menuclose

Wedding Website & Trouwbeurzen

Bruidsbeurzen en wat we ervan vonden | Happy Photographer
I said yes to the dress: écht, dit keer. En verder: waarom we een trouw-website voor onze gasten maken en ons bezoek aan twee trouwbeurzen & wat we ervan vonden. Happy Photographer Gaat Trouwen continues.

Ja, ja, jaaaa! Nu kan ik het echt van de daken afschreeuwen en dat doe ik dus ook geregeld: ik heb een trouwjurk gekocht! En tegelijkertijd is het ook mega frustrerend dat dat alles is wat ik erover kan zeggen. ;-) Het liefst zou ik iedereen de foto’s laten zien, hihi. Wat ben ik trouwens blij dat er foto’s gemaakt zijn. Ze hebben me enorm geholpen met het maken van de uiteindelijke keuze en nu, een maand na de aankoop, bekijk ik ze nog steeds elke dag. Hij is zó mooi jongens!

Wedding Website

Een wedding website; wij vinden het de vondst van de eeuw! Gewoon, om onze gasten alles te kunnen vertellen wat straks niet op de trouwkaart past én om alvast te laten zien wat de sfeer van onze dag wordt. Van wat we hopen voor de dag en wat ons thema is (kerst – maar wel classy!) tot in welke kleuren we de dag gaan aankleden (een rustig kleurenpallet: grijs, wit, nude, grijzig groen en een hintje goud) en hoeveel nachtjes we nog moeten slapen: 634 (oh my god!).

Verder staat de volledige dagplanning incl. tijden online zodat onze gasten van tevoren alvast kunnen zien hoe de dag gaat verlopen en andere praktische informatie zoals parkeergelegenheid, de e-mailadressen van onze ceremoniemeesters en hoteltips in de buurt. Omdat we mega blij zijn met alle leveranciers die we geboekt hebben, delen we ook een lijstje met linkjes naar hun websites.

Zo’n wedding website is echt hartstikke fijn en ik vind het stiekem heerlijk om ‘m helemaal mooi te maken. Wij gebruiken de gratis tool van The Knot. Je kunt er kiezen uit eindeloos veel verschillende templates en die vervolgens helemaal customizen. Heerlijk!

Engaged en de Love & Marriage trouwbeurs

Jep. Trouwbeurzen. We konden het toch niet laten om ze even te bezoeken. Om ons écht even bruidspaar te voelen en ook om toffe bedrijfjes te vinden die we misschien zelf op internet over het hoofd hadden gezien. Vooral voor de kleinere dingen zoals trouwkaarten en cadeautjes voor onze gasten hoopten we te slagen. In februari reisden we daarom helemaal vanuit Haarlem naar Rotterdam voor Engaged – een kleine beurs met vooral hele hippe leveranciers en veel aandacht voor styling – en afgelopen weekend was ik samen met mijn moeder en mijn allerliefste vriendinnetje Jaleesa bij Love & Marriage in Utrecht.

Die laatste beurs is vooral fijn vanwege de grootte: er staan meer dan 100 leveranciers. Het duurde voor ons drie uur om er doorheen te wandelen en overal even te spieken. Mijn favoriete kraampjes? Weddingdeco.nl (alle decoratie voor je bruiloft) en TaartTopper Studio (hele mooie taarttoppers). Ook leuk: alle folders, gratis magazines en foto’s uit de photobooths! Minder: op de beurzen staat veel van hetzelfde. We verdronken bijna in de ringen stands, bakkerijen en fotografen. Als je dus al veel geboekt hebt, zoals wij, moet je je even afvragen of het het nog waard is om te gaan. Ik vond in ieder geval dat ik beide beurzen één keer gezien moest hebben. Je bent bruid of je bent het niet, natuurlijk. ;-)

let's connect on instagram