menuclose

Nieuwe nubuk bruidsalbums (so pretty!)

Nieuwe nubuk bruidsalbums bij Happy Photographer

Oh, jongens. Mag ik even heel hard schreeuwen hoe móói ik de nieuwe bruidsalbums vind? Vanaf nu gaat Happy Photographer deze nubuk boeken leveren, compleet met jullie namen of trouwdatum in goudfolie en werkelijk prachtige bewaardoos.

Eens in de zoveel tijd shop ik weer even naar andere leveranciers. Wat doet de markt? Wie maakt op dit moment de mooiste boeken? Zijn er leveranciers van wie ik meteen héél enthousiast word? De keuze is dit keer dus gevallen op deze prachtige nubuk exemplaren. Ze zijn super zacht (denk suede) en mega sophisticated. Voor dit voorbeeld boek heb ik gekozen voor een lichte grijs/beige tint in combinatie met goudfolie. De bewaardoos is perfect op maat gemaakt en bijna een tweede boek. Echt, ik ben geloof ik in al die jaren en bij al die leveranciers nog nooit zo blij geweest! Alles is mooi aan deze albums.

Dus eh, heb je Happy Photographer geboekt, wil je in plaats van het kleine cadeau album een groot album en vind je deze Nubuk boeken ook to die for? Informeer dan even naar de mogelijkheden! Haast alles is te customizen aan deze albums; van de kleur van de cover, de bewaardoos en het lint tot de kleur van de gravering en zelfs de ‘book lining’ aan de binnenkant van jullie album. Zó mooi!

Nieuwe nubuk bruidsalbums bij Happy PhotographerNieuwe nubuk bruidsalbums bij Happy PhotographerNieuwe nubuk bruidsalbums bij Happy PhotographerNieuwe nubuk bruidsalbums bij Happy PhotographerNieuwe nubuk bruidsalbums bij Happy PhotographerNieuwe nubuk bruidsalbums bij Happy PhotographerNieuwe nubuk bruidsalbums bij Happy PhotographerNieuwe nubuk bruidsalbums bij Happy Photographer

let's connect on instagram