De Ferros

Ciao! Wij zijn Nico en Vinx, partners in werk en in het leven. We zijn trouwfotografen. Na meer dan tien jaar in de reclamewereld te hebben gewerkt als Art Director (Vinx) en copywriter (Nico), besloten we naar ons hart te luisteren door precies te doen waar we altijd van hebben gehouden, fotografie.

Hoewel de basis van ADV esthetiek en verhalen vertellen is, vonden we onszelf meer vervuld door liefdesverhalen over de hele wereld vast te leggen! Verbonden zijn met mensen is onze belangrijkste bron van inspiratie – we kwamen erachter dat we niet zonder relaties kunnen leven, omdat ze echt de wereld voor ons betekenen. Daarom voelen we ons zo dankbaar dat we op dit gebied kunnen werken!

We proberen onze apparatuur zo eenvoudig en licht mogelijk te houden (in onze Vinta-tassen – ze zijn zo schattig en comfortabel!) zodat we gemakkelijk met onze koppels kunnen wandelen en wandelen!

We gebruiken een paar Canon 5D Mark III elk. Wat we het leukst vinden aan deze camera is het kleurenpalet, dat we onverslaanbaar vinden, vooral als het gaat om huidtinten!

Lenzen:

Canon 35mm f/1.4

Canon 50mm f/1.2

Canon 85mm f/1.2

We fotograferen met voornamelijk prime lenzen: Canon 35mm f/1.4, Canon 50mm f/1.2, en 2 Canon 85mm f/1.2.

De 50mm is onze go-to lens, want het is verbazingwekkend hoe je intieme maar dramatische foto’s kunt maken. De gekke schoonheid ervan hangt af van hoe je je onderwerp van de rest kunt scheiden. Niet te vergeten de unieke bokeh.

De 35mm is DE lens. Het stelt ons in staat om zoveel verschillende situaties vast te leggen. Met een ongelooflijke groothoek kan hij bijna alles. We houden van deze lens en het was een van de eerste die we ooit kochten. De ongelooflijk snelle focus maakt het een absolute must have.

We hebben twee van de 85mm omdat we ze allebei gebruiken omdat we ze echt leuk vinden! Het is niet alleen geweldig voor portretten, dit is ook een echt veelzijdige prime-lens die een uitstekende beeldkwaliteit levert, zelfs wanneer je uit de hand fotografeert bij zeer weinig licht. Snelle en nauwkeurige scherpstelling en de kleurzuiverheid maken de 85mm een prachtige lens.

Diverse versnelling:

Holdfast Money Maker

La Sportiva Gore-Tex

De Holdfast Money Maker is een absolute redder in nood! Mensen lijken ons altijd te vragen waar we ze hebben gekocht vanwege hoe stijlvol ze zijn!

Onze La Sportiva Gore-Tex schoenen zijn ook een must als je in de Schotse Hooglanden bent – het zijn misschien niet de meest trendy schoenen, maar we gaan nooit zonder!

www.theferros.com

trouwen
11 tools voor trouwfotografen

Bekijk de 11 essentiƫle tools en apps die elke trouwfotograaf dit jaar zou moeten gebruiken.

Inclusief tijdelijke kortingen.

Lees hier meer