menuclose

Portretfotografie Vijfhoek Haarlem // Ilse

Vijfhoek, Haarlem. Fotografie: Happy Photographer

Ilse passeert straks een bepaalde magische leeftijdsgrens ;-) en wilde zichzelf graag een keer écht mooi laten vastleggen. En daarom zijn we vandaag in de Vijfhoek – het mooiste stukje Haarlem!

Het is februari, maar door de zachte winter zijn de struiken lekker groen en staan sommige bomen alweer in bloei. Het is ondanks de wind heerlijk vertoeven. Ilse heeft voor de gelegenheid een prachtige groengrijze jas aangetrokken waar ik meteen verliefd op word. Hij waait lekker mee met de wind en zorgt voor veel energie in de foto’s. Het is knus en sfeervol, de huisjes mooi en Ilse vrolijk. Wat een ontzettend fijne zaterdag ochtend.

En dus, een kleine preview:


Vijfhoek, Haarlem. Fotografie: Happy PhotographerVijfhoek, Haarlem. Fotografie: Happy PhotographerVijfhoek, Haarlem. Fotografie: Happy PhotographerVijfhoek, Haarlem. Fotografie: Happy PhotographerVijfhoek, Haarlem. Fotografie: Happy Photographer
Bruidsfotograaf Melanie Caitlin op de foto in Haarlem

Op zoek naar een bruidsfotograaf?

"Ik ben Melanie, bruidsfotograaf en eigenaresse van Happy Photographer. Ik heb een voorliefde voor relaxte bruiloften met de focus op lekker eten, sfeer en samenzijn. Of het nu een classy feest in Amsterdam is, een hippe strandtent of een kas middenin een weiland: ik leg als bruidsfotograaf voor jullie ongezien de ongedwongen, echte momenten vast. Met extra focus op emoties & sfeer."

 

Happy Photographer is bruidsfotograaf in Haarlem e.o. Ben jij op zoek naar een bruidsfotograaf en wil je graag kennismaken? Neem dan contact op via de button hieronder.

x Melanie

let's connect on instagram