menuclose

Zusjes & Modellen sessie

Zussen & modellen fotoshoot in Haarlem. Fotografie: Happy Photographer

Ik heb echt een soft spot voor mooie, simpele portretten en heel veel liefde. Dus je begrijpt dat ik stond te springen toen ik zusjes Hannah en Josephine voor mijn lens kreeg!

Josephine kreeg deze sessie voor haar 14e verjaardag en nam haar oudere zus mee. Het is zo leuk om te zien hoe close deze twee zijn. Ongekend eigenlijk. Zonder moeite storten ze zich op de sessie en het poseren, komen er innerlijke modellen naar boven en vertellen ze elkaar waar ze het meest trots op zijn. En dat allemaal op één van mijn favoriete plekjes in de duinen op de enige droge dag die we deze week mochten krijgen. Zo leuk als dingen samen komen!

Een kleine preview. <3

Zussen & modellen fotoshoot in Haarlem. Fotografie: Happy PhotographerZussen & modellen fotoshoot in Haarlem. Fotografie: Happy PhotographerZussen & modellen fotoshoot in Haarlem. Fotografie: Happy PhotographerZussen & modellen fotoshoot in Haarlem. Fotografie: Happy PhotographerZussen & modellen fotoshoot in Haarlem. Fotografie: Happy PhotographerZussen & modellen fotoshoot in Haarlem. Fotografie: Happy PhotographerZussen & modellen fotoshoot in Haarlem. Fotografie: Happy PhotographerZussen & modellen fotoshoot in Haarlem. Fotografie: Happy PhotographerZussen & modellen fotoshoot in Haarlem. Fotografie: Happy Photographer

Bruidsfotograaf Melanie Caitlin op de foto in Haarlem

Op zoek naar een bruidsfotograaf?

"Ik ben Melanie, bruidsfotograaf en eigenaresse van Happy Photographer. Ik heb een voorliefde voor relaxte bruiloften met de focus op lekker eten, sfeer en samenzijn. Of het nu een classy feest in Amsterdam is, een hippe strandtent of een kas middenin een weiland: ik leg als bruidsfotograaf voor jullie ongezien de ongedwongen, echte momenten vast. Met extra focus op emoties & sfeer."

 

Happy Photographer is bruidsfotograaf in Haarlem e.o. Ben jij op zoek naar een bruidsfotograaf en wil je graag kennismaken? Neem dan contact op via de button hieronder.

x Melanie

let's connect on instagram