf in HoofddorpJong gezin poseert met newborn babyBaby ontspantBaby tijdens haar newborn fotoshoot in HoofddorpMoeder zit met babyBaby gaaptBaby kijkt in de camera

Wil jij ook een newborn fotoshoot voor jullie kindje? Check dan de mogelijkheden voor een newborn fotoshoot in Hoofddorp of de omgeving Haarlem, Amsterdam en Leiden.

Bruidsfotograaf Melanie Caitlin op de foto in Haarlem

Op zoek naar een bruidsfotograaf?

"Ik ben Melanie, bruidsfotograaf en eigenaresse van Happy Photographer. Ik heb een voorliefde voor relaxte bruiloften met de focus op lekker eten, sfeer en samenzijn. Of het nu een classy feest in Amsterdam is, een hippe strandtent of een kas middenin een weiland: ik leg als bruidsfotograaf voor jullie ongezien de ongedwongen, echte momenten vast. Met extra focus op emoties & sfeer."

 

Happy Photographer is bruidsfotograaf in Haarlem e.o. Ben jij op zoek naar een bruidsfotograaf en wil je graag kennismaken? Neem dan contact op via de button hieronder.

x Melanie

let's connect on instagram