menuclose

Newborn fotoshoot van baby Cato

Foto gemaakt door newborn fotograaf in Hoofddorp

Nog geen jaar geleden stond ik als bruidsfotograaf op de bruiloft van Jessica en Marthijn en nu mag ik de newborn fotoshoot van hun lieve dochtertje Cato fotograferen. Zo bijzonder dat ik ook deze stap in hun leven mag vastleggen!

Sowieso hebben wij elkaar het afgelopen jaar heel goed leren kennen. Het klikte meteen onwijs tussen ons (belangrijk bij je bruidsfotograaf!) en Jessica volgde tot aan haar zwangerschapsverlof een mentortraject bij mijn andere bedrijf, Happy Hazy, om meer te leren over fotografie en het opzetten van een eigen bedrijf. In die maanden hebben we naast hard werken ook vooral heel veel thee gedronken, chocolade gegeten en gekletst over de zwangerschap en de baby, haha.

Die laatste weken waren voor Jessica best vreemd en soms ook spannend want het Coronavirus zorgde natuurlijk voor allerlei onverwachte wendingen. Het is de reden dat ik hier pas nu sta, een maand nadat Cato geboren is. De eerste vijf weken werd bezoek immers afgeraden. Aan alle kanten een bijzondere fotosessie: vanwege de extra voorkennis over dit stel ;-), vanwege het coronavirus en het fotograferen met een mondkapje, maar vooral omdat dit weer mijn eerste fotoshoot was na maanden gedwongen stilstand. Zo leuk om weer aan de slag te zijn. Fijn, fijn!

Newbornfotoshoot thuisVoetjes van een baby tijdens een newborn fotoshoot in HoofddorpBaby tijdens newborn fotografie in HoofddorpVader met babyVader houdt baby vastMoeder houdt haar baby vastMoeder knuffelt met babyFoto van baby gemaakt door een newborn fotograaf in HoofddorpJong gezin poseert met newborn babyBaby ontspantBaby tijdens haar newborn fotoshoot in HoofddorpMoeder zit met babyBaby gaaptBaby kijkt in de camera

Wil jij ook een newborn fotoshoot voor jullie kindje? Check dan de mogelijkheden voor een newborn fotoshoot in Hoofddorp of de omgeving Haarlem, Amsterdam en Leiden.

let's connect on instagram