menuclose

Winter bruiloft op Buitenplaats Amerongen

Winter bruiloft op Buitenplaats Amerongen door Utrechtse bruidsfotograaf

Als bruidsfotograaf kun je in Utrecht op zoveel mooie plekken terecht, maar Buitenplaats Amerongen blijft één van mijn favorieten. En als het dan ook nog een winter bruiloft is, kun je deze bruidsfotograaf niet gelukkiger maken!

Winter bruiloft

Kerstbomen, een zacht zonnetje, kaarsen, warme chocomel, vuurkorven en een bontje voor bij de jurk: the works! Hanna en Arnoud hebben hun trouwdag tot in de puntjes geregeld. Van de ochtend in Woerden bij het prachtige huis van de ouders van Hanna tot Buitenplaats Amerongen even verderop. Op het landgoed hoppen we van de rozentuin naar de Oranjerie en het Poortgebouw en weer terug. Alles is hier zo mooi!! Na een heerlijke ceremonie vol gelach, wordt de taart aangesneden, waarop de groepsfoto’s volgen. Het zonnetje is al aan het zakken en op de oprijlaan valt het mooiste licht dat ik ooit gezien heb. We maken ongedwongen, spontane foto’s van het bruidspaar met hun familie en vrienden en gaan direct door naar het diner op de zolder van het Poortgebouw. Na het diner, als het al lang en breed donker is, vertrekken Hanna & Arnoud met hun daggasten naar de Andrieskerk om daar kerkelijk hun huwelijk te laten bezegelen.

Wauw, wauw, wauw. Blij dat ik hierbij mocht zijn! <3

Bruidsfoto van een bruidspaar bij Buitenplaats Amerongen in Utrecht, gemaakt door Happy PhotographerBruidsreportage bij Buitenplaats AmerongenOngedwongen bruidsfotografie bij Buitenplaats Amerongen in UtrechtOngedwongen bruidsfotografie bij Buitenplaats Amerongen in UtrechtDe Oranjerie op Buitenplaats AmerongenBruiloft in de Oranjerie op Buitenplaats AmerongenBruidsfotograaf in Utrecht maakt ongedwongen foto tijdens trouwceremonieDiner in het Poortgebouw op Buitenplaats AmerongenHuwelijk in de Andrieskerk in AmerongenBruidsfotograaf in Utrecht maakt bruidsreportage in Amerongen

Meer bruidsreportages die je misschien tof vindt om te bekijken:
Bruiloft op Buitenplaats Beeckestijn
Classy expat bruiloft in het centrum van Amsterdam
Bruiloft bij Kasteel de Hooge Vuursche in Baarn

let's connect on instagram