Een kijkje in de keuken bij Happy Photographer. Met een kleine groep leer je alles over de perfecte familie fotoshoot. Hoe krijg je spontane foto’s en échte emoties? Een workshop met extra aandacht voor fashion en stijl. Van fotografie tot marketing en alles er tussenin!

De Gezinsfotografie Workshop begint met het theoriegedeelte – letterlijk aan mijn keukentafel – en eindigt met een fotosessie en lunch op één van mijn favoriete plekjes in hartje Haarlem. Je leert hoe ik het doe en hoe jij mijn werkwijze zelf kunt toepassen. Met lekker veel ruimte voor persoonlijke aandacht en het stellen van al je vragen. I'm an open book, baby!

Theorie

1. Boeking
Hoe trek je de juiste klanten en hoe bereid je hen (en jezelf) vervolgens zo goed mogelijk voor op een fijne, stijlvolle fotosessie? Van je website & marketing tot het begeleiden van je klanten.

2. Fotoshoot
Hoe bouw je een goede familie fotoshoot op? Hoe krijg je spontane foto’s en échte emoties? En waar moet je naast het gezin zelf nog meer op letten?

3. Aftersales
Hoe presenteer je je foto’s op een stijlvolle manier en geef je je klanten dat 'wow-gevoel' mee?

Praktijk

Alles wat we geleerd hebben tijdens het theorie-gedeelte van de workshop gaan we in de praktijk brengen op één van mijn favoriete plekjes in hartje Haarlem met een prachtig gestijld gezin. Ik doe een volledige Happy Photographer fotosessie waarbij je de gelegenheid krijgt om af te kijken en natuurlijk zelf (mee) te fotograferen. Na afloop lunchen we aan het water en is er volop ruimte om vragen te stellen!

INFORMATIE

Investering: €249 excl. btw
Aantal deelnemers: 4
Locatie: Haarlem
Tijd: 10.00 – 15.00
Datum: Dinsdag 22 januari 2019 Nieuwe data volgen. Mail me om t.z.t. een berichtje te ontvangen. 
Niveau: Neem je je fotografie serieus en hou je tot aan je tenen van mooi werk maken? It’s for you!

Menu Menu