Jullie huwelijk nog jarenlang op een stijlvolle manier herbeleven. Een bruidsalbum is het perfecte, tastbare eindproduct van jullie dag. De mooiste manier om jullie liefde en verhaal te delen: met iedereen om jullie heen én met de volgende generaties.

Bij jullie Happy Photographer bruidsreportage ontvang je standaard een klein fine art bruidsalbum. Het kleine bruidsalbum is vierkant en meet 15x15cm. Het boek bevat 24 stevige, layflat pagina's en een linnen cover in een kleur naar keuze. De foto's in dit kleine cadeau album kies ik. 

Willen jullie zelf een compleet album samenstellen? Upgrade dan naar het Luxe Album. Jullie bruidsalbum is dan groter: 25x25cm en heeft 40 in plaats van layflat pagina's. Jullie kiezen de foto's voor het album zelf en in de nubuk cover - in een kleur naar keuze - staan jullie namen gegraveerd (bijvoorbeeld in zilver- of goudfolie). De layflat techniek zorgen ervoor dat de pagina’s bij openslaan mooi plat blijven liggen. Om jullie foto’s op een mooie manier te kunnen bewaren, ontvangen jullie bij het Luxe Album een op tailor-made box.

Tegelijkertijd met jullie fotoreportage ontvangen jullie ook de eerste PDF versie van jullie Luxe Album. Jullie zijn vervolgens in de gelegenheid om foto's te wisselen en extra pagina's aan het album toe te voegen. Een extra spread (twee pagina's) kost €25. Pas als jullie helemaal happy zijn, gaat het album naar de drukker. Vanaf dit moment is de levertijd van jullie bruidsalbum maximaal 6 weken.

Het is mogelijk van jullie album ook een kleinere, identieke versie te bestellen om cadeau te doen aan jullie ouders of grootouders. Dit ouderalbum is vierkant en meet 15x15cm met een linnen cover in een kleur naar keuze. 

Upgrade naar Luxe Album: €379
Ouderalbum: €99 per stuk of €179 voor twee

Voorbeeldalbum op de foto's: kleurcode NK-805

Indien het album verzonden moet worden, bedragen de verzendkosten €8.60. Het album wordt dan aangetekend verzonden met de pakketdienst van PostNL. De gemiddelde levertijd is twee werkdagen. Natuurlijk ontvangen jullie ook een Track en Trace code om jullie album te kunnen volgen op z’n weg naar jullie voordeur!