"“Huiselijk, duidelijk, bruikbaar. Iedere cent en minuut waard!”
– Marjan Oesterholt Fotografie"

Een kijkje in de keuken bij Happy Photographer. In een ochtendvullend programma leer je met een klein clubje alles over de perfecte familie fotoshoot. Hoe krijg je spontane foto’s en échte emoties? Van marketing tot fotografie en alles er tussenin!

De workshop begint met het theoriegedeelte – letterlijk aan mijn keukentafel – in hartje Haarlem en eindigt met een fotosessie & vragenvuur op één van mijn favoriete plekjes in de duinen van Overveen. Je leert hoe ik het doe en hoe jij mijn werkwijze zelf kan toepassen en ontvangt na afloop een boekje met speerpunten om mee aan de slag te gaan.

De Gezinsfotografie Workshop heeft geen specifiek niveau. Het is een workshop voor iedereen die tot aan z'n tenen houdt van mooi werk maken, meer wilt leren over hoe Happy Photographer het allemaal doet en heeft veel ruimte voor persoonlijke aandacht en vragen.


Theorie

1. Boeking
Hoe trek je de juiste klanten en hoe bereid je hen (en jezelf) vervolgens zo goed mogelijk voor op de fotosessie? Van je website tot marketing en klantcontact.

2. Fotoshoot
Hoe bouw je een goede gezinsfotoshoot op? Hoe krijg je spontane foto’s en échte emoties? En waar moet je naast het gezin zelf nog meer op letten: locatie, camera-instellingen enz.? 

3. Aftersales 
Hoe presenteer je je foto’s en maak je je klanten super-duper blij? We gaan o.a. in op nabestellingen en het belang van feedback.

Praktijk

Alles wat we geleerd hebben tijdens het theorie-gedeelte van de workshop gaan we in de praktijk brengen op één van mijn favoriete plekjes in de duinen van Overveen met een prachtig gestijld gezin. Ik doe een volledige Happy Photographer fotosessie waarbij je de gelegenheid krijgt om af te kijken en natuurlijk zelf mee te fotograferen.

Na afloop drinken we een drankje bij het Duincafé, eten we een kleine lunch en starten we het Vragenvuur. Zit je met iets waar je al een tijdje niet uit komt of wil je al heel lang iets weten van Happy Photographer? Dit is de kans om jouw vragen persoonlijk te stellen!

Eenmaal thuis is er de gelegenheid om eenmalig per mail feedback te ontvangen op de foto’s die je tijdens de workshop hebt gemaakt. Bovendien word je aan de Happy Alumni Facebook groep toegevoegd waar je samen met alle andere cursisten kunt nakletsen.

“Melanie is zo open, over haar fotografie en over haar bedrijfsvoering.
Het is echt een kijkje in de keuken en het heeft me flink aan het denken gezet!”
– Blooming Picture


Informatie

Investering: €249 excl. btw en parkeerkosten
Aantal deelnemers: 4
Locatie: Goetzeestraat 2 te Haarlem
Tijd: 09.00 – 14.00
Datum: Woensdag 28 februari 2018 (VOL!), Woensdag 14 maart 2018 (VOL!)
Niveau: Neem je je fotografie serieus en hou je tot aan je tenen van mooi werk maken? It’s for you!


"De locatie, de mooie mensen, Melanie echt zien doen wat ze in theorie vertelt, de Facebook groep
achteraf waar je alles kwijt kunt, de fijne thee en uitraas-mogelijkheid aan het einde:
ik glunder denk ik nog maanden na van de inspiratie en van het enthousiasme!"
- Shirley Fay Fotografie