Een kijkje in de keuken bij Happy Photographer. In een ochtendvullend programma leer je met een klein clubje alles over de perfecte familie fotoshoot. Hoe krijg je spontane foto’s en échte emoties? Van fotografie tot marketing en alles er tussenin!

De workshop begint met het theoriegedeelte – letterlijk aan mijn keukentafel – in hartje Haarlem en eindigt met een fotosessie en lunch op één van mijn favoriete plekjes in de duinen van Overveen. Je leert hoe ik het doe en hoe jij mijn werkwijze zelf kunt toepassen.

De Gezinsfotografie Workshop heeft geen specifiek niveau. Het is een workshop voor iedereen die tot aan z'n tenen houdt van mooi werk maken, meer wilt leren over hoe Happy Photographer het allemaal doet en heeft veel ruimte voor persoonlijke aandacht en vragen.

Theorie

1. Boeking
Hoe trek je de juiste klanten en hoe bereid je hen (en jezelf) vervolgens zo goed mogelijk voor op de fotosessie? Van je website tot marketing en klantcontact.

2. Fotoshoot
Hoe bouw je een goede gezinsfotoshoot op? Hoe krijg je spontane foto’s en échte emoties? En waar moet je naast het gezin zelf nog meer op letten?

3. Aftersales
Hoe presenteer je je foto’s en maak je je klanten super-duper blij? We gaan o.a. in op het belang van feedback.

Praktijk

Alles wat we geleerd hebben tijdens het theorie-gedeelte van de workshop gaan we in de praktijk brengen op één van mijn favoriete plekjes in de duinen van Overveen met een prachtig gestijld gezin. Ik doe een volledige Happy Photographer fotosessie waarbij je de gelegenheid krijgt om af te kijken en natuurlijk zelf mee te fotograferen. Na afloop lunchen we bij het Duincafé en is er volop ruimte om vragen te stellen.

INFORMATIE

Investering: €249 excl. btw en parkeerkosten
Aantal deelnemers: 4
Locatie: Haarlem
Tijd: 09.00 – 14.00
Datum: Donderdag 26 april 2018 (laatste datum van dit jaar!)
Niveau: Neem je je fotografie serieus en hou je tot aan je tenen van mooi werk maken? It’s for you!

Menu Menu