Gids voor 4K Stogram: Download Instagram-foto’s & gegevens

FacebookPinterestDelen

4K Stogram is een handig hulpmiddel voor het downloaden van media in bulk van Instagram. Of u nu foto’s en video’s van een bepaalde gebruiker wilt downloaden, of voor een specifieke locatie of hashtag, 4K Stogram is snel en handig en zit boordevol handige functies.

4K Stogram is een geweldige manier om een back-up van je Instagram-account te maken of om een groot aantal berichten samen te stellen zonder te hoeven scrollen, screenshots te maken of je een weg te banen door het profiel van een persoon of zoekresultaten te doorzoeken voor een hashtag.

Als u regelmatig inhoud van bepaalde Instagram-gebruikers opnieuw plaatst of een pool van foto’s en video’s op uw computer wilt verzamelen die is getagd met een specifieke hashtag, automatiseert 4K Stogram dit proces zodat u in plaats van Instagram te doorzoeken op geweldige inhoud, alles op uw computer hebt, klaar om onmiddellijk te uploaden.

Of je nu je eigen gegevens archiveert uit angst dat je profiel wordt gehackt of opgeschort, of dat je een moodboard samenstelt voor je baas, 4K Stogram is een handig hulpmiddel voor iedereen die een Instagram-downloader nodig heeft.

Inhoudsopgave

Wat is 4K Stogram?

Is 4k Stogram anoniem?

Voor 4K Stogram hoef je je niet aan te melden bij je Instagram-account, tenzij je de verhalen van een gebruiker wilt opslaan. Voor foto’s en video’s kan niemand zien wat je hebt gedownload en ook ontvangt niemand een melding van wat je aan het downloaden bent.

Functies

Screenshot van Stogram 4K wordt gebruikt door Shotkit Instagram-account

 • Maak een back-up van je eigen Instagram

Als je je ooit zorgen hebt gemaakt over het verliezen van duizenden berichten in het geval dat je account wordt gehackt, willekeurig opgeschort of zelfs verwijderd, biedt 4K Stogram gebruikers een snelle en eenvoudige manier om alles op te slaan wat je ooit hebt gepost.

Typ gewoon je eigen Instagram-gebruikersnaam in de zoekbalk en klik op Abonneren. De gratis versie slaat tot 200 Instagram-foto’s en -video’s op uw harde schijf op, maar als u betaalt om 4K Stogram te ontgrendelen, kunt u Instagram-foto’s en -video’s zoveel downloaden als u wilt.

 • Download de Instagram-berichten

Het zijn niet alleen je eigen Instagram-berichten waarop je je kunt abonneren. Misschien verzamel je het werk van een fotograaf, verzamel je elk product en elke advertentie die een bedrijf heeft gepost, of geef je je gewoon over aan een beetje fandom voor een bepaalde beroemdheid of sportteam.

Wat het ook mag zijn, met 4K Stogram kun je elk bericht ophalen dat door meerdere Instagram-accounts is gemaakt. Zodra u 4K Stogram hebt ingesteld om u te abonneren, blijft het hun berichten verzamelen telkens wanneer u het programma uitvoert.

 • Abonneer je op een hashtag

Als je op de voet volgt wat er met een bepaalde hashtag gebeurt, kan het handig zijn om elke foto en video te downloaden waar die hashtag verschijnt.

Typ gewoon de hashtag in op 4K Stogram en klik op Abonneren en elke Instagram-post wordt op uw computer opgeslagen.

 • Abonneren op een locatie

Met 4K Stogram kunt u elke foto en video opslaan die is gegeotagd met een locatie.

 • Een tijdsbestek opgeven

U kunt 4K Stogram vertellen om alleen berichten op te halen die tussen twee specifieke datums zijn gemaakt.

 • Verhalen downloaden

Instagram Stories gemaakt door andere gebruikers zijn onmogelijk op te slaan zonder je scherm vast te leggen , tenzij je 4K Stogram gebruikt. Je moet de inloggegevens voor je Instagram-account invoeren om deze functie in te schakelen.

 • Uw opgeslagen items downloaden

Instagram maakt het gemakkelijk om je favoriete foto’s en video’s te bookmarken, maar ze hebben niet veel nut als je ze alleen via de app kunt bekijken, en wat gebeurt er als een bericht wordt verwijderd? Je zult het niet meer kunnen vinden.

Zodra je je Instagram-inloggegevens bij 4K Stogram hebt ingevoerd, kun je het vertellen om elk bericht te downloaden dat je toevoegt aan je opgeslagen items.

Hoe gebruik je 4K Stogram?

1. Ga naar de 4K Download-website en klik op 4K Stogram downloaden.

2. Dubbelklik na het downloaden op het bestand en volg de installatie-instructies.

3. Om u te abonneren op een Instagram-account zodat 4K Stogram alle foto’s en video’s van het account downloadt, typt u de gebruikersnaam in de zoekbalk en drukt u op Abonneren. Doe hetzelfde voor hashtags.

4. Om u te abonneren op een locatie, begint u de naam van de locatie te typen en 4K Stogram presenteert u een lijst met opties. Klik op degene die u wilt en klik op de knop Abonneren.

5. Om een tijdsbestek op te geven, typt u uw gebruikersnaam / hashtag / locatie in en klikt u vervolgens op de knop Geavanceerde downloadopties naast de knop Abonneren. Selecteer in het dialoogvenster het datumbereik dat u wilt downloaden.

6. Om Instagram Stories en Highlights te downloaden, moet je eerst inloggen op je Instagram-account en de volledige versie van 4K Stogram kopen. Klik op Extra en kies Inloggen. Typ vervolgens de naam van een account in, klik op de knoppen Geavanceerde downloadopties en vink de selectievakjes aan die zijn gemarkeerd Als downloadverhalen en downloadhoogtepunten.

7. Nadat u uw abonnementen hebt ingesteld (maximaal twee als u de gratis versie gebruikt), kunt u ze op uw computer bekijken door met de rechtermuisknop te klikken en Weergeven in map te selecteren. Je kunt er ook voor kiezen om het online te bekijken door Bekijken op Instagram te selecteren.

8. Als u een link naar een bericht wilt delen, klikt u met de rechtermuisknop op een van de Instagram-foto’s en -video’s en kiest u Delen op Facebook of Delen op Twitter. Als u een link naar het klembord wilt kopiëren, klikt u op Meer en selecteert u Link kopiëren.

9. Als u het bijschrift van een Instagram-bericht wilt kopiëren, klikt u met de rechtermuisknop, kiest u Meer en selecteert u Bijschrift kopiëren.

10. Als u uw eigen opgeslagen berichten wilt downloaden, moet u ervoor zorgen dat u bent aangemeld en kiest u in het menu Bewerken, Abonneren op en vervolgens Mijn opgeslagen berichten.

11. Alle foto’s en video’s waarop u zich abonneert, worden opgeslagen op uw computer. Als u wilt wijzigen waar ze zijn opgeslagen, kiest u Voorkeuren in het menu en onder Algemeen kunt u de uitvoermap bewerken.

4K Stogram Beoordeling

Screenshot van kiellgram Instagram account

Ik installeerde 4K Stogram en begon de verschillende functies te testen om terug te kijken op mijn Instagram-account en ook om alles te downloaden en te back-uppen wat ik in de loop der jaren heb gepost.

Ontwerpen

De interface van 4K Stogram is eenvoudig en gemakkelijk te gebruiken en de styling is slim en gemakkelijk voor het oog. Menu’s zijn duidelijk en eenvoudig te volgen.

Download & Installatie

Het installatiebestand is relatief klein en de installatie duurt enkele seconden. Eenmaal geïnstalleerd, kunt u onmiddellijk beginnen met het abonneren op gebruikers, locaties en hashtags, maar u moet inloggen en de volledige versie kopen om u te abonneren op Stories.

Voorstelling

4K Stogram laadt berichten niet onmiddellijk, omdat dit ertoe zou leiden dat Instagram zelf aanneemt dat 4K Stogram iets onbetrouwbaars doet en het van zijn servers blokkeert.

4K Stogram werkt het beste als je het instelt en er dan na een paar minuten op terugkomt, of misschien zelfs langer als je je voor het eerst abonneert op honderden of zelfs duizenden berichten.

Gebruiksgemak

4K Stogram is zeer eenvoudig te gebruiken met een eenvoudige interface en een logische lay-out. Toegang tot de bestanden die u via de app zelf hebt gedownload, maakt het praktisch en snel.

Steunen

Als u op enig moment vastloopt, kunt u in het menu op Help klikken. U vindt links naar een handige videogids op de 4K Stogram-website die elk aspect van de app doorloopt, en een “How to” -gids die u door de basisprincipes leidt.

Daarnaast vind je een Facebook-pagina, Twitter-profiel, Instagram-account en een Reddit-pagina die voor 4K Stogram is en verschillende andere apps van hetzelfde bedrijf. Ze zijn allemaal actief en responsief.

Prijzen

De gratis versie van 4K Stogram beperkt je tot het downloaden van 100 berichten per abonnement en 100 berichten per dag. Met aankoop kunt u er zoveel downloaden als u wilt.

Met een eenmalige vergoeding kunt u 4K Stogram op maximaal drie computers gebruiken. Er zijn drie opties beschikbaar:

 • Een persoonlijke licentie kost $ 9,95 en geeft u maximaal tien abonnementen zonder advertenties.
 • De Pro-licentie kost $ 40 en geeft je oneindige abonnementen, geen advertenties en de optie om ondertiteling te exporteren.
 • De 4K-bundel geeft u een reeks software, waaronder een persoonlijke licentie voor 4K Stogram, 4K Video Downloader en 4K Youtube naar MP3.

Alternatieven voor 4K Stogram

 • Ingramer – een online Instagram downloader
 • Gratis Instagram downloaden – een app voor Windows die Instagram-berichten downloadt
 • Photo &Video Downloader voor Instagram – Repost IG – een app voor Android-gebruikers
FacebookPinterestDelen
trouwen

8 tools voor fotografen

Bekijk deze 8 essentiële tools om je te helpen slagen als professionele fotograaf.

Inclusief limited-time kortingen.

Lees hier meer