menuclose

Bruidsalbum

Bij jullie bruidsreportage ontvang je een prachtig klein bruidsalbum cadeau. Dit album is 15 x 15 cm en over 24 bladzijden gevuld met foto’s van de fotoshoot op jullie trouwdag. Willen jullie graag zelf een bruidsalbum van de hele dag samenstellen? Dan is daar de upgrade naar het Heirloom Album.

Het Heirloom Album is 25 x 25 cm, met minimaal 30 pagina’s en is beschikbaar in zeven coverkleuren: van linnen tot leer en zelfs suède. Op de voorkant van jullie boek worden jullie namen of trouwdatum gegraveerd. Dat kan bijvoorbeeld in goud- of zilverfolie. Daarnaast ontvangen jullie een op maat gemaakte bewaarbox om jullie album veilig in op te bergen.

Kies je voor het Heirloom Album dan begin ik direct na het opleveren van jullie bruidsreportage met de opmaak van jullie trouwalbum. Ik maak het album compleet op, in z’n meest perfecte versie: van begin tot eind met alle momenten van jullie dag erin verwerkt. Soms betekent dat dat er meer dan de standaard 30 pagina’s worden opgenomen. Voorafgaand aan de Skype sessie ontvangen jullie van mij het ontwerp en de prijs van het album zoals het opgemaakt is. In de sessie kijken we samen live naar de pagina’s en is er alle gelegenheid om aanpassingen te maken of pagina’s te schrappen. Dat betekent dat jullie album aan het eind van ons gesprek af is en direct besteld kan worden. De levertijd is vanaf dat moment maximaal 6 weken.

Altijd inbegrepen

> 25 x 25 cm Album
> Prachtige bewaarbox
> 30 layflat pagina’s
> Cover in suede, leer of linnen
> Gravering
> Skype sessie (1 uur) voor de opmaak

Vanafprijs: €599

Perfect cadeau voor jullie (groot)ouders:


Bestel een mini versie van jullie bruidsalbum voor jullie ouders of grootouders! Om hen te bedanken voor alle hulp en steun tijdens jullie bruiloft of gewoon als mooi aandenken dat nog jaren zal meegaan. Ouderalbums zijn aan de binnenkant helemaal gelijk aan jullie album, 15 x 15cm groot en hebben een linnen cover. Per twee stuks te bestellen - vraag naar de mogelijkheden.

let's connect on instagram