Bij jullie bruidsreportage ontvang je een prachtig klein fine art foto album cadeau. Dit album is 15 x 15 cm en over 12 bladzijden gevuld met foto's van de fotoshoot op jullie trouwdag. Wil je graag een bruidsalbum van de hele dag samenstellen? Dan is daar het Heirloom Album: de perfecte manier om jullie bruiloft voor altijd te bewaren.

Het Heirloom Album is 25 x 25 cm, met minimaal 30 pagina's en is beschikbaar in zeven prachtige coverkleuren. Op de voorkant van jullie boek worden jullie namen of trouwdatum gegraveerd. Dat kan in het materiaal van de gekozen cover of in goud- of zilverfolie. Daarnaast ontvangen jullie een op maat gemaakte box om jullie album veilig in op te bergen.

Direct na het opleveren van jullie bruidsreportage begin ik met de opmaak van jullie trouwalbum. Ik maak het album compleet op, in z'n meest perfecte versie: van begin tot eind met alle prachtige momenten van jullie dag erin verwerkt. Soms betekent dat dat er meer dan de standaard 30 pagina's worden opgenomen. Voorafgaand aan de Skype sessie ontvangen jullie van mij het ontwerp en de prijs van het album zoals het opgemaakt is. In de sessie kijken we samen live naar de pagina's en is er alle gelegenheid om aanpassingen te maken of pagina's te schrappen. Dat betekent dat jullie album aan het eind van ons gesprek af is en direct besteld kan worden. De levertijd is vanaf dat moment maximaal 6 weken.


A L T I J D I N B E G R E P E N

> 25 x 25 cm Album
> Prachtige bewaarbox
> 30 layflat pagina's
> Prachtige cover: nubuck, leer of linnen
> Gravering in goud- of zilverfolie
> Skype sessie (1 uur) voor de opmaak

Vanafprijs: €599 

Denk ook eens aan..


Een prachtig album voor jullie ouders

Een waardevol cadeau voor jullie ouders om hen te bedanken voor alle hulp en steun tijdens jullie bruiloft of een fijn aandenken voor jullie grootouders. Het is mogelijk om van jullie eigen trouwalbum ook kleinere, identieke versies te bestellen om cadeau te doen. Deze parent albums zijn aan de binnenkant helemaal gelijk aan jullie album en hebben een linnen cover. Parent Albums zijn per twee stuks te bestellen. Vraag naar de mogelijkheden.

Menu Menu