Zachte foto's, de mooiste landgoederen, fine art details en bruidsparen die vol overgave samen de liefde vieren. Wil jij ook dit soort bruiloften fotograferen? In The Wedding Workshop neem ik je mee in mijn bedrijf en deel ik álles over mijn werkwijze!

We behandelen:
– Hoe ik het doe en hoe ik ben begonnen: mijn werkwijze, baby!
- Hoe je ervaring op doet & de juiste klanten aantrekt
– Behind The Scenes Tips & Tricks
– Véél lijstjes: van mijn favo apparatuur tot een kennismakingschecklist, de meest gemaakte fouten én oplossingen en nog veel meer
– Hoe je omgaat met 'moeilijke bruiloften'
– We schieten portfolio materiaal: een gestijld bruidspaar op een prachtig estate met de mooiste fine art details van de beste leveranciers zoals Sugarlips Cakes, The Bridal Blush en Lin McQueen Kalligrafie. 

Theorie & Praktijk

The Wedding Workshop duurt een volledige dag en vindt plaats op één van mijn favoriete trouwlocaties: Villa Clementine. We beginnen de dag met een uitgebreid theoriegedeelte waarin we alles bespreken over bruidsfotografie. Je bent vrij om al je vragen te stellen: ik deel tijdens de workshop al mijn tips en tricks. We breken de dag op met een fijne lunch en gaan daarna door naar het praktijkgedeelte. We doen een fine art styled shoot waarbij ik je laat zien hoe ik bruidsparen begeleid en er is natuurlijk volop mogelijkheid om ook zelf te fotograferen. Naast het bruidspaar is er decoratie aanwezig voor de mooiste detailfoto's en fijne flatlays. Met lekkers van Sugarlips Cakes, styling door The Bridal Blush en kalligrafie door Lin McQueen!

Informatie

Investering: €395 excl. btw
Aantal deelnemers: maximaal 12
Locatie: Villa Clementine, Purmerend
Tijd: 10.00 – 17.00
Datum: Zaterdag 23 februari 2019 Als eerste op de hoogte zijn van de nieuwe datum? Mail me!

Inclusief heerlijke lunch, drankjes en snacks.

Menu Menu